Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN TWSBUDDY - Sluchátka

Exa kód : GOG100443
 
 
 
 

 

GoGEN TWSBUDDY - Sluchátka
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Sluchátka, Barva Černá, Pecky, S mikrofonem, Skutečně bezdrátová, Bluetooth, Min. frekvenční rozsah 50 Hz, Max. frekvenční rozsah 20 kHz, Citlivost 96 dBA, Impedance 32 ohm
 
 

1 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 231 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 74  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100443
Kód výrobce:GOGTWSBUDDY
 

 

GoGEN TWSBUDDY - Sluchátka

Bezstarostný pohyb
Nenechte se omezovat věčně zamotanými dráty. Bezdrátová sluchátka GoGEN TWS BUDDY vám poskytnou maximální volnost. A to jak na cestách, tak i při sportu, vycházce nebo při usínání. Všude tam vás již nic svazovat nebude. Díky technologii True Wireless Stereo – tzv. TWS, vás již nebude při poslechu své oblíbené hudby limitovat délka kabelu.

Sluchátka GoGEN TWS BUDDY pomocí Bluetooth® technologie (verze 5.0.) snadno spárujete s mobilním telefonem nebo MP3 přehrávačem. Díky jejich speciálnímu tvaru snadno padnou do každého ucha. Pro maximální pohodlí jsou v balení umístěny i další velikosti náušníků. Sluchátka jsou navržena tak, aby byl zachován váš maximální komfort i při sportu – nezaleknou se ani běhu nebo posilovny.

Skvělé zvukové podání
Nenechte se zmást absencí kabelu nebo velikostí sluchátek. GoGEN TWS BUDDY vás mile překvapí vyváženým zvukem s výraznými výškami, prokreslenými středy a silnými basy. Zvuk je navíc, jak je již z technologie True Wireless Stereo patrné, rozdělen na levý a pravý kanál. Tím je docíleno skutečně kvalitnímu hudebnímu požitku.

Díky bezdrátové technologii se snadno ponoříte do světa hudby. Nemusíte se však obávat, že by vám mohlo něco důležitého uniknout. Sluchátka disponují vestavěným mikrofonem, proto je lze snadno využít i jako bezdrátové hands-free. V případě příchozího telefonního hovoru stačí zmáčknout jedno ze sluchátek a přehrávání hudba se změní na telefonní hovor. Nemusíte tak vůbec vytahovat telefon z kapsy nebo tašky.

Stejně tak lze dotykovou plochu sluchátek využít k jednoduchému ovládání přehrávání hudby, jako je např. přepínání skladeb nebo zastavení reprodukce. Sluchátka se mohou pochlubit velkou výdrží baterie. A to až 8 hodin. V kombinaci s plně uzavíratelným, dobíjecím pouzdrem lze tuto dobu prodloužit až na 25 hodin. Na cestách, při sportu nebo výletech, se díky bezdrátovým sluchátkům GoGEN TWS BUDDY skutečně nemusíte nechat čímkoliv omezovat.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Sluchátka
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ sluchátek 
 
 
Typ sluchátek
Sluchátka jsou dělena na různé typy dle konstrukce - například náhlavní sluchátka, špunty do uší, pecky apod.
 
 
 
 
 
Pecky
S mikrofonem  Ano
Herní provedení  Ne
Skutečně bezdrátová  Ano
Bezdrátová technologie  Ano
Typ bezdrátové technologie  Bluetooth
Technická specifikace 
Min. frekvenční rozsah 
 
 
Min. frekvenční rozsah
Udává minimální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
50 Hz
Max. frekvenční rozsah 
 
 
Max. frekvenční rozsah
Udává maximální frekvenci, kterou sluchátka podporují. Frekvence, které je člověk schopen vnímat se pohybují přibližně v intervalu 16 Hz - 20 KHz.
 
 
 
 
 
20 kHz
Citlivost 
 
 
Citlivost
Udává, jaký akustický tlak vytvoří sluchátka v uchu. Tento parametr ovlivňuje hlasitost sluchátek. Obecně platí, že čím vyšší hodnota tohoto parametru tím lépe.
 
 
 
 
 
96 dBA
Impedance 
 
 
Impedance
Impedance je veličina, která popisuje odpor součástky a fázový posuv napětí proti proudu při průchodu střídavého proudu dané frekvence. Má vliv na to, jak moc budou daná sluchátka hlasitá a jak moc bude výsledný zvuk zkreslený. Sluchátky s nižší impedancí proteče větší proud, výsledkem je vyšší hlasitost, ale také větší zkreslení zvuku. Sluchátky s vyšší impedancí projde méně proudu, mají tedy nižší hlasitost a dochází k menšímu zkreslení zvuku.
 
 
 
 
 
32 ohm
Podpora NFC 
 
 
Podpora NFC
Jedná se o technologii, která umožňuje přenos dat na velmi krátkou vzdálenost např. mezi telefonem a bezdrátovým reproduktorem, sluchátky či chytrou televizí. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.
 
 
 
 
 
Ne
Ovládání hlasitosti 
 
 
Ovládání hlasitosti
Možnost upravit hlasitost pomocí ovadače na kabelu nebo přímo na vlastních sluchátkách.
 
 
 
 
 
Ne
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@gogen.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi