Produkt je vyřazen!
 

 

Dell Inspiron 5680 Gaming

Exa kód : DEL002344
 
 
 
 

 

Dell Inspiron 5680 Gaming
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
Počítač, Windows 10 (64 bit), Typ procesoru Intel Core i5, 8400, Model grafické karty NVIDIA GTX 1060, Velikost paměti 8 GB, DDR4, Velikost HDD 1000 GB, Velikost SSD 0 GB, Optická mechanika DVD±RW, ROZBALENO
 
 

18 990 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

15 694 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 949  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

??note?? ROZBALENO

 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEL002344
Kód výrobce:D-5680-N2-501S
 

 

Herní počítač Dell Inspiron 5680 Gaming
Hrajte na plný plyn s vyladěným herním počítačem Dell Inspiron 5680 Gaming. Tento model počítače ocení především herní nadšenci, kteří chtějí maximálně podpořit své herní výsledky, a také všichni uživatelé multimédií. Rozdrťte své soupeře a ukažte jim, jak dokážete hrát na herní mašině Dell Inspiron 5680 Gaming.

  • Výkon a styl, který ocení každý hráč.
  • Špičkový výkon procesoru Intel 8. generace Coffee Lake a dedikované herní grafiky.
  • Pohlcující zvuková technologie Waves MaxxAudio Pro.

Vyladěná sestava pro hry
Design skříně i její komponenty jsou speciálně vybrané s ohledem na specifické a náročné požadavky hráčů a maximální herní nasazení. Kombinace výkonných procesorů Intel Core 8. generace, operační paměti DDR4 (4 sloty až 64 GB), grafických akcelerátorů NVIDIA GeForce GTX řady 10 nebo AMD Radeon RX, a ve vybraných modelech dokonce superrychlých SSD disků, to vše je zárukou dokonalého herního zážitku.

  • 4 sloty pro operační paměť DDR4 s kapacitou až 64 GB.
  • Slot M.2 pro rychlé jednotky SSD a podpora Intel Optane Memory.

Tichý a účelný design
Herní stolní počítač Inspiron 5680 Gaming je navržen pro optimální proudění vzduchu a nízké provozní teploty. Precizní umístění komponent a inteligentní tepelný design přispívají k efektivnímu snížení hlučnosti. Díky tomu se budete moci plně soustředit na své herní výkony a nebudete zbytečně rušeni hlukem jednotlivých komponent.

Nechte se vtáhnout do děje
Hrám, hudbě a videu poskytne dokonalý prostorový zvuk Technologie Waves MaxxAudio Pro, která nabízí sadu ovládacích prvků a řadu profilů, takže si zvuk vyladíte vždy podle svých preferencí. Počítač je vybaven výkonnou zvukovou kartou High-Definition 7.1.

Stylový vzhled
Váš nový počítač Inspiron 5680 Gaming bude vždy poutat pozornost, a to nejen výkonem. Propracovaný design jednoduchých linií je skvělým doplňkem jakéhokoli interiéru a stane se poutavým prvkem. Počítač může být vybaven klasickou bočnicí, nebo bočnicí s oknem a modrým LED osvětlením (v závislosti na modelu).


 

Parametry

 
 
Kategorie produktu  Počítač
Základní údaje 
Operační systém  Windows 10 (64 bit)
Procesor 
Typ procesoru  Intel Core i5
Model procesoru  8400
Počet jader procesoru 
 
 
Počet jader procesoru
Procesor se dělí na menší části, které nazýváme jádry. Spolu s frekvencí je tento parametr důležitý pro stanovení výkonu procesoru.
 
 
 
 
 
6
Základní takt  2,8 GHz
Zrychlený takt  4 GHz
Grafická karta 
Typ grafické karty  Dedikovaná
Model grafické karty  NVIDIA GTX 1060
Velikost grafické paměti  6144 MB
Operační paměť 
Velikost paměti  8 GB
Typ paměti 
 
 
Typ paměti
Jsou zde ukládány informace potřebné pro činnost GPU. Je několik typů grafických pamětí. Jejich značení GDDR(číslo). Jednotlivé typy se mezi sebou liší propustností (GB/s) a efektivními frekvencemi pamětí (MHz).
 
 
 
 
 
DDR4
Frekvence paměti  2400 MHz
Úložiště 
Velikost HDD  1000 GB
Velikost SSD  0 GB
SSHD  Ne
Rychlost otáček disku  7200
Optická mechanika  DVD±RW
Vstupy a výstupy 
Síťová karta  1000 Mbit/s
Wi-Fi  Ano
USB 2.0 
 
 
USB 2.0
Univerzální rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost USB 2.0 je 480 Mbit/s (60 MB/s).
 
 
 
 
 
4
USB 3.0 
 
 
USB 3.0
Novější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
5
USB 3.1 
 
 
USB 3.1
Nejnovější verze nejrozšířenějšího rozhraní pro připojení počítačových periferií. Maximální přenosová rychlost je 5 Gbit/s (671 MiB/s).
 
 
 
 
 
0
VGA 
 
 
VGA
VGA nebo také D-Sub konektory jsou jedním z nejstarších dodnes používaných rozhraní pro přenos analogového video signálu. Využívá se hlavně u zařízení, které nevyžadují velkou propustnost dat a přenos zvuku. Tedy v promítacích zařízeních a starších monitorech.
 
 
 
 
 
0
DVI 
 
 
DVI
DVI je rozhraní pro digitální přenos signálu do monitoru. Na rozdíl od rozhraní HDMI není schopno přenášet zvuk.
 
 
 
 
 
1
HDMI 
 
 
HDMI
Rozhraní, které se používá k přenosu nekomprimovaného multimediálního obsahu z jednoho zařízení do druhého. To znamená, že dokáže přenášet vysoce kvalitní obraz i zvuk například z notebooku do televize s vysokým rozlišením.
 
 
 
 
 
1
HDMI mini 
 
 
HDMI mini
Také znám pod názvem HDMI Type C, přítomný na velkém množství notebooků a větších mobilních zařízeních, kompatibilní s běžným HDMI.
 
 
 
 
 
0
DisplayPort 
 
 
DisplayPort
Digitální konektor, který slouží k přenosu nekomprimovaného obrazu z jednoho zařízení do druhého. DisplayPort je modernější a kvalitnější video konektor než DVI a VGA rozhraní.
 
 
 
 
 
3
DisplayPort mini 
 
 
DisplayPort mini
Podporuje maximální rozlišení obrazu 2 058 × 1 600 pixelů. Tento univerzální konektor zajišťuje kvalitní obraz na všech zařízeních od monitorů po projektory.
 
 
 
 
 
0
Ostatní 
Záruka
Záruka pro spotřebitele  24 měsíců
Záruka pro firmu  12 měsíců
 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi