Produkt je vyřazen!
 

 

GoGEN CC 104 FULL HD

Exa kód : GOG100228
 
 
 
 

 

GoGEN CC 104 FULL HD
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kamera do auta GoGen CC 104 FULL HD s rozlišením videa 1920 × 1 080, snadná instalace pomoci držáku na sklo, možnost fotit statické snímky až 12 Mpx, zorný úhel 120 stupňů, SOS funkce - uzamčení souboru, citlivý G senzor, nahrávání ve smyčce
 
 

599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

495 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kamera do auta GoGen CC 104 FULL HD s rozlišením videa 1920 × 1 080, snadná instalace pomoci držáku na sklo, možnost fotit statické snímky až 12 Mpx, zorný úhel 120 stupňů, SOS funkce - uzamčení souboru, citlivý G senzor, nahrávání ve smyčce

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

GoGen

Exa kód:GOG100228
Kód výrobce:GOGCC104FULLHD
 

 

Kamera do auta GoGen CC 104 FULL HD
Výkonná digitální videokamera vhodná do auta, kterou využijete např. pro případ prokázání průběhu dopravní nehody nebo jen pro nahrávání jízdy. U tohoto modelu jistě také oceníte 1,5” LCD displej, SOS funkci pro uzamknutí nahrávaného záznamu anebo například detekci pohybu.

Snadná instalace a vysoké rozlišení
Její kompaktní rozměry nebraní výhledu z vozu a instalace na čelní sklo je velice snadná díky přiloženému držáku. Záznamová kamera dokáže nahrávat záznam ve Full HD rozlišení či pořizovat 12Mpx statické snímky. Kamera je také vybavena citlivým G senzorem, který identifikuje a uzamkne proti přepsání všechny kritické okamžiky, jako je prudké brzdění, zrychlení nebo náraz.

Širokoúhlý objektiv a natáčení ve smyčce
Samozřejmostí u tohoto zařízení je široký pozorovací úhel objektivu, který je v tomto případě 120 stupňů. Díky širokoúhlému provedení objektivu zaberete daleko větší snímanou plochu než je tomu u jiných kamer s klasickým objektivem. Záznam zapnuté kamery je nepřetržitě nahráván ve smyčce. To znamená, že nahrajete takovou délku, jaké se vám vejde na SD kartu.

Klíčové vlastnosti
Kamera do auta GoGen CC 104 FULL HD s rozlišením videa 1920 × 1 080, snadná instalace pomoci držáku na sklo, možnost fotit statické snímky až 12 Mpx, zorný úhel 120 stupňů, SOS funkce - uzamčení souboru, citlivý G senzor, nahrávání ve smyčce - automatické přemazávání starých záznamů, vestavěný mikrofon a reproduktor, náhledový displej 1,5”, podpora karet Micro SDHC až do velikosti 32 GB.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi