Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Genius GX GAMING podložka pod myš GX-CONTROL P100/ 355 x 257 x 3 mm

Exa kód : GEN221440
 
 
 
 

 

Genius GX GAMING podložka pod myš GX-CONTROL P100/ 355 x 257 x 3 mm
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Barva Černá, Herní provedení
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Genius

Exa kód:GEN221440
Kód výrobce:31250056100
 

 

Pro ty z vás, kteří rádi hrají počítačové hry, či jen často operují s počítačem, tu máme dobrého pomocníka. Snad každý z vás vyžaduje co nejefektivnější práci na PC a právě kvalitní podložka pod myš vám v tom může velmi pomoci. Ať jste jen občasný uživatel, či na PC pracujete denně, tuto podložku pod myš jistě oceníte.

Vytříbený design

Podložka pod myš Genius GX-Control P100 vás přímo nadchne svým moderním designem. Neslouží tak pouze jako užitečný pomocník k vašemu PC, ale i jako moderní doplněk vašeho pracovního stolu či kanceláře. Je provedena v elegantní černé barvě s decentní červenou okrajovou linkou, která dodává podložce nápaditost a styl. Volba černé barvy je také velmi funkční, jelikož na podložce není rychle vidět jakákoli nečistota.

Profesionální technologie

Podložka pod myš Genius GX-Control P100 je navržena a zkonstruována pro ty nejnáročnější jedince. Její gumová základna zaručuje skvělou přilnavost snad ke všem typům povrchů. Tato základna je celé 3mm vysoká, což zaručuje, že se nijak rychle neopotřebuje, ovšem nebude zbytečně a neprakticky robustní. To vše pro dobrou funkčnost a vaše pohodlí. Povrch je vyroben ze speciálního textilu, který je odolný vůči zahřátí a zlepšuje přesnost snímání myši.

Praktičnost

Výrobci podložky pod myš Genius GX-Control P100 se tímto produktem snaží dodat na trh podložku, která bude nejen profesionální, stylová a funkční, ale která bude také praktická. Díky tomu je možné podložku lehce srolovat, aniž byste ji poškodili. Je tak možné ji skladovat téměř všude a můžete ji vozit například na cesty.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Výška  3 mm
Šířka  355 mm
Herní provedení  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi