Produkt je vyřazen!
 

 

GARNI 335 Arcus

Exa kód : MET350006
 
 
 
 

 

GARNI 335 Arcus
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Meteorologická stanice Garni 335 Arcus s budíkem, projekcí času a vnitřní/vnější teploty, předpovědí počasí a barevným inverzním V.A. displejem s ultra černým intenzivním pozadím. Formát zobrazování času 12 nebo 24 hodin.
 
 

1 644 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 359 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 82  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Meteorologická stanice Garni 335 Arcus s budíkem, projekcí času a vnitřní/vnější teploty, předpovědí počasí a barevným inverzním V.A. displejem s ultra černým intenzivním pozadím. Formát zobrazování času 12 nebo 24 hodin.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garni technology

Exa kód:MET350006
Kód výrobce:GARNI 335 Arcus
 

 

GARNI 335 Arcus - Meteorologická stanice s projekcí
Velký displej meteostanice Garni 335 Arcus o rozměru 102 x 42 mm a dvěma stupni jasu osvětlení, které se můžou vypnout (včetně projekce) a následně krátkodobě zapnout na 5 sekund. Pro osvětlení displeje lze nastavit 256 barev nebo režim automatického plynulého střídání barev, případně rychlá volba v nastavení, kde je na výběr 8 barev. Displej má velké úhly pozorování, vysoký kontrast a ostrost, i na přímém slunci. Zobrazované údaje jsou velmi dobře vidět, také díky velikosti číslic. Číslice pro datum a zkratku názvu dne (v EN, FR, DE, ES, IT) o velikosti 8 mm, pro teplotu o velikosti 12 mm a číslice udávající čas o velikosti 21 mm.

Meteostanice Garni 335 Arcus má čas řízený rádiovým signálem DCF-77 společně s ikonkou o jeho přijmu signálu. Čas je zobrazován ve dvou formátech 12ti a 24 hodinovém. Praktickou součástí je i budík s dvěma budícími časy. Funkce opakovaného buzení (Snooze) po 5ti minutách a funkce PRE-ALARM pro buzení o 30 minut dříve, pokud je vnější teplota nižší než -3°C. Budící zvukový signál v intervalech 4 sekundy 1x pípnutí za sekundu, 4 sekundy 2x pípnutí za sekundu, 4 sekundy 3x pípnutí za sekundu a poté stálé 4x pípnutí za sekundu.

Projekce času a vnitřní teploty je červená a střídá se každých 5 sekund. Možnost otočení obrazu o 180° a jeho následné zaostření. Tubus projektoru je pohyblivý a lze snadno sklopit o 90° dopředu a dozadu.

Vnitřní a vnější teplota je zobrazována ve stupních °C a nebo °F, měřena bezdrátovým bílým voděodolným čidlem s dosahem až 50 m s indikací vysílání LED diodou. Paměť meteorologické stanice ukládá maximální a minimální naměřené hodnoty. Počasí je zobrazováno pomocí 5ti animovaných ikonek, a to slunečno, polojasno, oblačno, déšť a sníh. Šipky ukazují vývoj obou teplot.

Meteostanice Garni 335 Arcus o velikosti 163 x 80 x 56 mm, černé barvy se stříbrným podstavcem a kontrolní LED diodou je napájena síťovým adaptérem 230 – 240 V a záložní baterií typu CR2032. Bezdrátové čidlo je napájeno 2 kusy baterie typu AA 1,5 V. Oba přístroje je možné postavit a bezdrátové čidlo je možno i zavěsit.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Meteostanice
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Dosah venkovního čidla  30 m
Minimální měřitelná vnitřní teplota  -5 °C
Maximální měřitelná vnitřní teplota  50 °C
Vlastnosti 
Budík  Ano
Rádiem nebo internetem řízený čas  Ano
Podsvícení displeje  Ano
Vlhkoměr  Ne
Ukazatel vnejší teploty  Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi