Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Dyson V6 Fluffy

Exa kód : DYS000059
 
 
 
 

 

Dyson V6 Fluffy
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Vysavač, Barva Modrá, Bezsáčkový, Objem odpadní nádoby 0,4 litry, Typ filtru Hepa
 
 

13 499 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

11 156 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 675  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dyson

Exa kód:DYS000059
Kód výrobce:DS-215871-01
 

 
Nyní nově s účinnou HEPA filtrací.
Specialista na hladké podlahy. Vysává větší nečistoty i jemný prach současně.
Akumulátorové vysavače s největší sací silou.*
* Na základě testu akumulátorových vysavačů 5 nejprodávanějších značek na trhu platné k lednu 2016. Testováno podle normy EN60312-1 kapitoly 5.8 a 5.9
  • Účinná filtrace
    Dyson V6 Fluffy je vybavený patentovanými 2 Tier Radial™ cyklonami, účinným výstupním filtrem a těsnícím systémem. Proto je vzduch vyfukovaný z vysavače čistější než okolní vzduch, který dýcháte.
    Díky patentovaným 2 Tier Radial™ cyklonám zachytává Dyson V6 Fluffy více prachu. 15 cyklon ve dvou vrstvách vytváří silné odstředivé síly, které z nasávaného vzduchu separují prach a alergeny. Všechny zbývající částice včetně alergenů a bakterií už od velikosti 0,3 mikrometru jsou zachyceny účinným výstupním filtrem. Přitom je celý systém účinně utěsněn, takže vzduch vyfukovaný z vysavače je čistější než okolní vzduch, který dýcháte.
  • Poháněný digitálním motorem Dyson V6
    Digitální motor Dyson V6 je klíčovou technologií nejvýkonnějších akumulátorových vysavačů*. Tento výkonem napěchovaný motor používá digitální pulzní technologii a neodymový magnet k dosažení až 110 000 otáček za minutu. Jeho malé rozměry zároveň znamenají, že vysavače, které pohánějí, mohou být malé, lehké a výkonné.
    * Na základě testu akumulátorových vysavačů 5 nejprodávanějších značek na trhu platné k prosinci 2014.
  • 2 Tier Radial™ cyklony
    15 cyklon uspořádaných ve dvou vrstvách pracujících paralelně pro zvýšení průtoku vzduchu a zachycení jemného prachu a alergenů.
    Akumulátorové vysavače Dyson využívají stejnou cyklonovou technologii jako naše klasické trvale napájené vysavače. Výkonné odstředivé síly vytlačují nečistoty a prach z nasátého vzduchu do odpadní nádoby. Tato patentovaná cyklonová technologie kombinovaná s digitálním motorem Dyson V6 a přepracovaným Li-Iontovým akumulátorem s Nikl-Mangan-Kobaltovou katodou Li-NMC stojí za výkonným sáním akumulátorových vysavačů Dyson. Od okamžiku kdy začnete vysávat až do okamžiku než skončíte.
  • Podlahová hubice s rotačním válcem pokrytým měkkou tkaninou
    Specialista na hladké podlahy. Vysavač Dyson V6 Fluffy je vybavený unikátní podlahovou hubicí s rotačním válcem pokrytým speciální nylonovou tkaninou s jemnými vlákny. Měkká nylonová tkanina doplněna několika řadami antistatických karbonových vláken zajišťuje současný sběr jemného prachu i větších hrubých nečistot.
    Načechraná nylonová vlákna tkaniny obklopí velké nečistoty a umožní jim projít pod válcem k sací trysce a do vysavače. Zajišťují přitom těsný kontakt mezi podlahou a podlahovou hubicí. Vysoké sání, které tímto utěsněním vzniká, zase dovoluje nasátí nečistot a prachu i z hlubokých škvír. No a čtyři řady jemných antistatických karbonových vláken pomáhají rozptýlit jakýkoliv statický náboj držící jemný prach na povrchu podlahy, čímž umožňují jeho nasávání do vysavače.
  • Až 20 minut vysokého stejnoměrného sacího výkonu
    Dyson V6 Fluffy je vybaven spínačem s neobyčejně jemným chodem. To znamená, že výkon baterie je využit pouze při vysávání. To stačí na 20 minut provozu (17 minut při použití rotačního kartáče).
    Mnoho jiných akumulátorových vysavačů zůstává při vysávání trvale v chodu. Tím dochází při krátkých pauzách mezi jednotlivými úkony k plýtvání energií baterie. Akumulátorové vysavače Dyson jsou vybaveny přepínacím tlačítkem pro přechod do MAX režimu pro případ zvlášť odolných nečistot a spínačem s neobyčejně jemným chodem. To znamená, že výkon baterie je využit pouze při vysávání. Pokud potřebujete, je vysavač v chodu, když ne, je vypnutý.
  • Režim MAX
    Stiskem tlačítka zvednete sací výkon. Poskytuje 6 minut zvýšeného sacího výkonu pro náročné úkony.
    Dyson Fluffy disponuje 2 úrovněmi sacího výkonu: 20 minutami konstantního sání 28 AW n
     

    Parametry

     
     
    Kategorie produktu  Vysavač
    Stav produktu  Nový
    Základní údaje 
    Barva  Modrá
    Typ vysavače  Bezsáčkový
    Objem odpadní nádoby 
     
     
    Objem odpadní nádoby
    Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
     
     
     
     
     
    0,4 litry
    Sací výkon 
     
     
    Sací výkon
    Udává výkon motoru, kterým vysavač disponuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W). Platí, že čím vyšší hodnota, tím lepší sací vlastnosti.
     
     
     
     
     
    28 W
    Typ filtru 
     
     
    Typ filtru
    Udává, jakou filtraci vysavač používá. Nejčastěji jsou používány HEPA filtry, které představují nejúčinnější způsob filtrace.
     
     
     
     
     
    Hepa
    Napájení 
    Příslušenství 
    Hubice na čalounění  Ne
    Štěrbinová hubice  Ano
    Prachový kartáč  Ano
    Štětinový kartáč  Ne
    Funkce 
    Ostatní 
    Výška  74,5 cm
    Šířka  16 cm
    Hloubka  28 cm
    Hmotnost  3,99 kg
    Záruka
    Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
    Záruka pro firmu  24 měsíců
    Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
    Dodatek k záruce  Záruka 2 roky a záruční i pozáruční servis Dyson. Podpora expertů Dyson, kdykoli potřebujete. Doručení zdarma a nejdéle do dvou pracovních dnů.
     
     
     
     

    Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

     
     
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi