Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 8143-20 - turbínový zavlažovač se sáňkami Comfort

Exa kód : GDN230164
 
 
 
 

 

Gardena 8143-20 - turbínový zavlažovač se sáňkami Comfort
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Turbínový zavlažovač GARDENA Comfort 8143-20, rozsah 25° - 360°, zavlažovaná plocha 75 - 450 m2, turbínový převod proti nečistotám.
 
 

753 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

622 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Turbínový zavlažovač GARDENA Comfort 8143-20, rozsah 25° - 360°, zavlažovaná plocha 75 - 450 m2, turbínový převod proti nečistotám.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230164
Kód výrobce:8143-20
 

 

Vlastnosti GARDENA Comfort 8143-20

S turbínovým zavlažovač se sáňkami řady GARDENA Comfort můžete provádět bezhlučné zavlažování trávníku. Je vyroben z odolného plastu a má tudíž nízkou hlučnost. Turbínový převod odolný proti nečistotám je patentován. Díky 2zónovému zavlažování a speciálně tvarovanému deflektoru pracuje velmi tiše a zajišťuje rovnoměrnou distribuci vody. Na speciálně sestavených nastavovacích kroužcích můžete s plynulým rozsahem od 20° do 360° snadno nastavit zavlažovanou výseč. Vybranou výseč je možné si na těchto nastavovacích kroužcích kdykoliv prohlédnout. Rozsah lze nastavovat velkým, snadno použitelným otočným knoflíkem. Toto nastavení může být v rozsahu od 5 m do 12 m. Je možné zavlažovat plochu od 75 m2 do 450 m2. Snadno vyjímatelný filtr z jemné síťky zachytává nečistoty. Lze ho snadno vyjmout a vyčistit. Zavlažovač je zajištěn na plastových lyžinách, které jsou díky svým třem kovovým výztuhám vysoce robustní. Zavlažovač tak má velmi vysokou stabilitu. Zavlažovač je vybaven přípojkou řady Original GARDENA System a koncovou krytkou pro okamžité připojení. Můžete ho na zahradě začít ihned používat. Snadno vyjímatelný filtr z jemné síťky zachytává nečistoty. Lze ho snadno vyjmout a vyčistit. Pokud chcete zavlažovat větší plochu, připojte jednoduše více zavlažovačů pomocí přípojky na vodní kohoutek od společnosti GARDENA (kat. č. 901). Pro pohodlné zavlažování vaší zahrady.

Velmi tichý, stojí na stabilním plastovém trnu a je vhodný pro větší plochy do 450 m2.

Distribuce vody je 2zónovému zavlažování a speciálně tvarovanému deflektoru naprosto rovnoměrná.

Dosah postřiku lze plynule nastavovat pomocí velkého nastavovacího knoflíku.

Díky jemné volbě rozsahu lze pohodlně nastavovat zavlažované výseče. Nastavenou výseč, v rozsahu 25°-360°, je možné zjistit jediným pohledem.

Patentovaný turbínový převod je odolný proti nečistotám. Nečistoty jsou zachytávány do jemného sítka a snadno vyjímatelného filtru.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi