Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN VOYAGER PRO S701B, černá

Exa kód : GOG100797
 
 
 
 

 

GoGEN VOYAGER PRO S701B, černá
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

11 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 826 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 595  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100797
Kód výrobce:GOGS701B
 

 

Elektrická koloběžka GoGEN VOYAGER PRO S701B
Elektrická koloběžka GoGEN VOYAGER PRO S701B je skvělý parťák nejen na výlety či projížďku městem, ale také jako společník do práce. Vybavena je výkonným motorem s příkonem 350 W, který se postará na jedno nabití až o 35 km dobrodružné jízdy. K dispozici máte režim SPORT s maximální rychlostí 25 km/h a ECO režim pro úsporu a delší dojezd s maximální rychlostí 18 km/h. Koloběžka GoGEN zvládne kopce s až 15% stoupáním. Komfortní ovládání koloběžky je zajištěno pomocí chytré aplikace UNI SCOOTER a technologie Bluetooth. Koloběžku oplývá přehledný a multifunkční displej. Pro večerní vyjížďky zajití využijete kvalitní LED osvětlení.

Elektrická koloběžka GoGEN s chytrou aplikací
Pohodlné ovládání koloběžky GoGEN VOYAGER PRO S701B je díky aplikaci UNI SCOOTER naprostá hračka. Aplikaci si jednoduše stáhnete do svého chytrého zařízení a poté elektrickou koloběžku spárujete. Aplikace vám nabídne mnoho užitečných funkcí, které vám usnadní vaši jízdu. Můžete ovládat rychlost koloběžky GoGEN VOYAGER PRO S701B, akceleraci, brzdnou sílu či koloběžku uzamknout. Do aplikace se rovněž ukládá historie jízd včetně kilometrů a maximální rychlosti, které jste při jízdě dosáhli.

Snadné ovládání koloběžky GoGEN VOYAGER PRO S701B
Koloběžku GoGEN VOYAGER PRO S701B ovládáte velmi jednoduše. Levá páčka slouží k brzdění a pravou páčkou přidáváte plyn. Komfortní použití koloběžky je zajištěno díky praktickému tempomatu, který udrží konstantní rychlost, takže se můžete pohodlně věnovat jízdě. Veškeré důležité informace se vám během jízdy zobrazují na přehledném displeji. Na displeji uvidíte nejen rychlost, ale můžete také připínat jízdní režimy či zapnout a vypnout světla koloběžky GoGEN VOYAGER PRO S701B.

Bezpečnost na prvním místě
Během jízdy je důležité hlavně vaše bezpečí. Elektrická koloběžka GoGEN VOYAGER PRO S701B proto disponuje zadní kotoučovou a přední elektronickou brzdou s rekuperací, která dokáže bezpečně koloběžku zpomalit a zastavit. Součástí koloběžky GoGEN jsou 10“ pneumatiky, které velmi dobře přilnou k povrchu, díky čemuž vám zajistí naprostý komfort při jízdě. I při vyšších rychlostech dokážou pneumatiky udržet jízdu stabilní a navíc jsou opatřeny anti-defektem, díky kterému se nepropíchnou při najetí na ostrý předmět. Vaše jízda tak bude na elektrické koloběžce GoGEN VOYAGER PRO S701B naprosto bezpečná. Abyste viděli na jízdu i během noci, koloběžka vám poskytne kvalitní LED osvětlení po stranách a 2 přední světlomety.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte autorizovaný servis na čísle: 545 120 545 a nahlaste závadu a Vaše kontaktní údaje nebo vyhledejte servis na: www.gogen.cz/podpora/servisy.
Tel: 545 120 545
e-mail: info@gogen.cz
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi