Produkt je vyřazen!
 

 

DéLonghi EN 125R

Exa kód : DLN121118
 
 
 
 

 

DéLonghi EN 125R
 
 
 
 
 
 
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Kapslové espresso
 
 

2 988 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 469 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 149  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kapslové espresso

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DéLonghi

Exa kód:DLN121118
Kód výrobce:EN125R
 

 
Pravé espresso musí být připraveno pod vysokým tlakem. Nespresso kávovary jdou ještě dále, jejich pumpy dosahují tlaku 19 barů. Extrakční systém reguluje teplotu vody stejně jako její průtok Nespresso kapslí a vytváří nesrovnatelnou cremu (pěnu), hustou a hladkou zároveň.
Navíc neztrácíte čas, kávovary Nespresso se nahřívají pouhých 25 vteřin. Kávovar Pixie je nejmenším Nespresso kávovarem na trhu. Pouhým stiskem tlačítka připravíte dokonalé espresso (40 ml) nebo větší lungo (110 ml). Po vyklopení odkapávací mřížky snadno umístíte i vysokou sklenici. Nyní v nadčasovém nerezovém provedení. Díky funkci automatického vypnutí po 9 min nečinnosti je kávovar výrazně úsporný, spotřebuje až o 40 % méně energie oproti přístrojům energetické třída A.

NESPRESSO SYSTÉM
V roce 1986 způsobila společnost Nespresso převrat v přípravě espressa. Vynalezla systém založený na exkluzivní kombinaci hermeticky uzavřené hliníkové kapsle extrakčního systému Nespresso kávovarů Káva, kávovary a Nespresso Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnat to nejlepší espresso, cappuccino, latte macchiato.

NESPRESSO KÁVA
Nespresso používá jen ty nejlepší kávy tzv. „Specialty“ nebo „Gourmet“, které představují pouhá 1–2 % celosvětové produkce kávy. Tato pečlivě vybraná zrna jsou bez vad, ideální velikosti, hustoty a barvy. Stejně jako víno, mají charakteristickou a jedinečnou chuť. Proto Nespresso označuje své kávy Grand Crus. Výběr z 19 druhů Grand Cru káv uspokojí jakoukoli chuť, kdykoli během dne. Každá z nich má svůj jedinečný aromatický profil. Toto umění alchymie je podobné umění míchání parfémů. Pro každou směs hledají naši experti vhodný profil pražení, aby dokonale rozvinuli chuť a aroma jednotlivých zrn. Nespresso používá proces „děleného pražení“, při němž se kávy určitého původu praží tak, aby každý druh mohl plně odhalit svůj potenciál. Mletá káva může při kontaktu se vzduchem ztratit za pouhé dva dny až třetinu svých vůní. Nespresso proto vyvinulo hermeticky uzavřenou hlíníkovou kapsli, která zcela izoluje mletou kávu od vzduchu a uchová až 900 jemných a prchavých aroma.

NESPRESSO CLUB
Jednoduché a rychlé objednávání kávy a příslušenství – 24 hodin denně, 7 dní v týdnu – telefonicky na bezplatné lince 800 26 33 33 nebo online na internetové stránce Nespresso. Vaše zásilka bude doručena do 48 hodin službou PPL na vámi zvolenou adresu nebo do 24 hodin na kteroukoli pobočku České Pošty. Objednané zboží lze vyzvednout také u speciální pokladny v Nespresso Boutique, bez čekání.

NESPRESSO SERVIS
Okamžitá pomoc pro váš kávovar. zjištění problému a návrh řešení na bezplatné lince 800 26 33 33 v případě potřeby vyzvednutí kávovaru v dohodnutém termínu na vámi zadané adrese zapůjčení náhradního přístroje oprava kávovaru, vyčištění a kontrola všech jeho částí do 7 dnů doručení opraveného kávovaru zpět 6-ti měsíční záruka na opravu.

Specifikace:
Typ: automatické espresso
Edice: Pixie
Určeno pro: exkluzivně pro kapsle Nespresso
Tlak čerpadla: 19 bar
Objem nádržky: 0,8 l
Kapacita kontejneru na použité kapse: 9-11 použitých kapslí
Rozměry: 11,1 x 23,5 x 32,6 cm
Barva: červená

Další vlastnosti:
Funkce automatického vypnutí po 9 min nečinnosti (programovatelná na 30 min)
Rychlé nahřátí (25 vteřin)
Automatické dávkování objemu vody
Sklopná odkapávací mřížka
Signalizace prázdné nádoby na vodu
Prostor pro uschování kabelu



 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Červená
Tlak čerpadla 
 
 
Tlak čerpadla
Udává tlak čerpadla. Pro přípravu skutečně kvalitní kávy je potřeba aby tato hodnota činila cca 13-15 bar. Čím větší tlak, tím lépe připravená káva.
 
 
 
 
 
15 barů
Počet šálků  1
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1260 W
Topný systém 
 
 
Topný systém
Důležitou části přístroje je Thermoblock, který po zapnutí udržuje vodu ohřátou na dostatečnou teplotu tak, aby bylo bez čekání možné připravit kávu.
 
 
 
 
 
Thermoblock
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
0,8 l
Funkce 
Displej  Ne
Zásobník na vodu  Ano
Zásobník na mléko  Ne
Nahřívání šálků 
 
 
Nahřívání šálků
Udává, zda kávovar dokáže nahřát šálek na optimální teplotu.
 
 
 
 
 
Ne
Ostatní 
Výška  31,5 cm
Šířka  11 cm
Hloubka  32 cm
Hmotnost  3,57 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci V případě závady kontaktujte servisní linku: +420 228 883 543. Bezplatný svoz do servisu lze objednat na odkaze: https://www.delonghi.com/cs-cz/support.
 
 
 
 

Stránky výrobce:

http://www.delonghi.com/cs-CZ/


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi