Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin Edge Explore PRO

Exa kód : GAR134041
 
 
 
 

 

Garmin Edge Explore PRO
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Cyklonavigace s 3" dotykovým displejem, mapa Evropy, vytváření tras, chytrá oznámení, Garmin Connect IQ, výdrž baterie až 12h, Bluetooth a ANT+, barva černá/bílá
 
 

5 290 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 372 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 264  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Cyklonavigace s 3" dotykovým displejem, mapa Evropy, vytváření tras, chytrá oznámení, Garmin Connect IQ, výdrž baterie až 12h, Bluetooth a ANT+, barva černá/bílá

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR134041
Kód výrobce:010-02029-10
 

 

Cyklonavigace Garmin Edge Explore Pro
Navigace na kolo Garmin Edge Explore Pro je ideálním společníkem při jízdě na kole pro všechny milovníky cyklistiky. Pomocí dotykového displeje můžete snadno a rychle zadat nový cíl k navigování a upravit různá nastavení. Samozřejmou funkcí je sběr dat z vaší jízdy, která z cyklonavigace Garmin udělá pomocníka pro každou jízdu. Edge Explore Pro dokáže vždycky najít tu nejlepší trasu – díky systému výběru z nejoblíbenějších cest a stezek a údajům o jízdě po miliardách kilometrů tras, které nahráli přímo ostatní cyklisté. Praktickou vlastností je konektivita Bluetooth, díky které cyklopočítač snadno připojíte ke svému mobilnímu telefonu se systémem iOS či Android. I díky tomu budete přímo na displeji cyklopočítače upozorněni na zmeškané SMS, hovory a další notifikace. A to není vše, co tento malý přístroj umí. Na svém displeji vám zobrazí předpověď počasí či snadno získáte lepší přehled o tom, jak vaše tělo reaguje na trénink.

Expanze s Bluetooth
Cyklopočítač je vybaven Bluetooth modulem, s nímž jej snadno spárujete se svým chytrým telefonem. Co tím získáte? Není toho málo. Kromě toho, že z telefonu přebíráte SMS zprávy, volání a notifikace, aniž byste pro něj museli sahat do kapsy, máte k dispozici nepřebernou škálu funkcí. Namátkou jen LiveTrack, umožňující vaším přátelům sledovat váš trénink v reálném čase, obdobnou GroupTrack, se zaměřením pouze na pozice vašich spolujezdců, stahování tras a tréninků ze služby Garmin Connect či detekci dopravních údálostí.

Funkce GroupTrack
Součástí zábavy při objevování je společná cesta s vaší jezdeckou skupinou. Nyní má každý svobodu jezdit svým vlastním tempem, aniž by se obával ztráty skupiny. Edge Explore Pro má možnost skupinového sledování GroupTrack, takže když 1 z vašich přátel zmizí z dohledu, nezmizí z mapy. Můžete pokračovat v jízdě a později se navzájem dohnat. Přestože potřebujete Edge Explore Pro, abyste na mapě viděli ostatní jezdce, jezdci, kteří chtějí být viditelní pro ostatní, mohou využívat výhody GroupTrack s jakýmkoli připojeným Edge nebo Forerunner® kompatibilním zařízením s LiveTrack. Je to tak snadné, jako spárovat zařízení pomocí mobilní aplikace Garmin Connect ™ a poté se podívat na obrazovku a zobrazit aktualizace.

Slušně vybavený
Zařízení pracuje na dobíjecí lithium-iontovou baterii, která slibuje přibližně 12 hodin činnosti. Jeho součástí je vestavěná paměť pro aplikace a ukládání záznamů – pojme až 200 hodin nahrávek, 100 tras a 200 oblíbených pozic. Navigace je kompatibilní s produkty řady Varia, ANT+. Součástí balení je standardní držák na představec, napájecí a datový kabel USB, poutko, cyklomapa Evropy a uživatelský manuál.

Kompatibilita Varia pro zvýšení povědomí o cyklistice
Abychom zabránili nehodám, je Edge Explore Pro také kompatibilní s naší širokou škálou produktů pro zvyšování povědomí o cyklistice Varia, včetně radaru Varia a chytrých světel na kolo. Uvidíte a budete viděni. Když Edge Explore Pro spárujete s tímto radarem, budete upozorněni na za vámi blížící se vozidlo ze vzdálenosti až 140m. Navíc Edge Explore Pro může v případě zjištěné nehody automaticky odeslat vaši polohu přednastaveným nouzovým kontaktům


Přednosti Cyklonavigace Garmin Edge Explore Pro

  • dotykový 3" displej
  • předinstalovaná cyklistická mapa Evropy
  • kompatibilita s LiveTrack a GroupTrack
  • bluetooth propojení s Android a iOS zařízením
  • chytrá upozornění
  • kompatibilní s produkty Varia
  • možnost připojení různých ANT+ snímačů
  • baterie s výdrží až 12 hodin
  • rozměry 105 x 55 x 22 mm

 

Parametry

 
 
Přednahraná mapa  Ano
Stav produktu  Nový
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
3"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi