Produkt je vyřazen!
 

 

ECG SM 515

Exa kód : ECG122380
 
 
 
 

 

ECG SM 515
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Stolní mixér, 1,5 litrová plastová nádoba, příkon 500W, dvě nastavení rychlosti plus Turbo tlačítko, součástí je sekáček pro sekání oříšků nebo bylin
 
 

699 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

578 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Stolní mixér, 1,5 litrová plastová nádoba, příkon 500W, dvě nastavení rychlosti plus Turbo tlačítko, součástí je sekáček pro sekání oříšků nebo bylin

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ECG

Exa kód:ECG122380
Kód výrobce:340320264958
 

 

ECG SM 515, bílá/zelená

Nezahlcujte svou kuchyň zbytečnými výrobky, které vyzkoušíte jednou nebo dvakrát po zakoupení a pak vám na ně bude jen zbytečně sedat prach. Mějte vždy po ruce jediný mixér, s nímž zvládnete mixovat, sekat, drtit led i mlít. Společnost ECG má pro vás výrobek, který si u vás v kuchyni rozhodně neodpočine.

S příkonem 500 W si zařízení hravě poradí i s tvrdšími kousky ovoce, zeleniny a dalších potravin. Při drcení ledu zvolte pulsní režim, kvalitní nerezové ostří se postará o zbytek.

Praktické doplňky

Podle toho, co aktuálně plánujete vařit, si zvolte mezi dvěma kusy příslušenství. V balení naleznete malý 200ml sekáček pro rozmělnění ořechů nebo bylin. Ve velké 1 500ml nádobce zvládnete vytvářet zdravé nápoje plné vitamínů, ale také základy pro polévky nebo omáčky, na nichž si pravidelně pochutná celá rodina.

S mixováním vám můžou pomáhat i vaše malé děti. Provoz spotřebiče je totiž maximálně bezpečný a nehrozí žádná nehoda. Bezpečnostní pojistka přístroj vypne vždy, když mu bude hrozit přehřátí. A protiskluzové nožky zajistí stabilní umístění na stole nebo kuchyňské lince, takže se mixér nepřevrhne ani nespadne na zem.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Mixér
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi