Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin vívomove Sport Black

Exa kód : GAR133460
 
 
 
 

 

Garmin vívomove Sport Black
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytré hodinky
 
 

1 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 652 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 100  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133460
Kód výrobce:010-01597-00
 

 
Stylové černé hodinky se sportovním silikonovým páskem. Garmin vívomove jsou především stylové hodinky, které mimo jiné měří míru pohybu a kvalitu spánku a svoji pozici běžných hodinek dokazují i svojí výdrží. Na jedinou baterii vydrží bez nabíjení fungovat až 1 rok a poté se baterie, podobně jako u jiných hodinek vymění. Hodinky mají klasické ručičky, ciferník je ale doplněn o dva digitální displeje zobrazující splnění denního cíle nastaveného počtem kroků a dobu, po kterou je majitel hodinek neaktivní. Je dokázáno, že dlouhodobá neaktivita a nízká míra pohybu vede k řadě zdravotních potíží. Prevenci zdravotních potíží a motivaci k zdravějšímu životnímu stylu si tyto hodinky berou jako svůj hlavní cíl. Pokud jste se dosud vymlouvali, že sportovní hodinky se nehodí k vašemu stylu oblékání, je vívomove tím pravým řešením. Díky své odolnosti proti vodě jej nemusíte sundávat z ruky ani v průběhu blížících se dovolených.

Garmin vívomove jsou stylové hodinky s fitness funkcemi

Hodinky Garmin vívomove jsou dostupné ve třech provedeních: vívomove Sport, vívomove Classic a vívomove Premium. Všechny společně nabízí stejné funkce, liší se ale použitými materiály a také cenou.

KALENDÁŘ S OBRAZEM ŽIVOTNÍHO STYLU:

Mobilní aplikace Garmin Connect Mobile slouží jako kalendář pro ukládání dat z hodinek Garmin vívomove. Po připojení hodinek k chytrému mobilnímu telefonu (Android, iOS, Windows Phone) dojde k přenosu zaznamenaných dat z hodinek do mobilní aplikace. V aplikaci pak přehledně vidíte historii, kolik kroků jste udělali za den, týden, měsíc, rok, jak dlouho trval a jak kvalitní byl váš spánek, případně které části dne jste byli aktivní nebo naopak neaktívní. Všechna data můžete podrobně zkoumat nebo sdílet se svými blízkými. S nimi se můžete současně porovnávat nebo dokonce soupeřit, kdo udělá za den/týden více pohybu.

Garmin Connect - kalendář vašeho živoního stylu

SPECIFIKACE: Hmotnost: Sport - 51 g., Classic - 48 g., Premium - 67 g. Rozměry: 12 x 42 mm Životnost baterie: 1 rok Interface: Bluetooth, ANT+ Dostupné na značkových prodejnách Garmin.
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi