Produkt je vyřazen!
 

 

ETA Sonetic 2707 90000

Exa kód : ETA129558
 
 
 
 

 

ETA Sonetic 2707 90000
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Elektrický zubní kartáček, Technologie čištění Sonická
 
 

2 057 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 700 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 103  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129558
Kód výrobce:ETA270790000
 

 

Zubní centrum ETA Sonetic

  • Čistíte si zuby zubním kartáčkem, nití, mezizubním kartáčkem a jinými zubními pomocníky? Seznamte se s orálním centrem ETA Sonetic 2707 90000 v bílém provedení, které vám zajistí jedinečnou a kompletní péči o vaše zuby v několika krocích den za dnem. Sada obsahuje ty pravé pomocníky pro dokonalou dentální hygienu - 3x hlavici kartáčku, 3x ústní trysku, 1x nástavec na čištění jazyku a 1x ortodontická tryska na čištění fixních rovnátek.

  • Pro prevenci i řešení stomatologických obtížíZapomeňte na běžné manuální kartáčky, které nevyčistí vaše zuby právě jako tato revoluční technologie orálního centra od značky ETA. Citlivé zuby, krvácivé dásně, ale i zvýšená kazivost může být důsledkem špatně vyčištěných zubů. Kartáček účinně čistí zubní plak a mezizubní prostory, je zcela nápomocný v prevenci proti zubnímu kazu, kameni, zánětu dásní, nepříjemnému zápachu z úst a parodontóze.

Sonický kartáček

  • Kartáček se sonickou technologií MOVE+ dokáže vyčistit vaše zuby až 31000 pohyby za minutu, tento vícečetný pohyb není člověk schopen s běžným manuálním kartáčkem vyvinout. Výsledkem je efektivnější odstranění plaku a bakterií. Navíc je kartáček vybaven ještě další technologií microBUBBLES, jež působivě čistí nečistoty i v mezizubním prostoru. Kartáčkové hlavice s barevným odlišením a kvalitními štětinami jsou speciálně navržené tak, aby přesně kopírovaly tvar zubů a linii dásní. Jemná sonická masáž zajistí perfektní prokrvení dásní, které jsou základem zdravých zubů. Abyste si zuby čistili dostatečně dlouho dle doporučení lékařů, disponuje kartáček chytrým 2minutovým časovačem s 30 vteřinovými intervaly – každou část ústní dutiny tak budete čistit stejně dlouho. Na výběr máte 3 režimy čištění - intenzivní, šetrné a masážní - je jen na vás, kterou si vyberete. Kartáček je vhodným řešením i pro osoby nosící zubní implantáty, fixní rovnátka, můstky a korunky.
    Ústní sprcha

  • Ústní sprcha citlivě nahrazuje čištění mezizubních prostor zubní nití. Tento šetrný způsob čištění silným tlakem vody si ihned zamilujete, proud se totiž dostane i do nejužších mezer a vyčistí i místa, kam se nedostane kartáček. Tlakem si navíc masírujete dásně, které se tak lépe prokrví. V ústech vám pak zůstane pouze pocit čistoty a svěžesti. Sprcha je na rukojeti vybavena zásobníkem vody o objemu 150 ml a minifiltrem proti usazování vodního kamene. Ústní sprcha je též jako kartáček vhodným řešením pro osoby nosící zubní implantáty, fixní rovnátka, můstky a korunky.

Kompletní vybavení pro váš zářivý úsměv

  • Oba pomocníci orálního centra ETA Sonetic 2707 90000 v sobě mají zabudovanou Li-ion baterii s mimořádně dlouhou výdrží, stačí je jen postavit na nabíjecí stojan a nechat dobít. Světelný ukazatel vám poskytne informace o provozu a potřebě nabití. Bezpečnou manipulaci vám zajistí vodotěsný povrch obou spotřebičů. Stojan nabízí odkládací prostor i pro veškeré příslušenství orálního centra, můžete si tam odložit hlavice, trysky a nástavec na čištění jazyka. Díky barevnému rozlišení kartáčků a trysek může centrum používat celá vaše rodina, v případě nutnosti lze kartáčkové hlavice, trysky i nástavec dokoupit.
    Technické parametry:

  • Objem nádržky (na vodu) 150 ml

  • Počet oscilačních pohybů za minutu 31000
  • Úložný prostor Ano
  • Zdroj energie aku (Li-ion)
  • Ústní sprcha Ano
  • Časovač Ano
  • SMART Ne
  • Typ sonický

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Elektrický zubní kartáček
Stav produktu  Nový
Technická specifikace 
Technologie čištění  Sonická
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi