Produkt je vyřazen!
 

 

EMOS WI 1021D Powerbanka - 10 000 mAh, 22,5 W, Wireless

Exa kód : EMO130748
 
 
 
 

 

 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Rozbalneo, vyzkoušeno. Poškozený obal, výrobek bez vad, plná záruka.
 
 

599 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

495 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rozbalneo, vyzkoušeno. Poškozený obal, výrobek bez vad, plná záruka.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130748
Kód výrobce:1613054100
 

 

Přitáhne Vás jako magnet

Ne vždy je možné dostat se ke zdroji energie, který by nabíjel z elektrické sítě. Proto je ideální mít po ruce přenosnou powerbanku, která vás dokáže v těchto krizových situacích zachránit. A přesně takovým užitečným pomocníkem pro vás bude Powerbanka EMOS WI 1021D. Ušetří vám plno času díky své mimořádné rychlosti nabíjení až 22,5 W a rychlostí až 15 W při bezdrátovém nabíjení.

Powerbanka je kompatibilní s technologií MagSafe, která byla navržena přímo pro potřeby rychlého a bezpečného bezdrátového nabíjení.

Ladné úzké tělo powerbanky obohacené praktickým LED displejem je pokryto speciální povrchovou ochranou proti poškrábání, která zamezí nežádoucím vadám na její kráse. To vše je navíc dodáváno s 3A USB-C kabelem a samolepícím magnetickým kroužkem.

Nabíjejte rychle a bezdrátově

Čas se počítá! Super výkonný 20W výstup USB-C vám tak zajistí rychlé nabíjení vašeho smartphonu, tabletu, elektronické čtečky nebo sluchátek. Hravě a rychle si dokáže poradit i s bezdrátovým nabíjením rychlostí až 15 W u vybraných typů mobilních telefonů. Powerbanka je vybavena standardním rozhraním USB-A i nejnovějším USB-C pro nabíjení i vybíjení.

Součástí balení je také vysokorychlostní 3A USB-C kabel, díky němuž bez problému nabijete jak svůj telefon, tak i samotnou powerbanku nebo jiné elektronické zařízení.

MagSafe – dokonalé splynutí v jedno

Powerbanka EMOS WI 1021D je kompatibilní s nejnovější patentovanou technologií MagSafe od Apple. Takto vybavené telefony se tak díky magnetu snadno přichytí k povrchu powerbanky a docílí tak snadného a stabilního spojení během nabíjení. A pro ty, jejichž telefon není vybaven tímto magnetickým mechanismem, je součástí balení samolepící magnetický kroužek.

Buďte vždy v obraze

Co může být horší než vybitý mobilní telefon, když ho opravdu nutně potřebujete? Třeba vybitá powerbanka na nabití vašeho telefonu!

Díky LED digitálnímu displeji zjistíte vždy včas, kdy je potřeba zahájit nabíjení powerbanky, aby byla připravena získanou energii předávat vašim zařízením zpět. Zobrazená hodnota představuje aktuální stav jejího nabití. LED displej také dokáže indikovat rychlonabíjení a zobrazuje stav bezdrátového nabíjení.

Spousta vychytávek

Powerbanka disponuje dvěma USB-A sloty spolu s USB-C a micro USB slotem. Díky nim se stává multifunkčním pomocníkem pro dobíjení libovolných USB zařízení.

USB-C slot podporuje funkci rychlého nabíjení. Slouží tedy zároveň jako vstup i výstup. Součástí balení je i 3A vysokorychlostní USB-C kabel, tudíž jeho dokupování není třeba.

Díky funkci Passthrough dokážete najednou nabít powerbanku i k ní další připojená zařízení.

Extra odolná a bezpečná

Díky speciální povrchové úpravě proti poškrábání zůstane váš praktický pomocník jako nový i když je nešetrně vhozen třeba do dámské kabelky plné klíčů. Jeho matná povrchová úprava navíc dává powerbance elegantní vzhled.

Powerbanka se pyšní systémem vícenásobné elektronické ochrany, která při nabíjení chrání jak samotnou powerbanku, tak i připojenou elektroniku. Nemusíte se tak obávat přílišného vybití, přebití, přetížení nebo zkratu.

Upozornění

Tato powerbanka bohužel bezdrátově nenabíjí všechny telefony a zařízení, která jsou bezdrátově nabíjitelná. Je to zejména z důvodu zajištění kompatibility nabíjení při využití magnetického nabíjení. Aby magnetické nabíjení dosahovalo max. možné rychlosti a fungovalo správně, není čipová sada powerbanky zpětně kompatibilní se staršími modely telefonů. Dále je primárně určena pro bezdrátové nabíjení telefonů a nemusí umět nabíjet např. bezdrátově nabíjitelná sluchátka. Jak tedy zjistíte, zda umí nabíjet právě Váš telefon? Zde je aktuální seznam bezdrátově nabíjených telefonů, které lze bezdrátově nabíjet touto powerbankou. Obecně je pravidlo jednoduché – funguje se všemi modely Apple a Samsung a mobilními telefony ostatních značek vyrobených od roku 2020 a později.

  • Apple: všechny verze iPhone 12,13, SE a Airpods
  • Samsung: všechny modely
  • Huawei: všechny verze P40 a P50
  • Xiaomi: všechny verze Mi 11 a Mi 12
  • Oppo: Find N, Find X5



 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Powerbanka
Základní údaje 
Barva  Černá
Kapacita 
 
 
Kapacita
Je uváděna v mAh (miliampérhodina). Vyjadřuje celkový náboj, který je při plném nabití schopen akumulátor pojmout. Ve zkratce se jedná o energetickou kapacitu baterie. Čím vyšší tato hodnota je tím lépe.
 
 
 
 
 
10000 mAh
Druh 
 
 
Druh
Udává z jakých látek je baterie tvořena. Mezi nejčastější druhy patří Alkalické, Lithium a NiMH baterie.
 
 
 
 
 
Li-Pol
Konektory 
USB klasické  2 x
Lightning 
 
 
Lightning
Určuje, zda má powerbanka indikátory (plně nabito atd.)
 
 
 
 
 
0 x
USB-C 
 
 
USB-C
Jinak USB Type-C , je oboustranný konektor s univerzálním využitím (přenos HDMI, VGA, DisplayPort) Je rychlejší a má vyšší napájecí přenos proudu než USB 3.2.
 
 
 
 
 
1 x
Funkce 
Bezdrátové nabíjení 
 
 
Bezdrátové nabíjení
Bezdrátové nabíjení je založeno na principu elektromagnetické indukce a je v dnešní době velkým trendem. Telefon stačí jen položit na powerbanku a nemusíte se starat o kabely. Vaše zařízení musí mít Qi standart! Nicméně telefon se během nabíjení prakticky nedá používat a oproti kabelu je nabíjení pomalejší.
 
 
 
 
 
Bezdrátové nabíjení Qi
Rozměry a hmotnost 
Hmotnost  323 g
Výška  1,9 cm
Šířka  14,3 cm
Hloubka  7 cm
Záruka
Záruka pro spotřebitele  12 měsíců
Záruka pro firmu  6 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi