Produkt je vyřazen!
 

 

ETA Poseidon 7865 90030

Exa kód : ETA129497
 
 
 
 

 

ETA Poseidon 7865 90030
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vysavač, Barva Modrá, Objem odpadní nádoby 8 litry, Příkon 1500 W, Typ filtru Vodní filtrace
 
 

4 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 131 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 250  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129497
Kód výrobce:ETA786590030
 

 

Víceúčelový vysavač ETA Poseidon v provedení 4 v 1, je určený na suché a mokré vysávání, hloubkové čištění, čištění oken a propírání koberců nebo čalouněného nábytku. V kategorii víceúčelových vysavačů disponuje vysokým sacím výkonem až 300 W. Skvěle se tak hodí jak do bytů a rodinných domů, tak i do menších firem.

Se svými funkcemi suchého a mokrého vysávání, šamponování, možností vysávání tekutin a možností vysávání nečistot a tekutin bude ideálním pomocníkem.

Součástí balení víceúčelového vysavače ETA Poseidon je univerzální podlahová hubice s výsuvným kartáčem, turbokartáč pro efektivnější vysávání koberců, který účinně posbírá vlasy i zvířecí srst. Nástavec na tvrdé podlahy vám umožní vysávání tvrdých podlah jako jsou parkety, plovoucí podlahy, dlažby, lino atd. Turbokartáč vám umožní efektivněji vysávat koberce, účinně posbírá vlasy i zvířecí srst. Dále jsou v příslušenství stěrka, velká a malá šamponovací hubice, hubice na mytí oken, sací trubky (kovové dvoudílné), polštářová hubice se kterou šetrně vysajete měkké textilní povrchy jako je čalounění nebo polštáře. Se štěrbinovou hubicí uklidíte i v úzkých a těžko přístupných místech, a kartáček s jemnými štětinkami vám pomůže uklidit na místech, která potřebujete šetrně zbavit prachu nebo pavučin – nejčastěji na nábytku, obrazech, stěnách apod.

Filtraci zabezpečují dva mikrofiltry – ochranný motorový a výstupní a syntetický prachový sáček.

Velký objem syntetického prachového sáčku 5 litrů šetří náklady a minimalizuje nutnost jeho výměny. Objem odpadní nádoby na prach / vodu je 8 litrů. Je zde zabudovaný bezpečnostní plovák, který zabrání přeplnění odpadní nádoby. Objem nádrže na čistící roztok jsou 4 litry. Čistící roztok lze plnit bez nutností demontáže vysavače. Integrované čerpadlo umožňuje účinné dávkování čistícího roztoku. Světelná signalizace vás bude informovat o provozu čerpadla. V případě potřeby lze změnit režim z mokrého na suchý, změna je rychlá – v řádu minut. S velkým akčním rádiem 11 metrů bez problémů dosáhnete i do vzdálených míst. Ochrana proti přehřátí motoru aktivně ochrání el. motor před poškozením.

Okamžité snížení sacího výkonu lze podle potřeby provést mechanicky na držadle hadice. Více účelový vysavač ETA Poseidon je vybavený otočnými kolečky, která umožní plynulý pohyb do všech stran a zároveň zajišťují vysokou stabilitu při pojezdu. Kolečka jsou zcela zakrytá a tím jsou chráněná proti odlomení. Pevné a praktické držadlo usnadní manipulaci. Při uskladnění vysavače oceníte úchyt pro upevnění napájecího kabelu a vertikální parkovací pozici.

Technické parametry

  • Hlučnost 80 dB
  • Objem prachového sáčku nebo nádoby 8 l
  • Typ filtrace sáčkový
  • Typ filtrace vodní filtrace
  • Akční rádius/ dosah 11 m
  • Příkon vysavače 1500 W
  • Typ konstrukce podlahový

 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Modrá
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
8 litry
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1500 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
80 dB
Typ filtru 
 
 
Typ filtru
Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
 
 
 
 
 
Vodní filtrace
Příslušenství 
Hubice na čalounění  Ano
Štěrbinová hubice  Ano
Prachový kartáč  Ano
Přívodní kabel  Samonavíjecí
Štětinový kartáč  Ano
Funkce 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi