ECG AP1 Compact Pearl

Exa kód : ECG122855
 
 
 
 

 

ECG AP1 Compact Pearl
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu ECG AP1 Compact Pearl - čistí vzduch v místnostech od 9 do 14 m2, 3 rychlosti, časovač i noční režim, účinná filtrace s HEPA filtrem H13 a aktivním uhlíkem
 
 

2 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 058 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 124  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchu ECG AP1 Compact Pearl - čistí vzduch v místnostech od 9 do 14 m2, 3 rychlosti, časovač i noční režim, účinná filtrace s HEPA filtrem H13 a aktivním uhlíkem

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

ECG

Exa kód:ECG122855
Kód výrobce:100001210646
 

 

Čistička vzduchu ECG AP1 Compact Pearl

  • Čistí vzduch v místnostech od 9 do 14 m2
  • 3 rychlosti, časovač i noční režim
  • Účinná filtrace s HEPA filtrem H13 a aktivním uhlíkem
  • Ionizátor pro eliminaci víření prachu
  • Funkce aromaterapie
  • Ovládání na zařízení i chytrým telefonem
  • Tichý provoz

Pro čistší a zdravější ovzduší

Kompaktní čistička ECG AP1 Compact Pearl vylepší kvalitu ovzduší prostřednictvím ventilátoru se třemi rychlostmi, který ve spolupráci s pokročilou filtrací zachycuje i velmi jemné nečistoty. Kromě toho je navíc v čističce zabudovaný i ionizátor, který eliminuje nepříjemné víření prachu.

3 stupně filtrace

Ať už čističku vzduchu ECG AP1 Compact Pearl umístíte do obýváku, dětského pokoje, nebo ložnice, tento přístroj bude ve vybraném prostoru čistit vzduch opravdu důkladně. Postará se o to i prostřednictvím kvalitního AC motoru s příkonem 30 W či vysoce účinné 3vrstvé filtrace. Filtrační systém čističky zahrnuje předfiltr, efektivní HEPA filtr H13 a k tomu ještě aktivní uhlík. Díky tomu přístroj bez potíží zachycuje i velice jemné částečky prachu, kouře či pylu. O potřebě výměny filtru vás přitom včas informuje prostřednictvím praktického indikátoru.

Přizpůsobí se aktuálním podmínkám

Čistička vzduchu ECG dokáže svůj provoz přesně přizpůsobit podmínkám, které u vás doma panují. Kromě toho, že nabízí 3 různé rychlosti ventilace, disponuje i automatickým režimem se senzorem kvality vzduchu a PM2.5 (jemných částic o aerodynamickém průměru menším nebo rovném 2,5 mikrometru). Díky tomu nemusíte nic složitě nastavovat – přístroj v automatickém módu funguje přesně tak, jak si to žádá aktuální kvalita okolního ovzduší. Uživatelské přívětivosti čističky nahrává i funkce časovače, která vám umožní přizpůsobit dobu čištění vzduchu svým aktuálním potřebám.

Tichý provoz

K nesporným přednostem čističky vzduchu patří i její tichý provoz. Hlučnost zařízení se totiž pohybuje mezi 25 a 55 dB, takže se můžete i při jeho provozu věnovat všemu, čemu potřebujete. Klid máte na práci, zábavu s rodinou, a díky speciálnímu nočnímu režimu dokonce i na spánek.

Komfortní ovládání

Obsluhu čističky vzduchu ECG máte za všech okolností pevně ve svých rukou. K zapnutí přístroje i k nastavení všeho potřebného můžete využít dotykové ovládací prvky nebo také mobilní telefon či tablet. Přístroj se dá totiž jednoduše připojit k bezdrátové Wi-Fi síti a posléze ovládat pomocí aplikace v chytrém zařízení.

Využijte aromaterapii

Pokud se rádi obklopujete příjemnými vůněmi, čistička vzduchu ECG AP1 Compact Pearl je pro vás jako stvořená. Nabízí totiž i zajímavou funkci aromaterapie, jejímž prostřednictvím můžete okolní ovzduší nejenom vyčistit, ale i provonět. Stačí využít pár kapek vašeho oblíbeného olejíčku či jiné vonné esence, které nakapete na houbičky uvnitř čističky v prostoru víka.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Servisní středisko lze vyhledat na odkaze: https://ecg-electro.eu/cs/servisy/.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi