Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
 
Produkt je vyřazen!
 

 

Dell Inspiron 15 (5505), stříbrná

Exa kód : DEL000508
 
 
 
 

 

Dell Inspiron 15 (5505), stříbrná
 
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

19 895 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

16 442 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 995  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEL000508
Kód výrobce:5505-16345
 

 

Notebook Dell Inspiron 15 (5505)
Nový 15,6palcový notebook Dell Inspiron 15 (5505) je perfektní univerzální přenosný počítač na cesty, do domácnosti i kanceláře. Snadno se přenáší, je produktivní a nabitý funkcemi. Nabídne potřebný výkon, displej s jasným obrazem, skvělou zábavu a můžete se na něj spolehnout i při pracovním vytížení. Elegantní notebook Inspiron 15 je kompaktní, vždy po ruce a za dostupnou cenu. Nový Inspiron 15 splní všechny vaše každodenní požadavky a při tom vypadá skvěle.

Notebooky Dell Inspiron řady 5000
V propracovaném designu notebooků Dell Inspiron řady 5000 získáte skvělé funkce pro práci i zábavu a vysoce kvalitní provedení z dílen Dell. Výkonné procesory nejnovějších generací, konfigurovatelné úložiště, volitelný samostatný grafický adaptér a dostatek operační paměti vám poskytnou potřebnou sílu pro náročné aplikace a projekty. Nabízí důležité porty pro připojení, snadno je můžete rozšířit a jsou k dispozici v řadě konfigurací (např. s IR kamerou, dotykovým displejem, podsvícenou klávesnicí apod.), takže vždy vyberete optimální stroj. Notebooky Inspiron řady 5000 jsou nabité špičkovou technologií, která vás nezklame v žádném směru.

Skvělý mobilní výkon
Využití úsporné a výkonné platformy AMD Ryzen řady 4000 zajišťuje dostupný výkon a navíc v kombinaci s nízkou spotřebou, také skvělou výdrž na baterie. Výkonný procesor je dále doplněn o rychlé paměti DDR4 (2 sloty). S pevným diskem SSD M.2 si užijete rychlé reakce systému a aplikací. Inspiron 15 (5505) vás nezklame při práci ani zábavě.


 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje DELL ČR. Závadu hlaste telefonicky na čísle 225 772 727.


 
 
 
 

Stránky výrobce:

https://www.dell.com/cz/p/inspiron-15-5505-laptop/pd


Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi