Google Chromecast 4 s Google TV

Exa kód : GEM251148
 
 
 
 

 

Google Chromecast 4 s Google TV
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Multimediální centrum Google Chromecast 4 s Chromecast TV. Podpora 4K HDR, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Wi-Fi, Bluetooth. Připojení přes HDMI k televizoru, USB-C napájení. Napájecí adaptér není součástí balení.
 
 

1 590 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 314 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 80  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Multimediální centrum Google Chromecast 4 s Chromecast TV. Podpora 4K HDR, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Wi-Fi, Bluetooth. Připojení přes HDMI k televizoru, USB-C napájení. Napájecí adaptér není součástí balení.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Google

Exa kód:GEM251148
Kód výrobce:GA01919-US
 

 

Multimediální přehrávač Google Chromecast

Jedinečné zařízení od Googlu promění vaši televizi v centrum nekončící filmové nebo hudební zábavy. V systému na vás čeká nespočet programů a titulů od všech oblíbených stanic, přehledně uspořádaných na jednom místě, inteligentní doporučování dalšího obsahu podle toho, co se vám líbilo nebo hlasové ovládání.

Organizovaný obsah

Jednou z největších výhod nového Chromecastu je, že na jednom místě uspořádává váš oblíbený obsah napříč všemi streamovacími službami. Nemusíte se tak přepínat mezi aplikacemi a jenom si vyberete, na co máte chuť. Vaše historie sledování nebo předplatné pak slouží k doporučení dalších titulů, které se tak vždy trefí do vašeho gusta.

Chytrý asistent

Dálkové ovládání nejen zjednoduší práci s televizí, ale navíc vám dává možnost ovládat hlasem chytrého asistenta Google. Stačí jen zmáčknout tlačítko a začít mluvit. Poprosit ho můžete například o nalezení nových komedií či doporučení pořadů, které by se vám mohly líbit.


Specifikace

  • Konektivita: HDMI, USB typ C
  • Bezdrátové připojení: Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz, Bluetooth
  • Operační systém: Android TV
  • Podporovaný OS: Android 5.0 a novější, iOS 12.0 a novější

Poznámka

Chromecast je dodáván s nabíjecím USB kabelem, s jehož pomocí lze Chromecast napájet přímo z USB portu většiny nových TV. Pokud Vaše TV napájení neumožňuje, lze použít jakoukoliv USB nabíječku s výstupem alespoň 2A.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi