Digitální kuchyňská váha EV025 černá

Exa kód : EMO129802
 
 
 
 

 

Digitální kuchyňská váha EV025 černá
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kuchyňská váha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Emos

Exa kód:EMO129802
Kód výrobce:EV025
 

 

Digitální kuchyňská váha EV025

Pořiďte si bezpečnou digitální váhu s miskou pro pohodové pečení a vaření. Váha vyniká speciálně tvarovanou vážicí plochou, která drží misku stabilně na svém místě. Získáte tak spolehlivého pomocníka, ať už jste začátečník, nebo zkušený mistr kuchyně. Pokud přípravou surovin nechcete trávit ani minutu navíc, oceníte funkci dovažování. Snadné ovládání váhy pomocí dvou tlačítek zvládne každý člen rodiny.

Moderní design s praktickou miskou

Součástí váhy je plastová miska, ve které můžete vážit cukr, ořechy, olej nebo porci zeleniny. Povrch vážicí plochy z ABS plastu je tvarován tak, aby misku udržel a zabránil sklouznutí. Potraviny můžete vážit také bez misky přímo na vážicí ploše nebo použít třeba talíř. Jednoduchý design váhy se hodí do každé moderní kuchyně. Pokud pečete často, váhu si nechte po ruce na kuchyňské lince.

Napájení na 2 baterie

Váze dodávají energii dvě baterie 1,5 V AAA. Indikátor stavu baterie vám dá včas vědět, že je potřeba baterie vyměnit. Váha tak bude vždy připravena pomáhat vám při vaření nebo pečení. Funkce automatického vypnutí šetří baterie. Pokud váhu zapomenete vypnout, vypne se po dvou minutách sama.

Vysoká přesnost vážení a nosnost 5 kg

S přesností vážení na 1 g se bez obav pustíte i do složitějších receptů. Přesnou hmotnost se dozvíte z podsvíceného displeje, který je dobře čitelný v kteroukoli denní i noční dobu. Váha zvládne zatížení až do limitu 5 kg. Pokud limit překročíte, indikátor přetížení vás ihned upozorní. Váha umí vážit v jednotkách g, oz, lb a kg, které snadno nastavíte pomocí tlačítka unit.

Funkce dovažování (TARE)

Díky funkci TARE nemusíte ingredience vážit a chystat zvlášť v samostatných mističkách, jako to vidíte v pořadech o vaření. Usnadněte si práci a přidávejte jednu surovinu po druhé do jedné mísy. Stačí vždy jen vynulovat hodnotu na displeji zmáčknutím tlačítka TARE a můžete vážit znovu a znovu.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Kuchyňská váha
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.emos.cz


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi