Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Gardena 2662-20 - box na hadici 15 Classic - sada

Exa kód : GDN230099
 
 
 
 

 

Gardena 2662-20 - box na hadici 15 Classic - sada
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Box na hadici GARDENA 15 Classic 2662-20, nízká hmotnost, velmi skladný, kompletní GARDENA příslušenství (15m hadice, 1,5m připojovací hadice).
 
 

1 698 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 403 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 85  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Box na hadici GARDENA 15 Classic 2662-20, nízká hmotnost, velmi skladný, kompletní GARDENA příslušenství (15m hadice, 1,5m připojovací hadice).

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Gardena

Exa kód:GDN230099
Kód výrobce:2662-20
 

 

Sada boxu na hadici 15 řady GARDENA Classic je malá a kompaktní. Ideálně se hodí pro přepravu, například pro použití při kempování, volnočasových aktivitách a vodních sportech. Díky nízké hmotnosti se snadno přenáší. Kliku a držadlo pro přenášení lze sklopit. Box na hadici tak zabere velmi málo místa a vejde se do auta nebo obytného přívěsu. Sada obsahuje 15m kvalitní hadici a 1,5m připojovací hadici. Všechny díly systému GARDENA a nastavitelná stříkací tryska od společnosti GARDENA jsou sestavené. Box na hadici lze ihned používat - jednoduše jej připojte ke zdroji vody, rozviňte požadovanou délku hadice a stříkejte. Užitečný ve všech situacích.

Výhody

  • Ideální pro kempování a volnočasové aktivity: u boxu na hadici přesvědčí nízká hmotnost a kompaktní provedení. Proto je ideální pro prázdninové kempování, volnočasové aktivity nebo sporty.
  • Připravené k použití: box na hadici 15 obsahuje hadici, všechny nutné připojovací díly systému GARDENA a nastavitelnou stříkací trysku. Vždy připravené k použití.
  • Kompaktní skladování: díky sklopné klice a sklopnému držadlu nabízí box na hadici 15 řady Classic prostorově úsporné skladování.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční servis a bezplatný svoz výrobků Gardena zajišťuje Servisní centrum GARDENA ve Vrbně pod Pradědem, viz: https://www.gardena.com/cz/c/podpora/opravy-a-udrzba/opravy-servis.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.gardena.com/cz/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi