Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena Smart SILENO life 750

Exa kód : GDN230223
 
 
 
 

 

Gardena Smart SILENO life 750
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Chytrá robotická sekačka, pracovní kapacita 750 m2 ±20%, středně velký LCD display, průměrná spotřeba energie při maximálním využití 4 kWh, šířka záběru 22 cm, výška sečení (min-max) 20-50 mm
 
 

26 890 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

22 223 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 344  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chytrá robotická sekačka, pracovní kapacita 750 m2 ±20%, středně velký LCD display, průměrná spotřeba energie při maximálním využití 4 kWh, šířka záběru 22 cm, výška sečení (min-max) 20-50 mm

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230223
Kód výrobce:19113-32
 

 

Smart robotická sekačka pro středně velké trávníky a komplexní zahrady do 750 m2

Péče o trávník může být tak snadná! Díky systému SensorCut nevytváří GARDENA robotická sekačka SILENO life na trávníku pruhy, ale naopak, střih je vyvážený a výsledkem je dokonale udržovaný travnatý koberec. Je vhodná pro malé travnaté plochy o rozloze až 750 metrů čtverečních. Kompaktní a manévrovatelná robotická sekačka bez problémů zvládá sklon až 30 procent, rovněž také úzké pasáže a průchody. Robotická sekačka SILENO life je připravena pracovat za jakéhokoliv počasí a její chod je tak tichý, že ji sotva uslyšíte. Po dokončení práce se automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Během instalace vás programovací asistent provádí nabídkou a nezávisle vypočítá plán sečení. Časy sečení lze také nastavit prostřednictvím aplikace smart a porovnat je s časy zavlažování smart zavlažovacího počítače. Smart gateway zajišťuje centrální propojení se sítí; vytváří internetové připojení pomocí exitujícího routeru. Tímto způsobem funguje jako jádro smart systému a umožňuje bezkabelovou síťovou komunikaci mezi všemi zařízeními řady GARDENA smart system a GARDENA aplikací smart.

Vždy všechno pod kontrolou

Použitím aplikace GARDENA smart pro iOS, Android a web, která je zdarma, budete mít vaši zahradu neustále pod kontrolou, bez ohledu na to, kde se momentálně nacházíte. Kliknutím na obrazovku můžete vyvolat důležité informace a pohodlně přizpůsobit všechna nastavení pro práce na zahradě a podle vašich požadavků.

Perfektně upravený trávník

Přesné nože sekají trávník čistě. A díky systému SensorCut nevytváří robotická sekačka GARDENA smart SILENO life na trávníku pruhy. Nastavení výšky sečení je velmi snadné a provádí se bez použití nářadí.

Bez námahy

Vyložte si nohy a vychutnejte si svoji zahradu! Vaše robotická sekačka převezme práci spojenou s vašim trávníkem. Jemné odřezky trávy zůstávají na trávníku jako přírodní hnojivo, které podporuje dobrý růst a šetří cenný čas, kdy se můžete věnovat jiným věcem.

Snadná instalace

Programovací asistent vás provede intuitivní nabídkou a po zadání velikosti trávníku a preferovaných časů sečení nezávisle vypočítá plán sečení, podle kterého bude robotická sekačka smart SILENO life pracovat. Komplexní výpočty a programování se nevyžadují. Plán sečení lze individuálně upravit nebo přenastavit, pokud je to nutné.

Ideální pro středně velké a komplexní travnaté plochy

GARDENA robotická sekačka smart SILENO life poseká travnaté plochy až do rozlohy 750 metrů čtverečních zcela automaticky, spolehlivě, bez pruhů a rovnoměrně. Bez problémů zvládne i úzká místa a těsné pasáže. Nabíjecí stanici lze také umístit flexibilně téměř bez omezení.

Snadné čištění zaručeno

GARDENA smart SILENO life je konstruována tak, aby se pomocí vody ze zahradní hadice dal důkladně umýt plášť, nože a kolečka a zbavit je tak nečistot, prachu a zbytků trávy.

Maximální bezpečnost

Ohraničující vodič určuje plochu sekání flexibilně a spolehlivě - tím se zajistí, aby robotická sekačka sekala pouze na stanovené ploše. Díky vysoce citlivému senzoru kolize nenarazí robotická sekačka do žádné překážky. Po nadzvednutí sekačky se nože okamžitě zastaví; tato funkce předchází vzniku úrazů.

Ochrana proti krádeži

Jako ochrana před krádeží slouží PIN kód.

Bezpečné spojení

Smart gateway umožňuje bezkabelovou síťovou komunikaci mezi všemi přístroji GARDENA smart system a aplikací GARDENA smart. Stabilní a bezpečné propojení probíhá pomocí speciální výkonné radiové technologie. Dvě integrované vysoce výkonné antény zajišťují stabilní a bezpečné spojení i v rozsáhlých oblastech.

Technické specifikace

  • Číslo položky 19113-32
  • EAN-kód 4078500043946


Produktivita

  • Pracovní kapacita 750 m2 ±20%
  • Systém nabíjení Automatický
  • Maximální sklon uvnitř pracovní plochy 30 %


Výrobek

  • Informační panel Středně velký LCD display
  • Timer Ano
  • Typ rukojeti Integrovaná


Napájení a nabíjení

  • Typ baterie Lion
  • Typická doba nabíjení 60 min
  • Průměrná doba sečení na jedno nabití 65 min
  • Průměrná spotřeba energie při maximálním využití 4 kWh

Motor a žací systém

  • Žací systém 3 pivoting razor blades
  • Výška sečení, min-max 20-50 mm
  • Šířka záběru, cm 22 cm


Hladina hluku

  • Hladina hluku, garantovaná, dB(A) 58 dB(A)


Bezpečnostní funkce

  • Alarm Ano
  • PIN kód Ano
  • Senzor pro zvednutí Ano
  • Senzor náklonu Ano


Příslušenství pro instalaci

  • Vodič ohraničující smyčky 200 m
  • Skoby 300 ks


Celkové rozměry

  • Velikost výrobku, DxŠxV 58x39x23 cm
  • Hmotnost, kg 7.3 kg


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi