Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Google Home Mini Charcoal

Exa kód : GEM250886
 
 
 
 

 

Google Home Mini Charcoal
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Hlasový asistent Google Assistant, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify
 
 

808 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

667 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hlasový asistent Google Assistant, WiFi 2.4GHz a 5GHz, Bluetooth, slouží k ovládání vaší chytré domácnosti a přehrávání hudby, podpora Spotify

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Google

Exa kód:GEM250886
Kód výrobce:842776102140
 

 

Silný a malý pomocník
Získejte hands-free pomoc v každé místnosti díky tomuto smart asistentu Google Home Mini. Můžete mu položit otázky o počasí, politické situaci, novinkách ve vašem okolí nebo o sportu. Následně dostanete odpovědi od společnosti Google. Stane se vašim osobním Googlem.
Hej Google, budu dnes potřebovat deštník?

Spravujte váš den hlasem
Oceníte i pomoc kolem vašeho domu s věcmi z vašeho okolí. Asistent Google Home Mini bude znát vaše plány, dojíždění, informace o cestování a další, pokud si to všechno vpíšete do kalendáře. Pomůže vám najít i ztracené zařízení iPhone nebo telefon s operačním systémem Android. Můžete telefonovat s libovolným kontaktem.
Hej Google, zítra mě vzbuď v 6:30.

Mějte volné ruce
Ovládejte vaši oblíbenou hudbu, filmy a pořady pomocí vašeho hlasu. Pokud je Google Home Mini zapojen do vašeho domácího smart systému, můžete zapnout televizor, spustit vaši oblíbenou skladbu nebo vypnout dětem seriál, když už dávno spí. Na toto všechno vám stačí váš hlas. Vyslovte jednoduchý příkaz a stane se tak.
Hej Google, hraj nějakou populární hudbu.

Ovládejte svůj inteligentní domov
Pomocí vašeho hlasu můžete ovládat kompatibilní světla, termostaty a další smart zařízení. Kontrolovat a spravovat vaši domácnost nikdy nebylo jednodušší. Využívejte jednoduché nebo sofistikované příkazy pro rozličné smart zařízení, které jsou ve vaší domácnosti integrované. Domovská stránka Google Mini funguje s více než 1 000 inteligentními zařízeními od více než 150 populárních výrobců.
Hej Google, vypni osvětlení v ložnici.

Váš hlas - vaše informace
Získejte personalizované odpovědi pro každého člena rodiny prostřednictvím rozpoznávání hlasu. Google Home mini spolehlivě odpoví na otázky o plánu vašeho dne, aniž byste mu museli říct vaše jméno.
Hej Google, kdy mám zítra první setkání?

Zábava pro celou rodinu
Naučte se něco nového, zahrajte si zábavné hry a poslouchejte příběhy pomocí asistenta Google Home mini. Chcete říct dětem, že snídaně je připravena? Vyšlete zprávu do zařízení Google Home mini v jejich pokoji, do všech místností nebo i v okolí domu.
Hej Google, pojďme hrát hru.

Minimalistický design
Smart asistent Google Home mini se vyznačuje jednoduchým designem a kompaktní velikostí. Skvěle zapadne do interiéru každé místnosti vašeho domu. Využívá pouze napájecí kabely a bezdrátové připojení, takže žádné další kabely nejsou potřeba. Protiskluzová spodní část zajišťuje stabilitu. Uvnitř se nachází výkonný reproduktor a citlivý mikrofon. Barevné LED diody se postarají o vizuální interakci s vámi.

Funkce:

  • Hlasové ovládání vzdálených zařízení
  • Individuální rozpoznávání hlasu
  • Online vyhledávání odpovědí na vaše otázky
  • Plnění hlasových pokynů
  • Bezproblémová integrace všech Google platforem
  • LED indikátor
  • Kompaktní a designové provedení

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Přenosné reproduktory
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Technická specifikace 
Hlasoví asistenti 
Google Asistent  Ano
Rozměry a hmotnost 
Poznámka 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi