Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Guzzanti GZ 200

Exa kód : GUZ101044
 
 
 
 

 

Guzzanti GZ 200
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rychlovarná konvice, Barva Čirá, Objem nádržky na vodu 1,7 l, Příkon 2200 W, Materiál Sklo, Filtr Ano
 
 

423 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

350 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Guzzanti

Exa kód:GUZ101044
Kód výrobce:GZ 200
 

 

Vaření vody může lahodit i oku!
Pokud si chcete pořídit nejen plně funkční a výkonnou varnou konvici, ale také neobyčejný model, který oživí vaši kuchyň, vyberte si efektní rychlovarnou konvici Guzzanti GZ 201 z vysoce kvalitního varného skla. Tento model v netradičním provedením se stane ihned středem pozornosti, neboť během vaření vás uchvátí neonově modrou podívanou!

Nadčasový design
Moderní rychlovarná konvice Guzzanti GZ 201 se svým netradičním designem stane ozdobou vaší kuchyni a rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Během ohřevu vody vás zaujme příjemně modrým neonovým podsvícením, které můžete díky speciálnímu skleněnému provedení sledovat. Nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního tvrzeného skla, díky čemuž bude uvařená voda prosta jakéhokoli zápachu, jako se tomu stává u plastových modelů.

Rychlý ohřev
Skleněná rychlovarná konvice disponuje příkonem 2200 W, ohřev většího množství vody je tedy chvilkovou záležitostí. Nabízí užitný objem 1,7 litrů, což bude dostačující i k přípravě teplých nápojů pro početnou rodinu. Praktický vodoznak umístěný na boční straně vám poskytne přehled o přesném množství vody. Součástí je odnímatelná základna s 360° konektorem, ve kterém je ukrytý prostor pro navíjení napájecího kabelu. Potěší vás snadná obsluha, kdy otevření víka probíhá zcela automaticky.

Nenáročná údržba
Konvice disponuje skrytou topnou spirálou, díky čemuž je její údržba velmi snadná a zároveň se prodlužuje doba její použitelnosti. Jednoduché čištění zajišťuje také odnímatelný filtr. Používání je bezpečné, konvice se automaticky vypne při dosažení bodu varu a je vybavena vestavěnou ochranou proti přehřátí.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Rychlovarná konvice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Čirá
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
1,7 l
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
2200 W
Materiál  Sklo
Funkce 
Regulace teploty  Ne
Filtr  Ano
Výška  21 cm
Šířka  19,5 cm
Hloubka  17,5 cm
Hmotnost a rozměry 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi