Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Emos bezdrátový zvonek DC/AAA s USB napájením

Exa kód : EMO130304
 
 
 
 

 

Emos bezdrátový zvonek DC/AAA s USB napájením
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

635 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

525 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130304
Kód výrobce:P5732
 

 

Bezdrátový domovní zvonek P5732

Potřebujete si pořídit domovní zvonek a hledáte jednoduché a funkční řešení? Chcete mít volnost v tom, kam tlačítko i samotný zvonek umístíte? Potom je právě bezdrátový domovní zvonek P5732 tím produktem, který hledáte.

Bezdrátový zvonek s náhradním tlačítkem využijete v domácnosti, ale hodí se i pro použití v kanceláři, provozovně nebo bytě. Kromě toho, že je připravený pro pohodlnou a snadnou instalaci, vás potěší i promyšlené funkce a 38 uložených melodií. Nastavitelná hlasitost zvonění až na 90 dB se postará o to, aby vám neunikla žádná návštěva. Výrazná optická signalizace vás navíc upozorní na zvonění třeba i ve chvíli, kdy máte sluchátka na uších.

Hlavu si nemusíte lámat ani s tím, kam umístit voděodolné tlačítko, které dosáhne až na vzdálenost 100 m od zvonku. Jistě vás potěší i možnost napárovat ke zvonku další tlačítka, které se díky funkci „self-learning“ nebudou ovlivňovat s dalšími zvonky v okolí

Domovní zvonek pro univerzální použití

Bezdrátový zvonek EMOS P5732 vás překvapí svým elegantním vzhledem a praktičností. Zvonek disponuje duálním napájením pomocí tří 1,5V AAA baterií a současně přes micro USB vstup. U tlačítka si vystačíte s jednou 3V baterií.
Zvonek je vybaven funkcí automatického párování (self-learning), díky které je připraven pro spolehlivé použití během několika okamžiků.

Signalizace na vzdálenost až 100 m

Zvonek je určen pro použití ve vnitřních prostorách. Tlačítko ke zvonku s krytím IP44 je ale plně připraveno i na vlivy nepříznivého počasí. Můžete ho tak umístit ke dveřím i k brance.

Máte to od branky k přijímači daleko? Zvukový signál zvládne na volném prostranství překonat vzdálenost až 100 m.

Připraven pro umístění tam, kam potřebujete

Máte pro svůj zvonek připraveno místo, které je daleko od zdroje elektřiny? S bezdrátovým zvonkem a tlačítkem to není žádný problém. Zvonek je vybaven otvorem pro zavěšení, k balení vám navíc kromě potřebných šroubků dodáme i oboustrannou lepící pásku. Tlačítko tak umístíte přesně tam, kde bude potřeba.
Tlačítko je navíc voděodolné a zvládne i nepříznivé počasí. Umístit ho tak můžete ke vstupním dveřím, k brance nebo třeba k pojízdné bráně.

Výrazná světelná signalizace a 38 melodií zvonění

O příchozí návštěvě vás zvonek dokáže informovat na vzdálenost až 100 m jednou ze 38 zajímavých melodií, ale také výraznou světelnou signalizací. Aby pro vás byl zvuk zvonku vždy příjemný, můžete si nastavit i některou ze 4 úrovní hlasitosti. Neslyšící a rodiče malých dětí jistě ocení i to, že lze zvuk zvonku úplně vypnout a nechat se upozornit na příchod návštěvy pouze světelnou signalizací. Náročné uživatele navíc jistě potěší i fakt, že je se systémem možné spárovat i další přijímače a tlačítka.
Zajímá vás, jak vypadá použití zvonku EMOS P5732 v praxi? Podívejte se na naše video.

Napájení na baterie nebo micro USB

Nenechejte se svázat potřebou napájení obou částí systému ze sítě. Zvonek i přídavné tlačítko je díky bezdrátovému způsobu napájení připraveno na plnohodnotný provoz prakticky kdekoliv.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi