EMOS Bezbateriový domovní bezdrátový zvonek P5750.2R

Exa kód : EMO130336
 
 
 
 

 

EMOS Bezbateriový domovní bezdrátový zvonek P5750.2R
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Zvonek , připojení přes rádiové vlny, vstupní napětí: 230 V, dosah signálu 150 m, počet melodií: 10
 
 

686 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

567 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zvonek , připojení přes rádiové vlny, vstupní napětí: 230 V, dosah signálu 150 m, počet melodií: 10

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO130336
Kód výrobce:P5750.2R
 

 

O žádnou návštěvu již nepřijdete

Potřebujete si pořídit domovní zvonek a hledáte jednoduché a funkční řešení? Chcete mít volnost v tom, kde tlačítko i samotný zvonek umístíte? Pak je bezdrátový domovní zvonek P5750 je přesně tím produktem, který hledáte. Své využití najde v domácnosti, skvěle se také hodí i pro použití v kanceláři, provozovně nebo bytě. Kromě toho, že je připravený pro pohodlnou a snadnou instalaci, vás potěší 10 krátkými nevtíravými melodiemi. Nastavitelná hlasitost zvonění až na 110 dB se postará o to, aby vám neunikla žádná návštěva.
Hlavu si nemusíte lámat ani s tím, kam umístit voděodolné tlačítko, které dosáhne až na 150 m od zvonku. Jistě vás potěší i možnost spárovat ke zvonku další tlačítka, která se díky funkci „self-learning“ nebudou rušit s dalšími zvonky v okolí.

Dosah a párování

Máte to od branky k přijímači daleko? O příchozí návštěvě vás zvonek dokáže informovat na vzdálenost až 150 m jednou ze zajímavých melodií s optickou signalizací na tlačítku i zvonku. Náročné uživatele navíc jistě potěší i fakt, že je se systémem možné spárovat i další přijímače a tlačítka.

Melodie a hlasitost dle vašeho gusta

I domovní zvonek vám může zvednout náladu. Na zvonku si můžete nastavit jednu z 10 krátkých a nevtíravých melodií. Vybrat si z těchto přednastavených melodií můžete tu, která vám vyhovuje nejvíce. Aby pro vás byl zvuk zvonku vždy příjemný, můžete si také nastavit i některou z 5 úrovní hlasitosti až do 110 dB.

Voda mu nevadí

Tlačítko ke zvonku s krytím IP44 je plně připraveno i na vlivy nepříznivého počasí. Můžete ho tak umístit ke dveřím i k brance. Souprava má tzv. funkci „self-learning“ – zvonek má schopnost vygenerovat vlastní párovací kód, který tlačítko poté přijme a uloží si ho do paměti. Díky této funkci nejsou ovlivňovány sousední zvonky. Sestavu tak lze rozšiřovat doplňkovými tlačítky.

Nepotřebuje baterii

Tlačítko se zvonkem komunikuje prostřednictvím rádiových vln o frekvenci 433,92 MHz. A umí to bez baterie, takže vám odpadá nutnost ji měnit. Jak může tlačítko fungovat bez baterie? Energie na odeslání signálu do zvonku se vytvoří samotným stiskem tlačítka. Konečně jednoduché a funkční řešení.

Přednastavené úrovně hlasitosti

Zvonek EMOS P5750 je vybaven pěti přednastavenými úrovněmi hlasitosti pro nastavení optimální intenzity zvonění. Nestane se vám tak, že byste přeslechli pošťáka, rodinnou návštěvu, či sebou naopak s každým zazvoněním prudce trhli.

 

Elegantní EMOS design

Moderní domovní zvonek EMOS v elegantních barvách bílé a červené má zaoblené elegantní tvary. Tento produkt má originální design vytvořený přímo na míru. Design a technické provedení byly navrženy našimi odborníky v České republice (EU). Tento jedinečný tvar tedy nenajdete u žádného jiného produktu.   

 


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi