Produkt je vyřazen!
 

 

Garmin Approach X10 Black Lifetime (velikost XL)

Exa kód : GAR133600
 
 
 
 

 

Garmin Approach X10 Black Lifetime (velikost XL)
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Fitness náramek
 
 

4 437 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 667 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 222  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Garmin

Exa kód:GAR133600
Kód výrobce:010-01851-03
 

 

Jednoduché golfové GPS hodinky se základními funkcemi pro nenáročné uživatele. Máte rádi golf, chcete si vést přehlednou statistiku o Vašich hrách a mít přehled o právě hrané jamce, ale bez zbytečných dalších věcí okolo? Pak jsou golfové hodinky Garmin Approach X10 přesně pro Vás. Užívejte si hru a zároveň mějte vždy po ruce šikovného pomocníka, který Vám napoví, jak daleko to ještě máte k okraji greenu a k jamce a který si zapamatuje Vaše skóre pro pozdější přenos do hráčského deníku v PC s možností sdílet Vaše výsledky s ostatními hráči.

Databáze hřišť Koupí hodinek Approach X10 získáte přístup k několikrát ročně aktualizové databázi golfových hřišť celého světa, která nyní čítá více jak 41.000 včetně více než 100 golfových hřišť v České republice. Aktualizace se provádí připojením a stažením nové databáze hřišť z internetu pomocí programu Garmin Express ve Vašem Počítači. Vzdálenost ke greenu Hodinky Approach X10 umožňují příjem satelitního signálu GPS, díky kterému během chvilky zaměří Vaši polohu a z ní určí hřiště a číslo jamky, kde se zrovna nacházíte. Podle Vaší pozice na hřišti Vám na displeji zobrazí vzádlenost ke středu a k bližšímu a vzdálenějšímu okraji greenu (podle Vašich preferencí buď v metrech nebo v yardech). Náhled greenu Kromě vzdálenosti Vám hodinky načtením z databáze na displeji zobrazí i náhled greenu - jeho tvar a umístění praporku/jamky. Pozici praporku/jamky si navíc můžete přizpůsobit dotykem na libovolné místo náhledu greenu na dotykovém displeji. Vzdálenost k překážkám Další užitečnou informací je poloha a vzdálenost překážek - pískových bunkerů nebo vodních ploch. Také u nich Vám hodinky prozradí vzdálenost na jejich začátek a konec, resp. k jejich bližšímu a vzdálenějšímu okraji. Měření délky odpalu Díky přesnému měření GPS si s pomocí hodinek Approach X10 snadno změříte délku Vašeho odpalu. Jediné, co pro to musíte udělat, je zaznamenat v hodinkách polohu místa odpalu a místa dopadu míčku. Digitální skórekarta Zaznamenejete si u každé jamky Vaše skóre a výsledky si poté můžete nahrát z hodinek do Vašeho počítače do bezplatné online aplikace Garmin Connect. Získáte tak dokonalý přehled o Vašich výsledcích a pokrocích a zpětně si můžete vyhodnotit a zanalizovat jednotlivé hry - např. jaká je Vaše úspěšnost v zasahování fairwayí a greenů, jakých vzdáleností se Vám daří dosahovat při jednotlivých odpalech, na kolik puttů průměrně zasáhnete jamku a podobně. Vyhodnocení v aplikaci Garmin Connect Garmin Connect je tréninkový on-line deník, který umožňuje ukládat, vyhodnocovat a sdílet řadu sportovních aktivit. Kromě nejběžnějších aktivit, jako je chůze, běh, cyklistika, plavání nebo lyžování je schopen podrobně vyhodnotit i hru na golfovém hřišti. Pokud hru zaznamenáte pomocí Garmin Approach X10, nabídne vám tréninkový deník nejen uložení jednotlivých skórekaret, ale i jejich souhrnné vyhodnocení a to jak pro danou sezónu, konkrétní hřiště, tak i pro konkrétní hru. Výsledky můžete také sdílet s Vašimi přáteli a to buď přímo v aplikaci Connect nebo prostřednictvím sociálních sítí. Tréninkový deník Garmin Connect je k dispozici v on-line verzi na adrese http://connect.garmin.com

Velikost S/M - pro obvod zápěstí 132 - 196 mm Velikost XL - pro obvod zápěstí 163 - 226 mm



 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Fitness náramek
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.garmin.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi