Produkt je vyřazen!
 

 

Eaton Ellipse ECO 1200 USB IEC

Exa kód : EAT300145
 
 
 
 

 

Eaton Ellipse ECO 1200 USB IEC
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Záložní napájecí zdroj, maximální zatížení 1200VA / 750W, 8x zásuvka IEC C13 (4x zálohovaná), funkce EcoControl pro úsporu energie, ochrana proti přepětí, možnost studeného startu, ochrana telefonního RJ-11 a ethernet RJ-45 konektoru
 
 

5 661 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

4 679 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 283  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Záložní napájecí zdroj, maximální zatížení 1200VA / 750W, 8x zásuvka IEC C13 (4x zálohovaná), funkce EcoControl pro úsporu energie, ochrana proti přepětí, možnost studeného startu, ochrana telefonního RJ-11 a ethernet RJ-45 konektoru

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Eaton

Exa kód:EAT300145
Kód výrobce:EL1200USBIEC
 

 

Nová řada záložních zdrojů (UPS) Eaton Ellipse ECO poskytuje rozměrově kompaktní UPS s vestavěným vysoce účinným omezovačem přepětí (podle standardu IEC 61643-1). Jejich účelný velmi plochý tvar umožňuje snadnou instalaci do jakéhokoli kancelářského prostředí. Umožňuje umístění svisle, například pod pracovní plochu, vodorovně pod monitor či jej můžete namontovat do 19“ racku volitelnou sadou o výšce 2U. Své uplatnění ovšem určitě najde nejen v kanceláři, ale také v domácnosti. S ohledem na energetickou úspornost a funkce EcoControl (modely s USB) vám nová konstrukce přinese úsporu energie ve srovnání s UPS předchozí generace.

Záložní zdroj Eaton Ellipse ECO 1200 USB IEC je určen pro vstupní napětí s rozsahem tolerance 184V – 264V (nastavitelné 161V – 284V) a poskytuje výstupní napětí 230 V (nastavitelné na 220 V, 230 V, 240 V). Maximální zatížení tohoto modelu je 1200 VA / 750W s dobou zálohování napájení při 50% vytížení 10 minut a při 70% 6 minut. Je vybaven kompaktní vyměnitelnou hermeticky uzavřenou olověnou baterií s ochranou proti hlubokému vybití.

Zařízení je vybaveno jednou vstupní zásuvkou C14 a celkem osmi výstupními zásuvkami IEC C13, z nichž čtyři jsou určeny pro udržení záložního napájení s přepěťovou ochranou a čtyři jsou nezálohované pouze s přepěťovou ochranou. Také nabízí ochranu tel/širokopásmového a Ethernet připojení. Zařízení umožňuje studený start - spuštění bez připojení k síti. Samozřejmostí je LED a zvuková indikace stavu zařízení.

Tento model je vybaven funkcí EcoControl přinášející až 25% úsporu elektrické energie ve srovnání s UPS předchozí generace, díky automatickému odpojení neaktivních periferií dvojicí ze zásuvek. V případě že využíváte síťovou komunikaci po silnoproudém přívodu (PowerLine) máte k dispozici také jednu kompatibilní zásuvku. Ve výbavě nechybí ani komunikační USB port pro správu pomocí dodávaného softwaru Eaton Intelligent Power, který je kompatibilní s operačními systémy Windows 7/Vista/XP, Mac OS X a Linux.

Rozměry celého zařízení jsou 305 x 81 x 312 mm při hmotnosti 6,7 kg.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.třební elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:ní elektroniku, ujistěte se, že neobsahuje číselné zámky a kódy a že zařízení není blokované. Práva ze záruky nad 24 měsíců se řídí podmínkami výrobce a jsou rozdílná oproti odpovědnosti za vady. Sériové číslo:
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.eaton.cz/Czech/index.htm


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi