Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Guzzanti GZ 508

Exa kód : GUZ101348
 
 
 
 

 

Guzzanti GZ 508
 
Můžete si prohlédnout na showroomu v Karviné 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sušička ovoce příkon 350 W, počet plat 5, průměr plat 33,4 cm, typ ovládání digitální, regulace teploty, časovač a automatické vypnutí
 
 

949 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

784 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sušička ovoce příkon 350 W, počet plat 5, průměr plat 33,4 cm, typ ovládání digitální, regulace teploty, časovač a automatické vypnutí

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Guzzanti

Exa kód:GUZ101348
Kód výrobce:GZ 508
 

 

Guzzanti GZ 508 - Sušička
Ovoce, houby, zeleninu, maso nebo čerstvé bylinky, vám perfektně vysuší sušička potravin Guzzanti GZ 508. Vzhledem ke stabilnímu příkonu 350 W sobě i své rodině kdykoli připravíte křížaly z jablek, sušené hříbky nebo i bylinky do čaje. U této sušičky vás zároveň potěší 5 mřížek, díky kterým zvládnete usušit i větší objemy surovin. Prostřednictvím vysoušení se ze surovin eliminuje vlhkost, uchovají si plnou chuť, všechny zdraví prospěšné látky, vitamíny a vláknina v nich zůstávají i po usušení. Sušička ovoce Guzzanti GZ 508 má motor zabudovaný v dolní části, z toho důvodu horký vzduch proudí odspodu nahoru. Nakrájené suroviny, které leží poblíž středu a na nejnižších patrech budete mít připraveny dříve, než ty na okrajích a na vrchních mřížkách.

  • Sušička potravin má velikost příkonu 350 W
  • Množství sít v balení: 5 kusů
  • Funkce sušičky potravin: Regulace teploty, Časovač a Automatické vypnutí
  • Tvar sušičky: Hranatá
  • Sušička má motor ve spodní části
  • Jednoduchá manimulace

Sušička s vychytanými možnostmi Guzzanti GZ 508
Pomocí vbudovaného praktického časovače v případě potřeby lehce nastavíte vhodný čas, který je nutný pro dokonalé vysušení surovin. Až vyprší zadaný čas, dostanete signál, že je potřeba vytáhnout desky a zastavit sušičku. Sušička potravin je opatřena pojistkou ve formě automatického vypnutí, takže suroviny teď budete sušit mnohem pohodlněji a zcela bezpečně. Tato sušička si dokáže regulovat teplotu, s jejíž pomocí se vysoušení zefektivní a usnadní. Uplatníte ji při vysoušení zeleniny, masa a všeho ovoce, a to hlavně proto, že pro každou surovinu je vhodná jiná teplota.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi