ETA SONETIC ETA370790010

Exa kód : ETA129708
 
 
 
 

 

ETA SONETIC ETA370790010
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Černobílý set pro ústní hygienu: 2x sonický kartáček + UV sanitizér + 2 cestovní pouzdra. Až 31 000 pohybů/min., 3 režimy čištění, časovač, dlouhá výdrž.
 
 
 
Od 135  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Černobílý set pro ústní hygienu: 2x sonický kartáček + UV sanitizér + 2 cestovní pouzdra. Až 31 000 pohybů/min., 3 režimy čištění, časovač, dlouhá výdrž.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129708
Kód výrobce:ETA370790010
 

 

Zdravé zuby pro celou rodinu
Základ setu pro účinnou zubní hygienu, která baví celou rodinu, tvoří dva sonické kartáčky a UV sanitizér. V sadě dále naleznete barevně odlišené hlavice (4 ks), cestovní pouzdra (2 ks) a nabíjecí stojan.

Jako jing a jang
Barevný kontrast bílého a černého kartáčku se hezky vyjímá v interiéru každé koupelny. Navíc je tak na první pohled jasné, který kartáček patří vám, a který vaší drahé polovičce. Liší se od sebe pouze navenek – svými funkcemi a schopností šetrně, ale účinně pečovat o váš chrup jsou naprosto totožné.

Sonický zubní kartáček ETA SONETIC
Kartáčky ETA Sonetic jsou účinnými pomocníky v prevenci proti zubnímu kazu a kameni, krvácení dásni, zápachu z úst i paradontóze. Stejně tak jsou vhodné pro péči o citlivé zuby a díky třem režimům čištění se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Intenzivní režim zajistí efektivní čištění zubů i dásní, šetrný režim poskytne znatelně jemnější péči a masáž dásní se postará o jejich lepší prokrvení.

Sonické kartáčky ETA jsou vhodné pro každodenní ústní hygienu, včetně čištění zubních implantátů, fixních rovnátek, můstků a korunek.

Šetrná péče díky inovativní technologii
Hlavice kartáčku je speciálně navržena tak, aby přesně kopírovala tvar zubů a linii dásní. Díky tomu perfektně odstraní veškeré nečistoty, a to i z míst, kam se běžný kartáček nedostane. Přesto je k vašemu chrupu velmi šetrný. Spojením technologie microBUBBLES, sonické technologie MOVE+ a rychlosti až 31 000 pohybů za minutu pak dochází k efektivnějšímu odstranění plaku i bakterií.

Na správnou dobu čištění přitom dohlíží chytrý dvouminutový časovač, který tak přispívá k tomu, aby měly vaše návštěvy zubní ordinace příjemnou podobu pouhé rutinní kontroly.

Kvalitní akumulátor (3,7 V Li-ion) propůjčuje kartáčkům ETA Sonetic extrémně dlouhou výdrž. Nabíjení pomocí bezdrátové (indukční) technologie je zároveň velmi pohodlné a díky voděodolnému provedení IPX7 je manipulace s kartáčky zcela bezpečná. Provoz i nabíjení je doprovázeno světelnou signalizací.

UV sanitizér vás zbaví bakterií
UV sanitizér, který je součástí bílého nabíjecího stojanu, udrží hlavice vašich kartáčků perfektně čisté. Dezinfekce hlavic kartáčků pomocí UV technologie ničí až 99,9 % bakterií.

Součástí balení jsou také dvě cestovní pouzdra, abyste si svůj úsměv mohli brát kamkoliv s sebou.

Technické parametry:
Počet oscilačních pohybů za minutu 31000
Úložný prostor Ano
Zdroj energie aku (Li-ion)
Ústní sprcha Ne
Časovač Ano
SMART Ne
Typ sonický
Cestovní pouzdro Ano


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Technologie čištění  Sonická
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi