Produkt je vyřazen!
 

 

Dyson Ball Parquet+

Exa kód : DYS000097
 
 
 
 

 

Dyson Ball Parquet+
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Jediný vysavač, který se po převrácení sám narovná. technologie Radial Root Cyclone™, hygienické vysypávání odpadní nádoby, pohodlné uložení nástavců, bohaté příslušenství
 
 

9 999 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 264 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 500  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jediný vysavač, který se po převrácení sám narovná. technologie Radial Root Cyclone™, hygienické vysypávání odpadní nádoby, pohodlné uložení nástavců, bohaté příslušenství

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dyson

Exa kód:DYS000097
Kód výrobce:DS-228692-01
 

 

Dyson Ball Parquet+

Vypusťte na úklid hurikán
To v podstatě znamená, že jakákoli špína dostává v podstatě přímou jednosměrnou jízdenku směr odpadní nádoba. Jedná se tedy o revoluční typ filtrace, která se neomezuje pouze na užití klasických filtrů. Ty se totiž často zanášejí, což se podepisuje postupem času i na výkonu vysavače. Současně je nutné je časem vyměnit a dále tak investovat.

Vysávám často, vysávám rád
Vysavač Dyson Ball Parquet + je bezsáčkový, to znamená, že jste ušetřeni i výměny klasických papírových sáčků. Vyluxuje tedy mnohé, vaši peněženku však nikoli. Stav zaplnění odpadní nádoby si díky průhlednému materiálu okamžitě zkontrolujete a poznáte, kdy je potřeba jej vysypat. Stačí stisknout jediné tlačítko.

Co neuteče, to vyluxuje
Výkon se dá velmi jednoduše regulovat. To je velmi užitečné v okamžiku, kdy potřebujete vysávat choulostivé povrchy jako přehozy, žaluzie nebo třeba květiny. A také samozřejmě i tehdy, když se vám omylem pod ruce (respektive hubici) připlete něco, co jste nechtěli jako například ubrus, nejlépe v okamžiku, kdy je na stole prostřeno a nachystaný oběd.

Díky nastavitelné teleskopické hubici snadno s vysavačem Dyson Ball Parquet + uklidíte například na schodišti bez ohledu na to, jestli jste malého vzrůstu nebo naopak by vás jako posilu uvítal místní basketbalový tým. Štěrbinový nástavec s kartáčem a na čalounění jsou připevněni na hubici tak, aby byly vždy při ruce.

Bezsáčkový vysavač
Vysoký sací výkon Dyson.
Samo nastavitelná podlahová hubice pro všechny typy podlah.

Technologie Radial Root Cyclone™
Tradiční vysavače se při filtraci prachu ze vzduchu spoléhají na sáček a filtr. Poté co jsou však uvedeny do provozu, mohou se sáček i filtr ucpat. Mnohé bezsáčkové vysavače fungují podobně. Spoléhají se na filtr, který se právě tak může ucpat. Jejich sací výkon klesá.
Patentované cyklony Dyson zachytí více prachu než všechny ostatní cyklony. Díky technologii Radial Root Cyclone™ jsou vzduchové proudy optimalizovány pro dosažení maximálního sacího výkonu. Patentovaný separační systém Dyson se nespoléhá na sáčky nebo filtry. Silné odstředivé síly oddělují prach a nečistoty ze vzduchu přímo do průhledné odpadní nádoby.

Technologie Ball™
Podlahové vysavače s Ball™ technologií lze otočit na místě a dá se s nimi lehce manévrovat a popojíždět sem a tam. V kulovém těle se nacházejí nejtěžší součásti: motor, elektronika, výstupní filtr a 6,5m samonavíjecího kabelu. To vytváří nízké těžiště a maximální stabilitu. Vysavače jsou vybaveny centrálním řídícím mechanizmem.

Pneumatická podlahová hubice Dyson
Sama se automaticky nastaví pro optimální utěsnění na všech typech podlah. Není potřeba měnit podlahové hubice.

Flexibilní hubice na parkety
Flexibilní hubice na parkety je pro vyšší účinnost sběru prachu vybavena kanálkem na hrubé nečistoty a zvlášť dlouhými štětinami. Kloubové uchycení umožňuje otáčení hubice v obou osách. Pro maximální účinnost sběru prachu a zajištění vysokého sacího výkonu je vybavena dvěma řadami štětin: první řada uvolňuje a odstraňuje hrubé nečistoty a druhá zajišťuje optimální utěsnění.

Tangle-free turbo kartáč
Dva proti sobě rotující kartáče odstraňují vlákna a nečistoty bez toho, aby se vlasy a vlákna namotávaly na kartáč.

Konstrukce se sníženou hladinou hluku
Žádný kompromis ve výkonu. Důležité komponenty se nacházejí v akusticky tlumeném kulovém těle. Motor je k šasi připevněn pomocí hluk pohlcujících úchytů. Méně hluku uniká i vzduchovými kanály. Zvuk pohlcující polyuretan také dodatečně snižuje hluk odváděného vzduchu.

Jednoduché a hygienické vysypávání odpadního zásobníku
Vyprazdňování odpadního zásobníku se provádí jednoduše a hygienicky stiskem tlačítka. Zásobník je průhledný, takže pokaždé vidíte, kdy je nutné jej vyprázdnit. Zároveň vidíte, kolik prachu, nečistot a vlasů již Váš vysavač Dyson vysál.

Lehká nastavitelná teleskopická trubice
Abyste se při vysávání nemuseli hrbit a dobře se Vám pracovalo, ať jste menšího vzrůstu či vysocí, ať vysáváte podlahu nebo schodiště.

Regulace sacího výkonu
Pro případ, že zachytíte záclonu nebo lehký ubrus na nábytku nebo budete chtít vysávat např. prach na žaluziích.

Pohodlné uložení nástavců
Oba nejčastěji používané základní nástavce - štěrbinový s kartáčem a na čalounění máte vždy po ruce přímo na trubici vysavače.

Žádné sáčky
Žádné dodatečné náklady na spotřební materiál

5 let záruka


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Vysavač
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Objem odpadní nádoby 
 
 
Objem odpadní nádoby
Udává množství odpadu, které je schopen vysavač pojmout. Objem je udáván v litrech (l).
 
 
 
 
 
2 litry
Spotřeba el. energie 
 
 
Spotřeba el. energie
Udává množství energie, kterou zařízení spotřebuje. Tato hodnota je udávána ve wattech (W).
 
 
 
 
 
28 kWh/rok
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
600 W
Hlučnost 
 
 
Hlučnost
Udává hlasitost zařízení v zapnutém stavu v decibelech (dB). Čím je hodnota nižší, tím je provoz vysavače tišší.
 
 
 
 
 
80 dB
Příslušenství 
Hubice na čalounění  Ano
Štěrbinová hubice  Ano
Funkce 
Ostatní 
Výška  51,1 cm
Šířka  26,1 cm
Hloubka  35,8 cm
Hmotnost  7,3 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Dodatek k záruce  Záruka 2 roky a záruční i pozáruční servis Dyson. Podpora expertů Dyson, kdykoli potřebujete. Doručení zdarma a nejdéle do dvou pracovních dnů.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi