Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 

DELL WM126/ myš/ optická/ bezdrátová/ USB

Exa kód : DEA000016
 
 
 
 

 

DELL WM126/ myš/ optická/ bezdrátová/ USB
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Bezdrátová myš s technologií optického snímání. Sestava pravého a levého tlačítka a rolovacího kolečka s funkcí třetího tlačítka, univerzální použití pro leváky i praváky, miniaturní bezdrátový USB přijímač.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bezdrátová myš s technologií optického snímání. Sestava pravého a levého tlačítka a rolovacího kolečka s funkcí třetího tlačítka, univerzální použití pro leváky i praváky, miniaturní bezdrátový USB přijímač.

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEA000016
Kód výrobce:570-AAMH
 

 

Bezdrátová myš Dell WM126
Zvyšte svou produktivitu v kanceláři nebo doma s bezdrátovou optickou myší Dell. Je navržena pro pohodlné používání po dlouhou dobu a pomůže vám v každé situaci díky přesnému optickému snímání. Dell WM126 vyniká precizním zpracováním a zajišťuje špičkový výkon za každé situace.

Myš pro praváky i leváky
Návrháři společnosti Dell myslí samozřejmě na “levoruké” i “pravoruké” uživatele. Myš Dell WM126 díky svému designu skvěle padne jak do levé, tak i do pravé ruky a žádný uživatel není nijak omezován. Vyhovuje prakticky všem typům držení myši a její používání je abnormálně pohodlné.

Vysoká životnost baterií
Samozřejmostí je inteligentní režim spánku, který pomáhá šetřit energii a prodlužuje životnost baterie, která může být dle výrobce až 12 měsíců.

Bezdrátové pohodlí
Tato bezdrátová myš se k počítači připojí pomocí miniaturního bezdrátového USB přijímače, který lze bez problémů ponechat v USB portu počítače. Myš zcela jistě zlepší vaši mobilitu, zbaví vás otravných kabelů a je perfektní pro použití na cestách s notebookem, nebo v kanceláři i domácnosti se stolním počítačem.


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Bezdrátová myš
Stav produktu  Nový
Základní údaje 
Barva  Černá
Herní provedení  Ne
Typ bezdrátové technologie  RF 2.4 GHz
Druh myši  Optická
Počet tlačítek myši  3
Maximální DPI  1000
Rozhraní  USB
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje DELL ČR. Závadu hlaste telefonicky na čísle 225 772 727.


 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Související produkty


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi