Produkt je vyřazen!
 

 

ETA Gratus Storio 002890063

Exa kód : ETA129672
 
 
 
 

 

ETA Gratus Storio 002890063
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuchyňský robot ETA Gratus Storio s příkonem 1200 W bude skvělým pomocníkem ve vaší retro kuchyni.
 
 

11 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

9 917 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 600  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kuchyňský robot ETA Gratus Storio s příkonem 1200 W bude skvělým pomocníkem ve vaší retro kuchyni.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ETA

Exa kód:ETA129672
Kód výrobce:ETA002890063
 

 

Kuchyňský robot Storio v různých barvách
Rádi pečete a zároveň vás okouzlil trend originálního retro stylu? Pak je pro vás výkonný a designový kuchyňský robot Gratus Storio jako stvořený. Zamilujete si ho na první pohled a po prvním použití už o vašem souznění nebude nejmenších pochyb.

Ke kuchyňskému robotu si navíc můžete pořídit další výrobky z kolekce STORIO, a vybavit si tak v retro stylu celou kuchyň. V kolekci STORIO najdete kromě kuchyňského robotu také nerezovou rychlovarnou konvici, topinkovač a chladničku.

Gratus Storio je velmi výkonný kuchyňský robot s příkonem 1200 W. Motor se stabilizátorem udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Masivní celokovové provedení zajišťuje dlouhou životnost a dobrou stabilitou při provozu.

Robot se pyšní bohatou základní výbavou. Zvládá šlehání, mísení, hnětení, mixování, strouhání, mletí masa, plnění uzenin, tvorbu masových trubiček Kebbe, protlačení strojového cukroví a dokonce i výrobu domácí zmrzliny, ledového krému včetně mraženého jogurtu.

Nejlepší přítel v kuchyni
Součástí balení je bohaté příslušenství, díky kterému připravíte všechny vaše oblíbené pochutiny. V příslušenství naleznete velkokapacitní nerezovou mísu o objemu 5,5 l, a to včetně průhledného krytu s otvorem pro přidávání surovin i za chodu. Dále obdržíte hnětací hák, šlehací metlu, mísící metlu, klíč pro snadné nastavení optimální výšky nástavců v míse, flexi metlu, která je určena pro snadnou přípravu krémů a lehkých těst.

V krabici na vás bude čekat také skleněný mixér o objemu 1,4 l, který využijete především při mixování nápojů, koktejlů, smoothie, polévek, pomazánek či přesnídávek. Ovšem to ještě stále není vše. Balení dále obsahuje pěchovadlo pro posun větších kusů surovin do prostoru sekacího nože, odměrku a uvolňovací klíč.

Dalším příslušenstvím je nástavec na strouhání se 3 diskovými struhadly, díky kterému rychle zpracujete zeleninu, oříšky nebo sýry. S mlýnkem na maso namelete všechny druhy mas a ryb – jednoduše tak připravíte maso na karbanátky nebo hamburgery. V bohaté výbavě dále najdete nástavce na výrobu uzenin, nástavec na výrobu Kebbe, tvořítko na cukroví a nástavec na výrobu domácí zmrzliny, ledového krému i mraženého jogurtu. V neposlední řadě obdržíte multifunkční sekáček potravin s pracovní nádobou o objemu 420 ml a čtyřramenným nerezovým nožem, který mixuje, seká a drtí vše, na co si vzpomenete – sušené bylinky, koření, ořechy, sýr, kávu, zeleninu, ovoce a mnoho dalšího.

Další rozšíření pestré škály funkcí nabízí příslušenství, které si k robotu Gratus Storio můžete dokoupit. Kromě kráječů, mlýnků a struhadel přijde vhod například praktický brousek nožů, se kterým pohodlně a bezpečně nabrousíte nerezová i ocelová ostří.

Práce s tímto strojem je prostě radost. Planetární systém míchání zajišťuje kvalitnější a systematičtější zpracování celého obsahu nádoby i u stěn mísy. Zvládne až 2,5 kg řidšího těsta, pokud však máte v míse menší množství surovin, snadno mu uzpůsobíte výšku nástavců. Všechny pracovní nástavce kuchyňského robota jsou koncipovány tak, aby byly snadno a rychle sestavitelné. Při práci navíc můžete zvolit plynulou regulaci otáček nebo funkci PULSE pro maximální otáčky.

Bezpečnostní prvky
Robot Gratus Storio má tepelnou pojistku, která se aktivuje při přetížení stroje, a ochrání tak motor před zničením. Protiskluzové nožky zajišťují vyšší stabilitu při chodu stroje. Robot Storio má také bezpečnostní systém výkyvného ramene umožňující snadnou výměnu pracovních nástavců, bezpečností pojistku proti nechtěnému spuštění v odklopené poloze a díky aretační pojistce je manipulace s ramenem hračka.

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 10 let na motor. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE.

Technické parametry:
Objem hlavní nádoby 5.5 l
Ovládání mechanické-knoflíkové
Plynulá regulace rychlosti Ano
Pulzní spínač Ano
Hnětení
Šlehání
Krouhání
Mixér
Strouhání
Mísení
Masomlýnek
Tvořítko na cukroví
Plnění uzenin
Výroba zmrzliny
Planetární systém míchání Ano
Příkon robota 1200 W
Materiál nádoby nerez


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňský robot
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Funkce 
Příslušenství 
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Kontaktujte servisní linku na čísle: 545 120 545 nebo e-mailu: info@eta.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi