Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

ETA PURIS - čistička vzduchu

Exa kód : ETA129593
 
 
 
 

 

ETA PURIS - čistička vzduchu
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchy ETA Puris s vynikající úrovní filtrace (až 99,97% účinnost) a s funkcí ionizace pokryje až 80 metrů čtverečných.
 
 

7 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

6 611 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 400  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchy ETA Puris s vynikající úrovní filtrace (až 99,97% účinnost) a s funkcí ionizace pokryje až 80 metrů čtverečných.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129593
Kód výrobce:ETA356990000
 

 

Vhodná jak pro alergiky, tak do domácnosti s domácími mazlíčky
Čistička vzduchu ETA Puris ETA356990000 o příkonu 46,2 W je vhodná pro domácnosti se zvýšeným znečištěním ovzduší, alergiky a pro domácnosti s domácími mazlíčky. Má vynikající úroveň filtrace, pyšnící se až 99,97 % účinností, a to včetně zachycování pachů a zvířecích chlupů. Tyto výsledky má díky vysoce účinnému HEPA filtru v kombinaci s uhlíkovým filtrem a nylonovým pre-filtrem.

Čistička vzduchu Puris obsahuje volitelný ionizátor, který uvolňuje do okolního vzduchu záporné ionty. Ionizace také pomáhá k lepšímu čištění vzduchu. Díky automatické kontrole čistoty vzduchu pomocí senzoru znečištění vyhodnotí čistotu vzduchy a nastaví výkon.

Každodenní nástrahy
Puris odstraňuje malé částice, prachy, pyly, ničí bakterie a různé druhy virů, které jsou přítomny 24 hodin denně všude kolem nás. Dokáže pokrýt plochu až 80 m2.

Nechte zapnutou i přes noc
Díky funkci SLEEP můžete nechat klidně čističku vzduchu zapnutou. V tomto režimu je čistička zapnuta na nejnižší hlučnost a vypne se i podsvícení všech kontrolek.

Snadné nastavení
Vybírat můžete mezi 4 rychlostmi ventilátoru a režimu AUTO. Maximální průchod vzduchu je pak 400 m3/hod. Časovač vám umožňuje nastavit 2, 4 nebo 8 hodin chodu s následným automatickým vypnutím.

Přehledný LED displej vás bude informovat o provozu a úrovni znečištění ovzduší pomocí automatické kontroly čistoty vzduchu. Dále vám bude k ruce světelná signalizace výměny filtrů.

Čističku vzduchu můžete obsluhovat i z pohodlí gauče nebo například při hraní si s dětmi pomocí dálkového ovladače.

Přenos snadno a rychle
Díky svým rozměrům (43,5 x 27 x 61 cm) a držadlům pro snadnou manipulaci můžete čističku kdykoli bez větších potíží přemístit.

Dlouhá životnost filtrů
Kvalitní filtry mají vysokou životnost. U HEPA filtru ji lze očekávat okolo 3 000 hodin, u uhlíkového filtru okolo 3 500 hodin a u pre-filtru cca 4 000 hodin.

Myslíme na vaše děti
Jelikož je pro nás bezpečí prioritou, je čistička vzduchu Puris opatřena dětskou pojistkou a pojistkou pro případ nezaložení krytu.

Technické parametry:
Čištěný prostor 80 m2
Hlučnost 64 dB
Typ filtru HEPA filtr
Typ filtru plastový filtr
Typ filtru uhlíkový filtr
Ventilátor 4 rychlosti
Příkon 46.2 W
Dálkové ovládání Ano
Ionizace Ano
Indikátor stavu filtru Ano
Timer/Časovač Ano


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi