Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN DVB 116T2 PVR

Exa kód : GOG100373
 
 
 
 

 

GoGEN DVB 116T2 PVR
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Set-top box, DVB-T2, USB, funkce nahrávání pořadů, Timeshift pro spouštění pořadů se zpožděním, HDMI, koaxiální audio výstup, podpora audio, video i obrázkových formátů, teletext s titulky, kompaktní rozměry
 
 

549 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

454 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Set-top box, DVB-T2, USB, funkce nahrávání pořadů, Timeshift pro spouštění pořadů se zpožděním, HDMI, koaxiální audio výstup, podpora audio, video i obrázkových formátů, teletext s titulky, kompaktní rozměry

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100373
Kód výrobce:GOGDVB116T2PVR
 

 

GoGEN DVB116T2PVR
Zkraťte si dlouhé letní večery sledováním oblíbených filmů nebo jiných televizních pořadů. Pořiďte si do své domácnosti, na chalupu nebo na internát kompaktní set-top box GoGEN DVB116T2PVR, který se svými rozměry pohodlně vejde i do malých místností. Přístroj disponuje DVB-T2 tunerem, je proto plně připravený na přechod na nový vysílací formát. Můžete ho připojit i ke starším televizorům, abyste měli zajištěnou jejich funkčnost i v následujících letech.

Odložené sledování a nahrávání pořadů
Set-top box disponuje řadou integrovaných portů k připojení televizoru a dalších zařízení. Nechybí mu HDMI, koaxiální audiovýstup nebo USB. Konektor USB můžete využít nejen k přehrávání uloženého obsahu, ale na flashdisk lze stejně snadno také nahrávat pořady. Díky funkci Timeshift si navíc budete moci pustit televizní pořady i se zpožděním. To oceníte např. tehdy, pokud se ze školy nebo z práce nestíháte vrátit dřív, než váš oblíbený seriál začne vysílat novou epizodu. Informace o programech i aktuálních zprávách z domova či ze světa se dozvíte na teletextu s podporou titulků.

  • Přehrávané formáty JPG, MP3, WMA, MP4, WMV, AVI, MOV, XviD, TS, VOB, MKV, DivX, MPG
  • PVR (záznam na USB/HDD) Ano
  • HbbTV (červené tlačítko) Ne
  • Timeshift Ano
  • DVB-T tuner DVB-T2 (H.265/HEVC)
  • Počet tunerů 1 tuner
  • Certifikace ČRa Ano

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Set top box
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi