Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

EMIPO Školní batoh ERGO ONE Butterfly set 3v1

Exa kód : SKO100810
 
 
 
 

 

EMIPO Školní batoh ERGO ONE Butterfly set 3v1
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

1 820 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 504 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 91  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

EMIPO

Exa kód:SKO100810
Kód výrobce:23611
 

 
Školní set pro prvňáčky obsahuje: školní batoh ERGO ONE, jednopatrový penál s klopou a vak na záda s velkou kapsou na zip.
 
Vnitřní část školního batohu tvoří jedna velká komora, která je v zadní části členěna variabilní pohyblivou přepážkou. Tím je zajištěna větší variabilita pro vnitřní uspořádání jednotlivých školních pomůcek (sešitů, knih apod.) podle individuální potřeby žáka. Na přední části vnitřní strany komory je našita ještě jedna kapsa velikosti formátu B5. Na předním dílu je našita velká kapsa (Š 20 x H 5 x V 24 cm) s malou síťovanou kaspičkou uvnitř. Horní část této kapsy se uzavírá pomocí popruhu se suchým zipem.
Reflexní pásky jsou našity přes celou šířku přední kapsy, dále pak přes obě boční kapsy a také na ramenních popruzích. Batoh je uzavřen prostorově tvarovanou klopnou, která pevně obepíná celý obvod komory, včetně přední kapsy. Tím je chráněn obsah batohu před znehodnocením při deštivém počasí. K tomu přispívá i vodoodpudivá úprava použitých textilních materiálů.
 Zadní část aktovky tvoří ergonomické polstrování ze speciální síťoviny s vetkanou PUR pěnou, která zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu v zádové části. Oba tyto faktory přispívají nejen k pohodlnému nošení aktovky, ale také zajišťují správné zatížení a vývoj páteřního systému. Dolní část batohu je opatřena jednolitým plastovým dnem, které umožňuje dlouhodobé stání batohu na mokré podložce, aniž by hrozilo znehodnocení jeho obsahu.
  Rozměry:
aktovka - 40 x 35 x 20 cm
penál - 20 x 13 x 3 cm
vak na záda - 36 x 32 cm
 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi