EMOS Domovní bezdrátový zvonek P5705 do zásuvky

Exa kód : EMO127086
 
 
 
 

 

EMOS Domovní bezdrátový zvonek P5705 do zásuvky
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
bezdrátový zvonek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

bezdrátový zvonek

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO127086
Kód výrobce:P5705
 

 

Praktický a spolehlivý zvonek 

Hledáte spolehlivý zvonek, který zapojíte do zásuvky a nebudete se muset o nic dalšího starat? Pak je pro vás zvonek EMOS P5705 jako stvořený. Nejenže je jeho hlavní jednotka napájená přímo z 230V zásuvky, ale navíc disponuje bezdrátovým voděodolným tlačítkem, které můžete umístit na jakékoliv příhodné místo. Ve svém domově či kanceláři tak budete mít příchod návštěv vždy plně pod kontrolou. 

Bezdrátové voděodolné tlačítko 

Zvonek EMOS P5705 je vybaven bezdrátovým tlačítkem, které je připraveno pro použití i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Nemusíte se tak bát umístění i mimo kryté stanoviště. 

Optická i vizuální signalizace

Tlačítko i zvonek jsou opatřeny světelnou signalizací. Vaši hosté si díky tomu budou vždy jistí, že zvonek spolehlivě funguje. Stejně tak vám neunikne ani příchod žádné návštěvy. 
 
Potřebovali byste občas ztišit melodii zvonku, ale nechcete přijít o upozornění na přicházející návštěvu? Se zvonkem EMOS P5705 to není žádný problém. Jednoduše na zařízení nastavíte, zda chcete zvukovou, optickou, nebo obě signalizace najednou. V podání zvukové signalizace vyzvánění dosahuje příjemných 75 dB, proto budete mít příchod vašich hostů vždy plně pod kontrolou. 

Napájení základní jednotky a tlačítka

Základní jednotka zvonku je připravena pro umístění do zásuvky. Po zakoupení zvonku se nemusíte starat o nic dalšího a v?základně navíc nebudete muset ani pravidelně měnit baterky.  
Pro správné fungování tlačítka zvonku si vystačíte s?3V baterií CR2032, která je součástí balení. 

Automatické párování 

Při koupi zvonku vás nečeká žádné složité nastavování. Základnu zvonku s?tlačítkem jednoduše spárujete během pár vteřin. Veškeré ovládání je plně intuitivní a zvládnete ho i v?případě, že vám technické záležitosti příliš nevoní. 

Dosah tlačítka až 60 m 

Tlačítko zvonku můžete umístit ke vstupním dveřím, na branku nebo třeba na plot. Stačí jen, aby byl zvonek maximálně 60 m od základny zvonku. 
 
Zvonek P5705 vám po všech stránkách vyhovuje, ale potřebovali byste více než jen jedno tlačítko? Nic se neděje. Zvonek můžete doplnit o přídavné tlačítko P5723T. Kromě toho je zvonek kompatibilní i s?tlačítky P5712 a P5723. Zařízení můžete kombinovat až s osmi tlačítky najednou


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

www.emos.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi