Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin vivofit3 Black (vel. L)

Exa kód : GAR133415
 
 
 
 

 

Garmin vivofit3 Black (vel. L)
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek, Česká distribuce
 
 

1 847 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 527 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 92  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133415
Kód výrobce:010-01608-06
 

 
Stylový náramek s výdrží baterie až 1 rok. Elektronické fitness náramky slouží především jako motivace k zdravějšímu životnímu stylu. Během dne na ruce měří a zaznamenávají míru pohybu a snaží se svého majitele povzbudit k větší míře kroků a pohybu. Podobné cíle má i nový fitness náramek Garmin vívofit3 oproti starším generacím náramků je ale menší, lehčí a elegantnější. Především ženy často u fitness náramků řeší situaci, jak náramek sladit nejen se sportovním, ale i pracovním nebo společenským oblečením. Minimální rozměry náramku vívofit3 a možnost dokoupit stylové řemínky podobnou situaci pomáhá řešit. Mezi hlavní přednosti náramků řady vívofit patří opravdu dlouhá výdrž, 1 rok, na jednu sadu baterií, jednoduché ovládání a odolnost proti vodě, která umožňuje se s náramkem bez potíží sprchovat nebo i plavat. Podobně jako předchozí generace náramků řady vívofit, i vívofit3 si zachovává tyto důležité vlastnosti.

monitor aktivity


* výdrž 1 rok na jednu sadu baterií * velký, stále zapnutým displej s možností podsvícení * vodotěsné provedení * jednoduchá obsluha, jednoduchá výměna baterií * snadná výměna řemínků, možnost změny barvy řemínku * kompatibilní s mobilními telefony iOS, Android, Windows Phone * automatická synchronizace se smartphonem * stopky s možností samostatného záznamu/vyhodnocení sportovní aktivity. Fungují i bez použití snímače srdečního tepu. V průběhu aktivity ukazují odpovídající čas, vzdálenost, počet kroků, kalorie případně srdeční tep * vylepšené zapínání řemínku se zámkem proti rozepnutí * zvukové upozornění na dosažení cíle nebo na delší dobu bez pohybu * menší, elegantnější vzhled * automatická detekce sportovní aktivity (chůze, běh, kolo, plavání, eliptický trenažér) * k dispozici i stylové řemínky * možnost změny vzhledu hodin (včetně ručičkových) * týdenní počítání minut, které věnujete aktívnímu pohybu
 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Česká distribuce 
 
 
Česká distribuce
Na tuzemském trhu se objevují telefony buďto z české nebo zahraniční distribuce. Česká distribuce je jistotou, že zboží je určeno přímo pro české spotřebitele a v případě poruchy odpadají případné komplikace s reklamací.
 
 
 
 
 
Ano
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi