Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin fenix6S PRO Sapphire, RoseGold/Gray Band (MAP/Music)

Exa kód : GAR133845
 
 
 
 

 

Garmin fenix6S PRO Sapphire, RoseGold/Gray Band (MAP/Music)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kultovní, všestranné, chytré, multisportovní hodinky nejmenší velikosti ( tělo 42 mm) v balení s TOPO Czech PRO Voucher - kódem pro stažení mapy
 
 

17 489 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

14 454 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 874  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kultovní, všestranné, chytré, multisportovní hodinky nejmenší velikosti ( tělo 42 mm) v balení s TOPO Czech PRO Voucher - kódem pro stažení mapy

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133845
Kód výrobce:010-02159-93
 

 

Kultovní, všestranné, chytré, multisportovní hodinky se safírovým sklíčkem, mapami, hudbou a WiFi.


  • 1,2" barevný, skvěle čitelný (i na přímém slunci) a zároveň úsporný Chroma displej s vysokým rozlišením
  • příjem signálu satelitních systémů GPS, GLONASS a GALILEO
  • mapové a navigační funkce, topo mapa celé Evropy, zimní lyžařské mapy a mapy golfových hřišť
  • Topo Czech PRO Voucher - kód pro stažení mapy
  • integrovaný optický snímač srdečního tepu (měří tep i pod vodou při plavání) a pulsní oxymetr
  • 3-osý kompas, gyroskop, barometrický výškoměr, akcelerometr, teploměr
  • přehrávání hudby s možností uložení až 2000 skladeb (celková sdílená vnitřní paměť 32 GB)
  • bezkontaktní platby Garmin Pay
  • možnost připojení externích senzorů přes ANT+ nebo Bluetooth
  • bezdrátové WiFi připojení
  • celodenní monitorování aktivity, srdečního tepu, hladiny stresu, energie a kvality spánku
  • SMART notifikace z mobilního telefonu (příchozí volání a SMS)
  • možnost personalizace vzhledů a doplňků prostřednictvím Connect IQ
  • QuickFit™ řemínky pro rychlou a snadnou výměnu bez použití jakýchkoliv nástrojů
  • STRAVA segmenty
  • funkce LiveTrack a GroupTrack pro online sledování pozice jednotlivce či celé skupiny v reálném čase
  • automatické rozpoznání nehody s možností odeslání nouzové zprávy s údajem o poloze na předem nastavená tel. čísla
  • vodotěsné provedení do 10 ATM
  • dlouhá výdrž baterie: až 25 hodin s příjmem GPS, až 34 dní v nejúspornějším režimu hodinek
  • verze hodinek se safírovým sklíčkem



Fenix6 jsou unikátní všestranné chytré multisportovní hodinky spojující v sobě dokonoalý vzhled v elegantním těle, vyrobeném v kombinaci z lehkých a ušlechtilých materiálů, se špičkovými sportovními, outdoorovými a SMART funkcemi.
Jejich předností je i extrémně dlouhá výdrž, která je navíc u nejvyšší řady fenix6X PRO solar prodloužena možností solárního nabíjení.
Stejně jako u předchozích modelů je i nová šestá řada fénixů vyráběna ve třech velikostech: menší a elegantní fenix6S, středně velké fenix6 a větší a robustní fenix6X. Narozdíl od předchozí řady se však nové fénixy neliší jen velikostí těla hodinek, ale zvětšil se i displej. U fenix6S je zachován průměr displeje 1,2", u fenix6 se displej zvětšil na 1,3" (o 18% větší plocha displeje) a u fenix6X je to 1,4" (větší plocha o 36%). Samozřejmostí zůstává úspornost a zároveň perfektní čitelnost chroma displeje, a to i na přímém slunečním světle, ve snížených světelných podmínkách je naopak k dispozici podsvícení s nastavitelnou úrovní jasu.

Nově jsou fenix6 pro zachování přehlednosti rozděleny do 4 modelových skupin (kategorií), podle nabízených funkcí a materiálů, z kterých je vyrobeno sklíčko kryjící displej.

  • U základních modelů je upřednostněna dostupná cena při zachování všech podstatných a důležitých funkcí, vynechány jsou jen mapy, přehrávač hudby a WiFi. Sklíčko hodinek je vyrobeno z odolného chemicky tvrzeného skla Gorilla Glass 3
  • U modelů s označení PRO jsou všechny nabízené funkce, včetně map (Topo mapa Evropy, zimní lyžařské mapy a mapy golfových hřišť celého světa), MP3 hudebního přehrávače a bezdrátového připojení WiFi
  • Modely s označením Sapphire nabízejí všechny funkce jako verze PRO a navíc mají odolnější safírové sklíčko, plus některé modely z této řady mají také tělo a řemínky z prémiových materiálů (titan, nylon, kůže)
  • Dva modely z největší velikosti fenix6X nesou označení PRO solar. Tyto mají speciální sklíčko, umožňující solární dobíjení baterie hodinek a ještě více tak prodlužují její výdrž. U obou modelů je navíc také použit u všech kovových částí lehčí titan.

    Fenix6 dokáží přijímat a pracovat se signálem tří nejrozšířenějších globálních satelitních systémů: GPS, GLONASS a Galileo, a využívat jej jak při sportu pro měření rychlosti, tempa a vzdálenosti, tak při navigování, např. po předem nahrané trase nebo se nechat navigovat přímo na vybraný bod nebo souřadnice. Hodinky mají také celou řadu věstavěných čidel - elektromagnetický kompas, barometrický výškoměr, teploměr, akcelerometr a gyroskop, optický snímač srdečního tepu schopný měřit i tep i pod vodou a snímač okysličení (pulsní oxymetr).

    Kromě tří základních modelů si přináší hodinky fenix6 ve výbavě přehrávač hudby s pamětí až na 2000 skladeb a topografickou mapu celé Evropy s podporou trasování a navigování. Novinkou jsou zimní mapy s více než 2000 lyžařskými resorty.

    Dnes už poměrně hojně využívanou službou, které hodinky nabízí, jsou bezkontaktní platby Garmin Pay. K dispozici je pro nejrozšířenější platební karty VISA a MasterCard. Svou kartu si jednoduše spárujete s hodinkami a v obchodě pak můžete platit přímo ze zápěstí ruky, aniž byste museli kartu nosit s sebou. V ČR tuto službu podporují zatím čtyři bankovní instintuce, s dalšími se o spolupráci jedná.

    Garmin fenix6 jsou především špičkovým sporttestrem s mnoha profily sportovních aktivit a pokročilým plánováním tréninků a vyhodnocováním výkonosti. K dispozici jsou profily pro běh, cyklistiku, plavání, lyžování, veslování, fitness aktivity, silový trénink, golf, triatlon a další. Každý z profilů si navíc můžete upravit podle svých potřeb, datová pole a obrazovky jsou libovolně nastavitelné. U aktivit si lze nastavit alarmy (na srdeční tep, vzdálenost, tempo/rychlost atd.), délky okruhů, vytvářet a stahovat tréninky (včetně intervalových) a cíle. Po uložení se zaznamenaná aktivita automaticky přenese do tréninkového denníku Garmin Connect. Přenos dat se uskutečňuje prostřednictvím bluetooth do telefonu v případě mobilní aplikace, či do počítače prostřednictvím WiFi nebo manuálně připojením k USB. Po uložení aktivity jsou k dispozici data s komplexním vyhodnocením tréninku, včetně doporučené doby regenerace, tréninkového efektu a přehledných grafů v aplikaci.
    Hodinky jsou také uzpůsobeny pro celodenní monitorování Vaší aktivity (kroky, vystoupaná patra, spálené kalorie, aktivní minuty), měření srdečního tepu, okysličení a schopnosti absorbovat kyslík (pulsní oxymetr), kvality spánku a na základě všech naměřených hodnot jsou schopné vyhodnotit mimo jiné i míru nahromaděného stresu, či hodnotu fyzické energie (body battery).

    Prostřednictvím bezdrátového připojení ANT+ a Bluetooth lze hodinky spárovat s dalšími externími snímači, jako jsou hrudní pásy pro měření srdečního tepu, snímače pro měření běžecké dynamiky (délku kroku, vertikální oscilaci, dobu kontaktu nohy se zemí, vyvážení levé/pravé nohy), čidla rychlosti a kadence pro cyklistiku, externí teplotní čidlo a další. Propojení je možné také např. s cyklistickým radarem Varia nebo využít hodinky jako dálkové ovládání akční kamery Virb.
    Samozřejmostí jsou SMART funkce při spárování s mobilním telefonem, jako např. notifikace hovoru a SMS zpráv nebo informace o počasí. Je také možné nastavit telefonní čísla, na která se odešle nouzová zpráva v případě, pokud hodinky automaticky vyhodnotí, že došlo k nehodě.

Parametry produktu

Akcelerometr: Ano
Anténa: EXO- je součástí kovové lunety kolem displeje
Barometrický výškoměr/barometr: Ano
Baterie - typ: dobíjecí Li-Ion
Baterie - výdrž: až 25h s GPS, až 6h GPS + hudba, až 50h UltraTrac, až 9 dní v režimu smart hodinek, až 20 dní expdiční mód, až 34 dní v úsporném režimu hodinek
Displej - rozlišení, ŠxV: 240 x 240 pix.
Displej - typ: barevný chroma TFT, transflektivní, MIP (Memory-In-Pixel)
Displej - úhlopříčka, vel. š. x v.: 1,2"
Doba nabíjení: cca 2 hodiny
Dotykový displej: Ne
Gyroskop: Ano
Hmotnost: 61 g
Kompas: Ano Elektromagnetický, tříosý, kompenzovaný
Odolnost proti vibracím: Ano (6G)
Podsvícený displej: Ano
Provozní teplota: -20°C až 45°C
Rozměry zařízení, ŠxVxH: 42 x 42 x 13,8 mm
Materiál lunety: Nerez ocel
Materiál krycího sklíčka: Safír
Materiál řemínku: Silikon
Materiál těla hodinek: Tvrzený polymer + nerez ocel
Voděodolnost: Ano 10 ATM (plavání, šnorchlování)
Vysocecitlivý přijímač GLONASS: Ano
Vysocecitlivý přijímač GALILEO: Ano
Vysocecitlivý přijímač GPS: Ano
Šířka řemínku: 20mm QuickFit™

Mapy a paměti

Basemapa: Ano
Další mapy v dodávce: SKI Maps - zimní lyžařské mapy
Historie aktivit: Ano
Aktualizace golfových hřišť - (přístup k bezplatné aktualizaci databází/map): Ano
Mapy golfových hřišť: Ano
Databáze golfových hřišť: Ano, více než 41.000 hřišť celého světa
Mapy předinstalované: topoActive celé Evropy
Možnost dohrání map: Ano
Vestavěná paměť: Ano
Využitelná vnitřní paměť: 32 GB
Waypointy/oblíbené/pozice: 1000

Vlastnosti produktu

Alarm na neaktivitu: Ano, graficky a vibračně
Auto Lap® (aut. začátek nového kola):: Ano
Auto multisport (jednoduchá změna sportovního módu): Ano; více módů nastavení
Auto Pause® (zast. trénink podle rychl.): Ano
Auto Scroll (automatické přemněňování informačních stránek na displ.):: Ano
Automatické navýšení cílů aktivit (v závislosti na plnění stáv. cílů): Ano
Custom POIs (možnost přidat body zájmu): Ano
Čas strávený v zónách srdečního tepu: Ano
Časové funkce: čas (12/24h), datum, stopky, odpočet, budík, východ/západ slunce, více časových zón
Group tracking - (online sledování skupiny - GroupTrack) v mapě i v přístroji: Ano
Live tracking - (online sledovní - LiveTrack™): Ano
Měření prošlé vzdálenosti: Ano
Monitoring spánku: Ano
Multi-sport (běh, chůze, kolo, loď, plavání atd.): Ano
Odhad doby regenerace: Ano
Odhad spálených kalorií: Ano
Osobní rekordy: Ano
Počítadlo kroků: Ano
Profily aktivit: Ano
Recovery time: Ano
Slunce/Měsíc info: Ano (prostřednictvím Connect IQ)
Bezkontaktní platby Garmin Pay: Ano
SMART notifikace (např. sms, příchozí hovor): Ano
Trénink intervalový: Ano
Trénink jednoduchý (čas/vzdálenost/kalorie): Ano
Trénink silový (automatické počítání opakování): Ano
Trénink pokročilý (tvorba vlastních tréninků; cílený trénink): Ano
Tréninkový efekt: Ano
UltraTrac: Ano
Upravitelná datová pole : Ano
Vibrační upozornění: Ano
virtual partner® (závod proti rychlosti/tempu): Ano
Virtual Racer™ (závod proti nahrané aktivitě): Ano
Výpočet plochy: Ano (prostřednictvím Connect IQ)
Zobrazení předpovědi počasí - dešt/teploty (přes Bluethooth® ze SMARTfonu): Ano, volitelně*

Uživatelské použití

Běh v terénu: Ano
Běžec hobby - rekreační: Ano
Cyklistika: Ano; více módů nastavení
Lyže/snowboard: Ano
Multisport - triatlon: Ano
Silniční cyklistika: Ano
Sjezdové lyžování: Ano
Skialpinismus: Ano
Turistika: Ano
Vysokohorská turistika - horolezec: Ano

Běžecké funkce

Dynamika běhu - Running Dynamics: Ano volitelně
Měření běhu/chůze na trenažéru/v budově: Ano
Metronom: Ano
Odhad laktátového prahu - (pouze s HRM RUN, TRI): Ano
Odhad VO2 max (z běhu): Ano
Odhad výkonosti přímo při aktivitě - (pouze s HRM RUN, TRI): Ano
Trénink běh/chůze i s nast. alarmem (indiánský běh/dlouhý běžecký trénink): Ano

Cyklistické funkce

Segmenty: Ano

Plavecké funkce

Plavání: bazén (vzdálenost, počet záběrů/rychlost, kalorie, čas): Ano
Plavání: příroda (vzdálenost, počet záběrů/rychlost, kalorie, čas, záznam trasy): Ano
Plavecké způsoby - rozpoznání: Ano
Plavecký trénink: čas/vzdálenost (nácvik nohou, jedné ruky, netypické způsoby): Ano

Navigační funkce

Navigovat na uloženou pozici: Ano
Track log - Záznam trasy/Aktivity: Ano
TrackBack® (návrat zpět po stejné trase): Ano
Trasové body: Ano
Trasy (naplánované/počet): 30
Uložení vlastních pozic : Ano
Zadej směr a jdi: Ano
Zpět na start: Ano

Golfové funkce

AutoShot™ (záznam odpalu pro porovnávání a statistiky): Ano
Digitální skórkarta : Ano
Manuální umístění jamky : Ano
Měření délek ran: Ano
Měření síly švihu: Ano, volitelně
Měření vzdálenost F/M/B (k začátku, středu a konci greenu): Ano
Měření vzdálenost k layups/doglegs: Ano
PlaysLike Distance (měří vzdálenost terénem se započtením změn nadmořské výšky): Ano
Prohlížení skórkarty v PC : Ano
Statistika (počet puttů na kolo, zasahování fervejí, Greens in regulation) : Ano
Náhled Greenu (Greenview): Ano

Spojení/připojení/propojení

Automatická synchronizace: Ano
Bezdrátové připojení ANT+: Ano
Bezdrátové připojení Bluetooth®: Ano
Bezdrátové připojení Wi-Fi: Ano
Connect IQ™ (kompatibilita s PC, MAC, mobile app): Ano
Možnost dálkově ovládat jiné zařízení/přístroje: Ano
Možnost dálkově ovládat z jiného zařízení/přístroje: Ne
Pevné rozhraní (např. propojení s PC): USB
Strava Live Suffer Score (segmenty, tep. zóny atd.): Ano

Video

Kompatibilita s kamerami VIRB®: Ano

Audio

Hlasové pokyny - (pouze ve spojení ze SMARTfonem): Ne
Počet MP3 skladeb: 2000
MP3 přehrávač: Ano
Ovládání hudby v mobilním zařízení: Ano

Dodatečné funkce

Alarm čas/vzdálenost/tempo: Ano
Alarm na bouři (přes Bluethooth® ze SMARTfonu): Ano
Alarm na nastavené spálené množství kalorií: Ano
Alarm na zónu srdečního tepu: Ano
Body Battery (ukazatel fyzické energie): Ano
Celodenní sledování srdeční frekvence: Ano
Celodenní sledování míry stresu (stress score): Ano
Celodenní sledování aktivity: Ano
Najít mé hodinky (prostřednictvím mobilního telefonu): Ano
Najít můj telefon: Ano
Automatické odeslání zprávy při nehodě: Ano

Snímače

Kompatibilita s ANT+® snímači (např.srdečního tepu HR, kadence, teploty atd.): Ano
Kompatibilita s produkty Varia™: Ano
Počítadlo vyšlých pater i změn nadm. výšky při chuzi o každé 3m nahoru: Ano
Snímač kadence běhu/chůze (externí např.:Foot Pod): Ano, volitelně
Snímač kadence běhu/chůze (vestavěný): Ano + nastavitelný cíl + automatické navyšování cíle
Snímač kadence otáček pedálů: Ano volitelně
Snímač rychlosti: Ano volitelně
Snímač okysličení krve (pulsní oxymetr): Ano
Snímač srdeční frekvence: Ano WHR optik (součástí kostrukce)
Snímač švihu TruSwing™: Ano, volitelně
Snímač teploty externí - tempe™: Ano volitelně
Snímač teploty integrovaný: Ano
Snímač výkonu wattmetr Vector™: Ano, volitelně*

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Chytré hodinky
Stav produktu  Nový
Vlastnosti 
Ostatní informace 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi