Deramax Auto ultrazvukový plašič/odpuzovač kun a hlodavců do auta

Exa kód : DER470201
 
 
 
 

 

Deramax Auto ultrazvukový plašič/odpuzovač kun a hlodavců do auta
 
 
 
 
 
 
Akce
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač-plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a jedinečnému řešení elektronické části není nutné nabíjet tento přístroj z autobaterie.
 
 

1 299 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

1 074 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 65  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač-plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a jedinečnému řešení elektronické části není nutné nabíjet tento přístroj z autobaterie.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

Deramax

Exa kód:DER470201
Kód výrobce:4710210
 

 
Deramax®-Auto - Ultrazvukový odpuzovač-plašič kun a hlodavců do auta

Obchodní název odpuzovače: Deramax-Auto
Cílová skupina škůdců: Kuny, hlodavci
Typ odpuzovače: Ultrazvukový (bezhlučný). Pulzní signál.
Prostředí: Odpuzovač pro ochranu automobilů, zemědělských strojů, karavanů, lodí apod.
Napájení: 9V baterie (6F22)
Doba provozu na 1baterii: 1 rok při použití lithiové baterie, 6 měsíců při použití alkalické baterie
Vliv na člověka: Žádný

Vliv na domácí zvířata: Žádný (s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.)

Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač-plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a jedinečnému řešení elektronické části NENÍ NUTNÉ NAPÁJET TENTO PŘÍSTROJ Z AUTOBATERIE!

Unikátní vlastnosti tohoto typu odpuzovače hlodavců a kun do auta:
Díky propracovanému zapojení a použití kvalitních součástek udrží jedna 9V baterie přístroj v chodu po dobu až 1 roku. Současně je přístroj zcela soběstačný z hlediska napájení a není jej tedy nutné připojovat k autobaterii, nebo jinak napájet z rozvodů elektřiny v autě. Zcela tak odpadá nutnost odborné instalace a možnost ztráty záruky na nový vůz z důvodu připojení cizího zařízení do elektrických rozvodů vozu. Nehrozí ani možnost vybití akumulátoru při delší odstávce vozidla.

Využití odpuzovače-plašiče Deramax-Auto:
Jak vyplývá z názvu tohoto přístroje, Deramax-Auto je odpuzovač hlodavců a kun do auta, ale přístroj je určený také pro ochranu např. zemědělských strojů, karavanů, lodí apod. Přístroj generuje silné ultrazvukové pulzy specifického tvaru, které jsou pro drobné hlodavce a kuny velmi nepříjemné, takže po krátkém čase prostor auta opouští. Kuna v autě, či hlodavci nejsou přístrojem usmrceni, ani poraněni. Pokud tedy stojíte před problémem „jak na kunu v autě“ je právě přístroj Deramax-Auto tím optimálním řešením.

Komfort provozu odpuzovače-plašiče Deramax-Auto:
Deramax-Auto pracuje s ultrazvukovými signály, které jsou pro člověka za hranicí slyšitelnosti, takže neobtěžuje své okolí nepříjemným pískáním, či jiným hlukem. Přístroj pracuje zcela automaticky a po osazení běžné 9V baterie a umístění plašiče zvěře do auta není nutné již žádné nastavování. V případě požadavku na vypnutí přístroje je pak možné využít vypínač.

Instalace a rozsah účinnosti odpuzovače-plašiče Deramax-Auto:
Instalace odpuzovače-plašiče kun a hlodavců spočívá jen v připojení napájecí 9V baterie (běžný typ), zapnutí přístroje vestavěným spínačem a jeho umístění do prostoru určeného k ochraně. Při umístění odpuzovače do motorového prostoru auta se odpuzovač instaluje „napevno“ pomocí montážních pacek (přírub), vestavěných na krytu odpuzovače. Tato plašička kun a hlodavců do auta je odolná vůči vlhkosti, nicméně odpuzovač je nutné chránit před přímým vlivem stékající, či tryskající vody.

Technické údaje odpuzovače-plašiče Deramax-Auto:
Napájení: 1ks 9V baterie (6F22). Baterie není součástí dodávky. Vhodné baterie se zobrazují jako "Související zboží" pod těmito texty.
Vestavěný vypínač: Ano
Doba provozu na 1baterii: 1 rok při použití lithiové baterie, 6 měsíců při použití alkalické baterie.
Použití: Ochrana proti hlodavcům a kunám v autě (zemědělských strojích, obytných přívěsech, lodích apod.)
Okolní teplota: -20st.C až +60st.C
Rozměry: 105x60x40mm (s montážními úchyty)
Hmotnost: 0,072kg
VYROBENO V ČR!

Proč koupit právě odpuzovač-plašič Deramax-Auto?
Deramax-Auto je z technického hlediska špičkou na současném trhu s bateriovými odpuzovači škůdců do auta a to nejen v rámci ČR ale i z globálního hlediska, protože samozřejmě sledujeme i všechny podstatné zahraniční produkty tohoto typu. Zcela unikátní jsou jeho vlastnosti z hlediska napájení, tedy: ŽÁDNÉ PŘIPOJOVÁNÍ K AKUMULÁTORU a DOBA VÝDRŽE NAPÁJECÍ BATERIE 1 ROK (při použití lithiového typu 9V baterie). Deramax-Auto je tedy ideální ochrana proti kunám a hlodavcům v autě.

Jedná se skutečně o Český produkt?
Odpuzovač-plašič Deramax-Auto je fyzicky vyráběný v České republice. Výroba je řešena s ohledem na životní prostředí a možnost snadné recyklace.

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  60 měsíců
Záruka pro firmu  60 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi