Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 4000/2 automatic Comfort čerpadlo do sudu 1742-20

Exa kód : GDN230043
 
 
 
 

 

Gardena 4000/2 automatic Comfort čerpadlo do sudu 1742-20
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čerpadlo do sudu GARDENA 4000/2 Automatic Comfort 1742-20, výkon 500 W, max. výtl. kapacita 4000 l/h, max. tlak 2 bar, max. teplota 35 °C, hmotnost 5 kg.
 
 

2 399 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 983 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 120  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čerpadlo do sudu GARDENA 4000/2 Automatic Comfort 1742-20, výkon 500 W, max. výtl. kapacita 4000 l/h, max. tlak 2 bar, max. teplota 35 °C, hmotnost 5 kg.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230043
Kód výrobce:1742-20
 

 
 

GARDENA 1742-20
S čerpadlem do sudu 4000/2 automatic od společnosti GARDENA můžete k zavlažování zahrady využívat dešťovou vodu, která je zdarma, z nádrže. Buďto můžete pohodlně plnit kropicí konve nebo můžete připojit trysky, postřikovače nebo systémy Micro-Drip-System od společnosti GARDENA k propojovacímu potrubí. Je dokonce možné i využití zavlažovače. Čerpadlo je vhodné i pro vyčerpávání vody. Praktická funkce: pro pohodlný a energeticky úsporný provoz je čerpadlo do sudu možné vybavit automatickou funkcí, která se automaticky aktivuje v případě nutnosti dočerpání vody a poté se zase vypne. Pro ochranu čerpadla proti poškození je k dispozici integrovaný filtr a přídavná základna bránící nasávání velkého množství nečistot. Díky integrované bezpečnostní funkci je rovněž zabráněno chodu naprázdno - při nízké hladině vody je provoz čerpadla automaticky zastaven. Při výrobě čerpadla jsou používány pouze vysoce kvalitní materiály, čímž je garantován výkonný provoz s nízkou hlučností. Bezúdržbový kondenzátorový motor efektivně a tiše čerpá vodu prostřednictvím 2stupňového přívodního oběhového kola. Čerpadlo se snadno a pohodlně obsluhuje. Teleskopickou trubici lze plynule výškově nastavovat a rovněž lze snadno a plynule regulovat množství proudící vody. Pro úsporu místa a pro snadnou přepravu lze k čerpadlu snadno připevnit teleskopické čerpadlo, které současně slouží jako přepravní madlo. Šňůra je namotána okolo držáku na čerpadle a vše je tak úhledně uklizené.

  • Elektronický plovákový spínač a snímač průtoku zapíná čerpadlo, když je třeba čerpat vodu, a poté jej zase vypne. Vše probíhá automaticky. Jedná se o praktickou funkci, která šetří čerpadlo i energii.
  • Čerpadlo do dešťového sběrače 4000/2, s tlakem 2 bary, může díky výkonnému 2stupňovému oběžnému kolu čerpat vodu rychlostí až 4000 litrů za hodinu a zavlažovat tak efektivně vaši zahradu pomocí zavlažovačů, trysek, postřikovačů nebo systémů Micro-Drip-System.
  • Pro větší uživatelské pohodlí lze plynule nastavovat výšku výsuvné trubky. Pomocí regulačního a uzavíracího ventilu lze zastavit protékající vodu.
  • Integrovaná bezpečnostní pojistka proti běhu naprázdno chrání čerpadlo proti poškození tím, že zastaví provoz při nedostatku vody, a zabraňuje tak běhu čerpadla naprázdno.
  • Integrovaný filtr a přídavný podstavec zabraňují, aby čerpadlo nasálo příliš velké množství nečistot. Tím je zaručen hladký provoz při čerpání.

Technické parametry GARDENA 1742-20
Jmenovitý výkon: 500 W
Maximální výtlačná kapacita: 4000 l/h
Maximální tlak: 2 bar
Maximální hloubka ponoru: 7 m
Maximální výtlačná výška: 20 m
Průměr čerpadla: 14,8 cm
Maximální teplota čerpaného média: 35 °C
Hmotnost: 5 kg
Délka kabelu: 10 m
Typ napájecího kabelu: H05 RNF
Elektrická ochranná třída: IP X8


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi