Produkt je vyřazen!
 

 

Dicota Backpack ECO Scale

Exa kód : DIC185757
 
 
 
 

 

Dicota Backpack ECO Scale
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
DICOTA batoh SCALE je batoh na notebook s třemi hlavními kapsami. Do zadní kapsy lze uložit notebook do velikosti 15,6“, notebook je zde bezpečně obklopen hustou HDF pěnou a upevněn elastickým páskem.
 
 

965 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

798 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

DICOTA batoh SCALE je batoh na notebook s třemi hlavními kapsami. Do zadní kapsy lze uložit notebook do velikosti 15,6“, notebook je zde bezpečně obklopen hustou HDF pěnou a upevněn elastickým páskem.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Dicota

Exa kód:DIC185757
Kód výrobce:D31429
 

 

Batoh SCALE na notebook 15,6“
Batoh SCALE je batoh vyznačující se praktickým sportovním vzhledem v kombinaci s funkčností, velkým prostorem a dokonalou ochranou pro váš notebook až do velikosti 15,6“. Kromě notebooku se vám do toho batohu vejde třeba také tablet o velikosti až 10,5“, e-book, telefon a mnoho dalších pro vás potřebných věcí. Vše je zde bezpečně a hlavně opravdu přehledně uloženo.

Dokonalá ochrana a ekologicky šetrná výroba
Batoh vám poskytuje kromě velkého objemu 18 l i perfektní ochranu uložených věcí. Materiál, ze kterého je batoh vyroben je nejen velmi odolný, ale také šetrný k životnímu prostředí, a to protože je batoh vyroben z recyklovaných PET lahví.

Inteligentně řešený prostor
Díky propracovaným detailům nabízí batoh řadu prostorných oddělení pro uložení všech věcí. Za tímto účelem je batoh vybaven třemi prostornými kapsami, kdy v zadní kapse je vyčleněný uzamykatelný prostor pro uložení notebooku, který je zde bezpečně obklopen hustou HDF pěnou a ještě i zajištěn elastickým páskem. V druhé kapse je pak prostor pro uložení například dokumentů, papírů anebo tabletu až do velikosti 10,5“. Poslední přední kapsa pak nabízí dokonale organizovaný prostor pro uložení smartphonů a dalších drobností.

Naprosté pohodlí
Kromě designu, ochrany a prostoru jistě oceníte také maximální možné pohodlí, které batoh poskytuje při jeho nošení. Pohodlí máte zaručeno nejenom díky ergonomické zadní výplni, ale také díký pohodlným ramenním popruhům. Pro snadnou přepravu lze batoh nosit v ruce za ucho anebo lze batoh krásně posadit na kufr a bezpečně ho přichytit k jeho madlu.

Klíčové vlastnosti:
Pohodlný batoh s třemi hlavními kapsami. Do zadní kapsy lze uložit notebook do velikosti 15,6“, notebook je zde bezpečně obklopen hustou HDF pěnou a upevněn elastickým páskem. V druhé kapse lze mít ukryt tablet do velikosti 10,5“ a různé dokumenty. Poslední kapsa slouží pro uložení smartphonu a různých drobností. Dále má batoh dvě boční kapsy pro láhve s pitím či pro deštník. Batoh má ergonomická záda, pohodlné popruhy, je vyroben z recyklovaných PET lahví, má praktické závěsné ucho a lze umístit na madlo kufru díky upevňovacímu popruhu na zádech batohu. Hmotnost batohu 690 g.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Úhlopříčka displeje 
 
 
Úhlopříčka displeje
Vzdálenost dvou protilehlých rohů displeje. Standardně je tato vzdálenost udávána v palcích, přičemž 1 palec = 2.54 cm.
 
 
 
 
 
15,6"
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi