EMOS Pokojový termostat EMOS P5623 s WiFi

Exa kód : EMO130276
 
 
 
 

 

EMOS Pokojový termostat EMOS P5623 s WiFi
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Digitální prostorový termostat slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. Bezdrátové provedení pro jednoduchou změnu referenční místnosti.
 
 
 
Od 148  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Digitální prostorový termostat slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. Bezdrátové provedení pro jednoduchou změnu referenční místnosti.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130276
Kód výrobce:2101306000
 

 
PROGRAMOVATELNÝ TERMOSTAT S WIFI P5623
První krok k chytré domácnosti začíná u chytrého termostatu. Díky možnosti programování a ovládání pomocí mobilních aplikací reguluje termostat ideální teplotu od 5 °C do 35 °C automatizovaně a zcela za vás podle vašeho životního rytmu. Automatické řízení otopných soustav využijete v bytech, domech i kancelářích. Pokojový termostat můžete ovládat také pomocí přehledného dotykového displeje. Díky bezdrátovému provedení, wifi připojení a dosahu až 100 m umožňuje snadnou změnu referenční místnosti. S funkcemi Lock a Master Lock budete mít teplotu i náklady na vytápění pod 100% kontrolou.

Nastavení teploty od 5 °C do 35 °C
Už žádné teplotní šoky, běhání ke kotli a nákladné přetápění – digitální termostat hlídá ideální teplotu za vás. Ovládejte topení pomocí aplikace nebo dotykového displeje a nastavte si optimální teplotu od 5 °C do 35 °C, a to už po 0,5 °C. Aktuální teplotu v místnosti měří termostat v rozmezí od 0 °C až do 40 °C a s přesností na 0,1 °C. Díky programování termostat následuje váš životní rytmus. Nastavte jinou teplotu pro víkendy a jinou pro všední dny nebo prázdniny. Ochrana před zamrznutím umožňuje používání i v objektech, které se v zimě nevytápí.

Ovládání pomocí mobilních aplikací
Jednodušší už to být nemůže. Wifi termostat nabízí možnost ovládání prostřednictvím mobilních aplikací. Součástí balení je přehledný návod, který vás provede krok za krokem jednoduchým nastavením. Pak už si můžete naplno užívat všech výhod vzdáleného přístupu. Vracíte se z dovolené? Stačí na dálku zapnout termostat a vrátíte se do příjemně vyhřátého domova.

Dotykový displej s podsvícením
Ovládání termostatu prostřednictvím dotykového displeje je jednoduché a intuitivní. Díky velkým číslicím na displeji snadno odečtete aktuální a nastavenou teplotu nebo naprogramujete časový harmonogram topení. Displej vyniká přehledností a výrazným podsvícením. To umožňuje ovládání termostatu i ve tmě nebo horších světelných podmínkách.

Pojistka Lock a Master Lock
Mějte termostat a nastavení teploty pod plnou kontrolou a vyhněte se neoprávněným zásahům do ovládání. Funkce Lock dovoluje termostat ovládat pouze po zadání bezpečnostní dvojkombinace na displeji. Lock vám tak dobře poslouží jako dětská pojistka. Funkce Master Lock umožňuje ovládání termostatu pouze prostřednictvím mobilní aplikace. Funkce Lock a Master Lock jsou nezbytností pro všechny pronajímatele nemovitostí a provozovatele penzionů.

Bezdrátový termostat s dosahem až 100 m
Signál je přenášen rádiově na frekvenci 868 MHz s dosahem až 100 m, což umožňuje použití termostatu i ve větších prostorách, jako jsou domy, byty i kanceláře. Maximální dosah získáte ve volném prostoru, zdi a další překážky dosah snižují. Potřebujete změnit referenční místnost? Stačí jednoduše přemístit ovládací jednotku s displejem – třeba do nejchladnější místnosti v domě. Testování přenosu signálu vám dá jistotu správného propojení spínací a ovládací jednotky.

Snadné ovládání a řada funkcí
K hlavním výhodám programovatelného termostatu s wifi patří uživatelská přívětivost, promyšlené ovládání a řada funkcí, jako je zablokování termostatu (Lock a Master Lock) nebo funkce kalibrace teploty v místnosti podle jiného referenčního teploměru. Režim Prázdniny umožní nastavení konstantní teploty na delší časové období. Protizámrazový režim udržuje stálou teplotu 5 °C. Pro dokonalý komfort bez starostí využijte funkci nastavení teplotního průběhu během celého dne, který nabízí až 6 teplotních změn v rámci dne.

Napájení ze sítě
Ovládací jednotka se stojánkem je napájena přímo ze sítě pomocí kabelu a USB adaptéru. USB adaptér 5 V/1,5 A a micro USB kabel o délce 1,5 m jsou součástí balení.

Parametry produktu
typ termostatu bezdrátový
typ ovládání programovatelný elektronický pokojový termostat, možnost ovládaní přes mobil (iOS, Android)
podsvícený displej ano
druh regulace vytápěcí systém
počet programů uživatelsky nastavitelný
typ nastavení teploty 6 teplotních změn denně
měření teploty 0 °C až 40 °C, rozlišení 0,1 °C
nastavení teploty 5 °C až 35 °C, rozlišení 0,5 °C
nastavitelný rozptyl teploty ±0,3 °C
ochrana proti zamrznutí ano
funkce ON/OFF ano
funkce Set-back ne
funkce prázdniny ano
dosah ve volném prostoru 80 m
pracovní frekvence 868 MHz
spínání 230 V AC nebo beznapěťové
spínaná zátěž 16 A odporově, 4 A induktivně
délka kapilárového čidla neuvádí se
možnost propojení s dalšími detektory neuvádí se
barva bílá
napájení vysílače 5 V
napájení přijímače 230 V AC
rozměr přijímače 26 × 86 × 86 mm
napájení neuvádí se
rozměr neuvádí se
napájení brány neuvádí se
rozměr brány neuvádí se
rozměr vysílače 15 × 96 × 96 mm
prodejní obal 1 ks, krabička
součást balení bezdrátový termostat, bezdrátový přijímač, USB adaptér 5 V/1,5 A, micro USB kabel 1,5 m
Výhody produktu

Tato sada umožňuje regulaci vytápění s možností vzdáleného ovládání pomocí mobilní aplikace (zdarma) přes chytré telefony nebo tablety (iPhone, Android).

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi