Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

EMOS Bezbateriový domovní bezdrátový zvonek P5750.2T do zásuvky, se 2 tlačítky

Exa kód : EMO130335
 
 
 
 

 

EMOS Bezbateriový domovní bezdrátový zvonek P5750.2T do zásuvky, se 2 tlačítky
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zvonek , připojení přes rádiové vlny, vstupní napětí: 230 V, dosah signálu 150 m, počet melodií: 10
 
 

549 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

454 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zvonek , připojení přes rádiové vlny, vstupní napětí: 230 V, dosah signálu 150 m, počet melodií: 10

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130335
Kód výrobce:P5750.2T
 

 

O žádnou návštěvu již nepřijdete

Potřebujete si pořídit domovní zvonek a hledáte jednoduché a funkční řešení? Chcete mít volnost v tom, kde tlačítko i samotný zvonek umístíte? Bezdrátový domovní zvonek P5750 je produktem, který hledáte. Své využití najde v domácnosti, skvěle se také hodí i pro použití v kanceláři, provozovně nebo bytě. Kromě toho, že je připravený pro pohodlnou a snadnou instalaci, vás potěší 10 krátkými nevtíravými melodiemi. Nastavitelná hlasitost zvonění až na 110 dB se postará o to, aby vám neunikla žádná návštěva.
Hlavu si nemusíte lámat ani s tím, kam umístit voděodolné tlačítko, které dosáhne až na 150 m od zvonku. Jistě vás potěší i možnost spárovat ke zvonku další tlačítka, která se díky funkci „self-learning“ nebudou rušit s dalšími zvonky v okolí.

Dosah a párování

Máte to od branky k přijímači daleko? O příchozí návštěvě vás zvonek dokáže informovat na vzdálenost až 150 m jednou ze zajímavých melodií s optickou signalizací na tlačítku i zvonku. Náročné uživatele navíc jistě potěší i fakt, že je se systémem možné spárovat i další přijímače a tlačítka.

Melodie a hlasitost dle vašeho gusta

I domovní zvonek vám může zvednout náladu. Na zvonku si můžete nastavit jednu z 10 krátkých a nevtíravých melodií. Vybrat si z těchto přednastavených melodií můžete tu, která vám vyhovuje nejvíce. Aby pro vás byl zvuk zvonku vždy příjemný, můžete si také nastavit i některou z 5 úrovní hlasitosti až do 110 dB.

Voda mu nevadí

Tlačítko ke zvonku s krytím IP44 je plně připraveno i na vlivy nepříznivého počasí. Můžete ho tak umístit ke dveřím i k brance. Souprava má tzv. funkci „self-learning“ – zvonek má schopnost vygenerovat vlastní párovací kód, který tlačítko poté přijme a uloží si ho do paměti. Díky této funkci nejsou ovliňovány sousední zvonky. Sestavu tak lze rozšiřovat doplňkovými tlačítky.

Nepotřebuje baterii

Tlačítko se zvonkem komunikuje prostřednictvím rádiových vln o frekvenci 433,92 MHz. A umí to bez baterie, takže vám odpadá nutnost ji měnit. Jak může tlačítko fungovat bez baterie? Energie na odeslání signálu do zvonku se vytvoří samotným stiskem tlačítka. Konečně jednoduché a funkční řešení.

Hlasitost

Zvonek EMOS P5750 je vybaven pěti přednastavenými úrovněmi hlasitosti pro nastavení optimální intenzity zvonění. Nestane se vám tak, že byste přeslechli pošťáka, rodinnou návštěvu, či sebou naopak s každým zazvoněním prudce trhli.

 

EMOS design

Moderní domovní zvonek EMOS v elegantních barvách bílé a červené má zaoblené elegantní tvary. Tento produkt má originální design vytvořený přímo na míru. Design a technické provedení byly navrženy našimi odborníky v České republice (EU). Tento jedinečný tvar tedy nenajdete u žádného jiného produktu.   

 


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi