Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

DéLonghi ECAM 290.61 B

Exa kód : DLN121446
 
 
 
 

 

DéLonghi ECAM 290.61 B
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Automatický kávovar, Barva Černá, Tlak čerpadla 15 barů, Objem nádržky na vodu 1,8 l, Integrovaný mlýnek, Zásobník na mléko
 
 

9 979 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

8 247 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 499  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DéLonghi

Exa kód:DLN121446
Kód výrobce:ECAM 290.61 B
 

 

Automatické espresso De’Longhi ECAM 290.61.B Magnifica Evo

  • Příkon: 1 450W
  • Objem vodního zásobníku: 1 800ml
  • Ocelový mlýnek s 13 stupni hrubosti mletí
  • Dotyková tlačítka pro volbu nápoje
  • Automatický systém napěňování mléka
  • Osobní nastavení aroma, velikosti a teploty kávy
  • Automatická funkce čištění a odvápňování
  • Tlak čerpadla 15 barů

De’Longhi Magnifica Evo
S kávovarem De’Longhi Magnifica Evo si vynikající kávu připravíte jedním stisknutím v pohodlí domova. Magnifica Evo není jen italské espresso s plnou chutí, ale na výběr máte až 5 různých receptů. Objevte intuitivní ovládání s barevnými tlačítky pro přímou volbu svého oblíbeného nápoje. Díky jedinečnému systém pěnění mléka „LatteCrema“ bude vaše mléčná káva chutnat dokonale. S novou funkcí “My Latte“ si navíc můžete svůj mléčný nápoj přizpůsobit podle libosti a uložit do paměti.

Kvalitní ocelový mlýnek
Jemné a rovnoměrné mletí je základním předpokladem pro získání toho nejlepšího aroma z kávy. Kávovary De’Longhi mají zabudovaný ocelový mlýnek se 13 stupni nastavení hrubosti mletí. Ocelové mlecí kameny jsou naprosto přesné, odolné proti poškození a neutrální vůči chuti kávy. Právě tento typ mlýnku používají i profesionální baristé! Navíc díky tvz. “Tubeless Systému” se snižuje na minimum množství namleté ??kávy, která zůstává v mlýnku. Vaše espresso je tak připraveno vždy z čerstvě namleté ??kávy.

Správná teplota vody
K dosažení plného aroma z čerstvě namleté ??kávy je důležitá správná teplota vody, proto jsou kávovary De’Longhi vybaveny systémem “Termoblok”. Vysoce přesné elektronické ovádání zajišťuje optimální teplotu vody, aby bylo dosaženo perfektních výsledků v šálku. Výhodou systému je také tichý provoz a rychlé nahřátí celého kávovaru.

Vyjímatelná spařovací jednotka
Důležitou součástí kávovaru je spařovací jednotka, která dávkuje a utlačuje čerstvě namletou kávu tak, jako by to dělal profesionální barista. Patentovaná spařovací jednotka De´Longhi má nastavitelnou komoru, která dokáže zpracovat různé množství kávy podle druhu zvoleného nápoje. Navíc je vyjímatelná, aby bylo možno ji alespoň jednou měsíčně propláchnout pod tekoucí vodou bez nutnosti používat chemické čistící přípravky.

Krémová mléčná pěna
Patentovaný LatteCrema systém vám připraví tak dokonalé cappuccino s hustou a krémovou mléčnou pěnou, že jej budete chtít pít každý den. LatteCrema systém si poradí i s napěněním sójového, mandlového či rýžového nápoje. Pro snazší údržbu a čištění mléčného systému je karafa vybavena funkcí automatického čištění, která spustí cyklus proplachování vodou a proudem páry. Kromě toho můžete všechny součásti karafy umýt v myčce nádobí. Ušetříte čas a budete mít jistotu, že je karafa dokonale čistá.

Vlastní nastavení kávy
Objevte intuitivní ovládací panel s barevnými tlačítky pro přímou volbu svého oblíbeného nápoje. Aby však byla káva připravena vždy podle vaší chuti, je možné nastavit velikost a intenzitu kávy. Díky funkci “My Latte” si navíc můžete přizpůsobit váš oblíbený mléčný nápoj podle libosti a následně uložit do paměti přístroje. V nastavení je také možnost zvolit požadovanou teplotu vody pro přípravu nápoje.

Užitečné funkce
Při používání kávovaru zajisté oceníte praktické funkce jako je nastavitelná výška adaptéru, možnost připravit pouze horkou vodu na čaj nebo 2 espressa současně pro úsporu času. V kávovaru je také možné použít předem namletou kávu, například bezkofeinovou. Aby připravené nápoje vydržely déle horké, disponuje kávovar praktickou funkcí nahřívání šálků.

Automatické procesy čištění
Pro ještě lepší uživatelský komfort jsou kávovary De´Longhi vybaveny automatickým procesem čištění a odvápňování. Z vnitřního okruhu se zbytky kávy odstraňují již při zapnutí přístroje během automatického proplachování. Zároveň se nahřívá vnitřní okruh, aby měla káva správnou teplotu. Před vypnutím kávovaru se vnitřní okruh znovu propláchne a zbaví kávových usazenin. Kávovar sám ohlásí nutnost odvápnění a jednoduše vás provede jednotlivými kroky procesu odvápnění. Části kávovaru lze také mýt v myčce nádobí.

Automatické vypnutí
Funkce automatického vypnutí umožní šetřit energii a starat se o životní prostředí, i když na to sami zapomenete. Stačí jen nastavit jeden ze čtyř dostupných intervalů, po jejichž uplynutí se přístroj automaticky přepne do pohotovostního režimu. Nemusíte se bát ani o čistotu přístroje, protože před vypnutím se vnitřní okruh automaticky propláchne.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Automatický kávovar
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Typ 
 
 
Typ
Podle způsobu instalace rozdělujeme sppotřebiče na volně stojící a vestavné, ty jsou zabudovány přímo nábytku.
 
 
 
 
 
Volně stojící
Tlak čerpadla 
 
 
Tlak čerpadla
Udává tlak čerpadla. Pro přípravu skutečně kvalitní kávy je potřeba aby tato hodnota činila cca 13-15 bar. Čím větší tlak, tím lépe připravená káva.
 
 
 
 
 
15 barů
Příkon 
 
 
Příkon
Příkon je fyzikální veličina, která vyjadřuje množství energie spotřebované za jednotku času (většinou za hodinu). Jednotkou je watt (W). U větších spotřebičů se používá jednotka kWh, což je spotřeba energie za 1 hodinu/1000.
 
 
 
 
 
1450 W
Objem nádržky na vodu 
 
 
Objem nádržky na vodu
Udává, kolik litrů vody se vejde do nádržky, jenž je určena k přípravě kávy.
 
 
 
 
 
1,8 l
Mletá káva  Ano
Zrnková káva  Ano
Funkce 
Integrovaný mlýnek 
 
 
Integrovaný mlýnek
Některé kávovary mají integrovaný mlýnek na kávu, a uživatel tak může do zásobníku používat kávu zrnkovou. Namletím pouze potřebného množství čerstvé kávy je možno plně rozvinout její chuťové aroma.
 
 
 
 
 
Ano
Displej  Ne
Zásobník na vodu  Ano
Zásobník na mléko  Ano
Nahřívání šálků 
 
 
Nahřívání šálků
Udává, zda kávovar dokáže nahřát šálek na optimální teplotu.
 
 
 
 
 
Ano
Ostatní 
Výška  36 cm
Šířka  24 cm
Hloubka  44 cm
Hmotnost  9,6 kg
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  24 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Reklamaci zaregistrujte na www.exasoft.cz v sekci Reklamace a servis a odešlete na adresu: ExaSoft Holding a.s., reklamace, Rudé Armády 651/19a, 733 01 Karviná nebo předejte na kterékoliv prodejně ExaSoft.
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit mobilní verzi