EMOS P5733W Domovní bezdrátový zvonek

Exa kód : EMO130700
 
 
 
 

 

EMOS P5733W Domovní bezdrátový zvonek
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Domovní bezdrátový zvonek, 4 úrovně hlasitosti, až 110 dB, automatické párování, optická signalizace na zvonku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Domovní bezdrátový zvonek, 4 úrovně hlasitosti, až 110 dB, automatické párování, optická signalizace na zvonku.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130700
Kód výrobce:P5733W
 

 

Bezdrátový zvonek P5733W

Vybalíte, připojíte a zvoníte. Tak snadné je to s bezdrátovým domovním zvonkem, který je dostupný ve více barevných variantách. Využijete jej v bytě i rodinném domě, skvěle se však bude hodit i do vaší provozovny nebo kanceláře. Překvapí vás velkým dosahem tlačítka až 150 m a jednou z 36 přednastavených melodií vás upozorní na přicházející návštěvu.

Odolá nepřízni počasí

žádné tahání drátů a vrtání do zdi. Tlačítko a zvonek mezi sebou komunikují bezdrátově na vzdálenost až 150 metrů. Voděodolné tlačítko s krytím IP44 je výborně připraveno i na nepříznivé počasí. Můžete ho bez obav umístit i na venkovní nechráněné místo ke dveřím, brance či garáži. Zvonek je určen pro použití ve vnitřních prostorách. Sada tlačítka a zvonku má tzv. funkci „self-learning“ – tlačítko vygeneruje vlastní párovací kód, který zvonek přijme a uloží si ho do paměti. Díky funkci „self-learning“ se tak neovlivňují sousední zvonky.

Lahodící vašemu uchu i oku

Neunudí vás klasickým „crrr“ nebo „ding dong“. Na výběr máte celkem 36 melodií a díky přednastaveným čtyřem úrovním hlasitosti vždy zvolíte optimální intenzitu zvonění. Pokud opravdu nechcete přijít o žádnou návštěvu, dokáže tento domovní zvonek přehrát melodii o hlasitosti až 110 dB a informovat vás také výraznou světelnou signalizací.

Stačí jen vybalit a používat

Při koupi zvonku oceníte zejména snadnou instalaci, dlouhý dosah, nulovou údržbu a také jeho spolehlivost. Tohle vše a mnohem více tato souprava bateriového tlačítka a domácího zvonku do zásuvky splňuje na jedničku. Baterie 1× 3 V CR2032 napájející tlačítko je součástí balení a vám tak nic nebrání začít zvonek ihned používat. Už nemusíte mít strach, že se k vám návštěva nedozvoní, neboť na jedno tlačítko lze připojit více přijímačů/vnitřních jednotek, které můžete umístit např. do sklepa, altánku či do podkroví. Tlačítek, která je možné dokupovat samostatně, lze se zvonkem spárovat až osm. Můžete si je tak instalovat na všechna místa, kudy k vám přichází návštěvy.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi