Produkt je vyřazen!
 

 

Detroit: Become Human (PS4)

Exa kód : SOG123550
 
 
 
 

 

Detroit: Become Human (PS4)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Nahlédni do neklidné vize Detroitu budoucnosti, v níž lidé a androidi žijí v křehké koexistenci a v níž tvá rozhodnutí formují dění kolem tebe.
 
 

907 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

749 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nahlédni do neklidné vize Detroitu budoucnosti, v níž lidé a androidi žijí v křehké koexistenci a v níž tvá rozhodnutí formují dění kolem tebe.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Sony

Exa kód:SOG123550
Kód výrobce:9102422
 

 

Nahlédni do neklidné vize Detroitu budoucnosti, v níž lidé a androidi žijí v křehké koexistenci a v níž tvá rozhodnutí formují dění kolem tebe.

Studio Quantic Dream známé hlavně pro tituly Heavy Rain a Beyond: Two Souls vám přináší nový titul s názvem Detroit: Become Human pro konzoli PS4. Jedná se o interaktivní drama, kde každé vaše rozhodnutí určuje, jak se bude váš příběh vyvíjet.
Hlavní hrdinkou je android se jménem Kara, která díky chybě při výrobě získá sebeuvědomění. Proto má být demontována. Přesvědčí však technika, který kontroluje její stav před posláním do prodeje, aby ji nechal žít. Kara je tak poslána do Detroitu. Města plného sporů a nepokojů. Města, kde jsou androidi využíváni k těžké a podřadné práci a je s nimi zacházeno nehumánně a s despektem. Kara je tímto zaskočena a těžko se s takovou realitou vyrovnává. Přesto se nevzdává a snaží se žít.

Co z nás dělá lidi?
Vžij se do kůže tří odlišných androidů ve chvíli, kdy tento překrásný nový svět balancuje na okraji chaosu. Tvá rozhodnutí dramaticky pozmění vývoj herního příběhu. Čekají tě tisíce voleb a desítky možných konců, jak tedy ovlivníš budoucnost Detroitu?

Jejich životy, tvá rozhodnutí
Utvářej ambiciózně se rozvětvující vyprávění, kde tvá rozhodnutí určují nejen osud tří hlavních postav, ale celého Detroitu.
Způsob, jakým povedeš Karu, Connora a Markuse, může rozhodnout o životě a smrti – a i když některý z nich zaplatí cenu nejvyšší, příběh tím nekončí…

Herní obsah:
Detroit roku 2038 - Nahlédni do neklidné vize Detroitu budoucnosti, v níž lidé a androidi žijí v křehké koexistenci a v níž tvá rozhodnutí formují dění kolem tebe.
Užij si vyprávění - Utvářej ambiciózně se rozvětvující vyprávění, kde tvá rozhodnutí určují nejen osud tří hlavních postav, ale celého Detroitu.
Svět, kde nic není černobílé - Vstup do světa, kde morální dilemata a obtížná rozhodnutí mohou zotročené androidy změnit na revolucionáře, kteří promění svět.
Veškeré údaje jsou pouze orientační.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi