Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 9049-20 - Čerpadlo na čistou vodu/kalové čerpadlo 19500 Aquasensor 2v1

Exa kód : GDN230634
 
 
 
 

 

Gardena 9049-20 - Čerpadlo na čistou vodu/kalové čerpadlo 19500 Aquasensor 2v1
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Moderní ponorné čerpadlo 2 v 1 pro čerpání čist a znečištěné vody s LED Aquasensorem
 
 

4 108 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

3 395 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 205  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Moderní ponorné čerpadlo 2 v 1 pro čerpání čist a znečištěné vody s LED Aquasensorem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230634
Kód výrobce:9049-20
 

 

Moderní ponorné čerpadlo 2 v 1 pro čerpání čist a znečištěné vody s LED Aquasensorem

GARDENA, přední evropská značka vysoce kvalitního a moderního zahradního nářadí a příslušenství, představuje čerpadlo pro čistou/znečištěnou vodu 19500 Aquasensor, novou generaci ponorných čerpadel s vysokým výkonem a nízkou spotřebou energie. Ať už chcete odčerpat a vyčistit zahradní jezírko, vyprázdnit stavební jámu naplněnou dešťovou vodou nebo odčerpat vodu ze suterénu po povodních nebo prasknutém potrubí - s tímto inovativním kombinovaným čerpadlem pocítíte sílu čerpadel GARDENA a snadno odčerpáte čistou i znečištěnou vodu. Jeho motor má výkon 860 W a poskytuje impozantní čerpací kapacitu 19500 litrů vody za hodinu. S tlakem 1,0 bar a maximální dopravní výškou 10 m je toto hybridní čerpadlo obzvláště efektivní. Plošné sání v režimu čisté vody může odstranit čistou nebo i mírně znečištěnou vodu do hladiny pouhého 1 mm, což znamená, že podlahu sklepa lze poté snadno otřít do sucha. V případě kalné vody obsahující nečistoty s velikostí až 35 mm se ponorné čerpadlo 2v1 jednoduše změní na ponorné kalové čerpadlo jednoduchým přepnutím provozního režimu. Je ideální pro čerpání vody ze zatopené stavební jámy s hrubými nečistotami ve vodě, ale také pro další aplikace při čerpání kalových vod. Přepínání mezi režimy čisté a znečištěné vody je neuvěřitelně jednoduché, rozhodně si neumažete ruce, ani si nezamáčíte boty. Díky inteligentnímu designu, nemluvě o jeho štíhlé konstrukci a vysoce kvalitní výrobě, zůstává GARDENA čerpadlo pro čistou/znečištěnou vodu 19500 Aquasensor vždy těsné a udržuje vaše ruce a oblečení čisté a suché. Systém keramické hřídele s dlouhou životností má pro větší odolnost trojité těsnění. Dalším inovativním špičkovým prvkem čerpadla je systém LED Aquasensor, který dokáže inteligentně udržovat požadovanou hladinu vody. Aquasensor umožňuje kombinovanému čerpadlu pracovat v úzkých prostorech a nabízí možnost přesného nastavení výšky zapnutí a vypnutí. Voda je měřena bez přímého kontaktu se senzorem a její hladina je zobrazována pomocí praktických LED na zařízení. Aquasensor dále nabízí intuitivní dotykové ovládání, ochranu proti chodu nasucho a zablokování a také užitečnou funkci časovače. Ještě užitečnější je nový systém připojení hadicí na jedno kliknutí. Hadice o průměru 32 mm (11 "), 38 mm (11") a 50 mm (2") lze připojit pouhým nakliknutím. Volitelný závit G11" rozšiřuje možnosti připojení. Díky tomu je toto ponorné čerpadlo na čistou/špinavou vodu obzvláště působivé, a to nejen svým vzhledem, ale především funkčností; ideálně se hodí pro všechny majitele domů a zahrad s vysokými očekáváními. Můžete se spolehnout na 40 let zkušeností společnosti GARDENA v zavlažovacích a odvodňovacích čerpadlech a čerpadlech pro zásobování domácnosti užitkovou vodou.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi