Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde PH04

Exa kód : DYS000240
 
 
 
 

 

 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Čistička vzduchu, výkon 1260 m3/h, příkon 45 W, maximální hlučnost 60,5 dB(A), minimální hlučnost 36 dB(A), hepa, uhlíkový a katalytický, automatický režim, časovač, dálkové ovládání, displej, indikátor hladiny co, indikátor výměny filtru
 
 

20 490 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

16 934 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 1 024  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Čistička vzduchu, výkon 1260 m3/h, příkon 45 W, maximální hlučnost 60,5 dB(A), minimální hlučnost 36 dB(A), hepa, uhlíkový a katalytický, automatický režim, časovač, dálkové ovládání, displej, indikátor hladiny co, indikátor výměny filtru

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dyson

Exa kód:DYS000240
Kód výrobce:DS-379491-01
 

 
dyson-purifier-cool

dyson-purifier-cool

Zachytává prach, alergeny a virus H1N14. Dokonce ničí formaldehyd1.

Zlepšete kvalitu vzduchu ve své domácnosti

Znečištění není jen problém venku. Vzduch v běžné domácnosti může být ve skutečnosti více znečištěn než venkovní ovzduší. Navíc suchý vzduch z ústředního topení a klimatizace může ovlivňovat vzduch, který dýcháme. Naštěstí máme řešení pro obojí – po celý rok.

Čističky vzduchu se zvlhčovačem Dyson jsou testovány nad rámec průmyslových standardů.

Naše čističky vzduchu se zvlhčovačem testujeme ve zkušební místnosti o objemu 81 m3 s devíti senzory, které nepřetržitě měří kvalitu vzduchu. Někteří jiní výrobci používají malou zkušební komoru o objemu 28,5 m3, pouze s jedním senzorem a ventilátorem pro dodatečné zvýšení cirkulace vzduchu.

Standardní průmyslová zkušební komora má pouze 28,5 m3

Zkušební komora Dyson POLAR má 81m3

Detekují a informují, automaticky.

Čtyři senzory neustále monitorují váš vzduch, včetně doživotního senzoru formaldehydu v pevné fázi. Jakmile náš jedinečný algoritmus diagnostikuje znečišťující látky na molekulární úrovni, začne čistička vzduchu se zvlhčovačem čistit a zvlhčovat vzduch, ještě dříve, než v reálném čase zobrazí informace o jeho aktuální kvalitě.

Senzor formaldehydu v pevné fázi. Pro celoživotní preciznost.

Naše nejnovější čistička vzduchu a zvlhčovač používá elektrochemický článek k přesné detekci molekul formaldehydu – 500krát menších než 0,1 mikronu. Polovodičová elektronika zajišťuje zachování výkonu po celou dobu životnosti spotřebiče.

Nepřetržitě ničí formaldehyd1. Zachytává znečišťující látky a alergeny.

Miliardy katalytických tunelů nepřetržitě ničí formaldehyd,1 zatímco karbonový filtr odstraňuje plyny a filtr HEPA H13 zachytává 99,95 % částic již od velikosti 0,1 mikronu.4

Ničí formaldehyd v miliardách katalytických tunelů1

V katalytických tunelech se formaldehyd přeměňuje na vodu a CO2. Filtr se sám regeneruje, takže ho není třeba vyměňovat.

Pouze Dyson je plně utěsněný podle normy HEPA H135

Aby se zabránilo úniku znečišťujících látek zpět do vzduchu, není jen filtr utěsněn podle normy HEPA H13, ale celá čistička vzduchu se zvlhčovačem.5 Takže co se dostane dovnitř, uvnitř také zůstane.

Ničí potenciálně škodlivé bakterie

Technologie Dyson Ultraviolet Cleanse vystavuje každou kapku vody silnému UV záření o vlnové délce ?275 nm. Tím se zničí 99,9 % bakterií ve vodě2. Vyčištěná voda se pak odpařuje pomocí biostatických stříbrných vláken, což brání množení a růstu bakterií, a až potom se do místnosti vypouští takto hygienicky zvlhčený vzduch3.

Hygienické zvlhčování vzduchu prostředí

Ústřední topení a klimatizace mohou přispívat k tomu, že v domácnosti vzniká suchý vzduch, který může způsobit vysušování. Pro příjemnější prostředí čistička vzduchu se zvlhčovačem Dyson udržuje automaticky cílovou úroveň vlhkosti vzduchu neviditelným proudem odpařované vody - bez mlhy - pro příjemnější prostředí.

Snadný cyklus hloubkového čištění

Snadný cyklus hloubkového čištění Dyson důkladně odstraňuje usazeniny minerálů v celém vodním systému spotřebiče – a to stiskem jediného tlačítka. Stiskem tlačítka se cyklus aktivuje a provede vás jednoduchým procesem krok za krokem.

Inteligentní čištění vzduchu ovládané aplikací nebo hlasem.

Podívejte se, které částice byly zachyceny, nastavte časové plány a další6. Ovládejte svůj spotřebič prostřednictvím kompatibilních hlasových služeb, jako je Alexa, Google Asistent nebo Siri7.

Rozptýlený režim

Odkloní proud vzduchu směrem dozadu skrz čističku vzduchu se zvlhčovačem. Pro čistý zvlhčený vzduch bez průvanu.

...

Režim Breeze (vánek)

Unikátní algoritmy mění proudění vzduchu tak, aby napodobovaly chladivý a osvěžující vánek.

...

Obsah balení

...

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde

...

Dálkový ovladač

Specifikace

Hmotnost

8,21 kg

Průměr základny s podstavcem

312 mm

Délka kabelu

1.8 m

HEPA filtr

HEPA - 13

Max. průtoku vzduchu

350 l/s

Úroveň hlasitosti

61,5 dB

Počet stupňů rychlosti

10

Výška

923 mm

Délka

155 mm

Šířka

220 mm

...

1Kompletní testování spotřebiče třetí stranou na základě kumulativního testování čisté hmotnosti formaldehydu podle normy GB/T 18801-2015 kontinuálním vstřikováním, dokud není dosaženo nejvyšší koncentrace formaldehydu dle CADR. Výsledky se mohou v praxi lišit.

2Na základě interních norem společnosti Dyson, testováno Čínským institutem pro výzkum domácích elektrických spotřebičů (CHEARI). Testovaná schopnost ničit bakterie (E. coli) v komoře pro vstřikování vody dosáhla při testování výsledku 99,9 %. Všechny z výše uvedených testů byly provedeny v podmínkách uvedených v testu a výsledky se mohou při aktuálním použití lišit.

3Testován rozsah čištění vzduchu v místnosti o objemu 81 m3. Testován rozsah zvlhčení vzduchu v místnosti o objemu 41 m3.

4Testována účinnost filtrace na 0,1 mikronu (EN1822, ISO29463). Míra zachytávání plynu se liší.

5Zatížení částicemi za použití oleje DEHS specifikovaného normou EN1822 v komoře podle specifikace ASTM F3150. Testováno v nejvyšším režimu v laboratořích IBR US na celkovou účinnost spotřebiče nad 99,95 %.

6Vyžaduje zařízení pro spuštění aplikace, 2,4 GHz nebo 5 GHz připojení Wi-Fi nebo mobilní data a podporu Bluetooth® 4.0. Kompatibilitu s aplikacemi zjistíte vyhledáním "Dyson Link" v iOS App Store nebo v Google Play. Mohou být účtovány standardní poplatky za data a SMS.

7Vyžaduje kompatibilní hlasovou službu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Čistička vzduchu
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje Solight s.r.o., Svatoplukova 47, Prostějov 796 01. Opravu hlaste na čísle 491 512 080 nebo na e-mailu servis@solight.cz.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi