Produkt je vyřazen!
 

 

Dell dokovací stanice D3100 USB 3.0 (452-BBOT)

Exa kód : DEP567111
 
 
 
 

 

Dell dokovací stanice D3100 USB 3.0 (452-BBOT)
 
Skryto EOL
 


 
Fotografie produktů jsou pouze ilustrační 
 
 
 
 
 

3 627 Kč

Vaše cena (včetně DPH a PHE)

 

2 997 Kč

 bez DPH

 
 
 
 
 
Od 181  měsíčně
 

On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.


Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".

 

ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.

 
Spočítejte si svoje splátky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis produktu


 

Výrobce:

DELL

Exa kód:DEP567111
Kód výrobce:452-BBOT
 

 
Dokovací stanice s replikátorem portů pro vybrané notebooky Dell s možností zobrazení plochy až na třech displejích 1x 4K a 2x FullHD rozlišení, replikované porty: 2x HDMI + 1x DisplayPort, 3x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x Gigabit Ethernet port, 1x audio výstup, AC adaptér a USB 3.0 kabel pro snadné připojení.

Jste majitelem notebooků Dell a rádi byste si zjednodušili práci v kanceláři? Pokud často přenášíte notebook z kanceláře do kanceláře a vadí Vám při manipulaci s notebookem nekonečné připojování a odpojování periferií s věčně překážející kabeláží, bude pro Vás tento replikátor vynikajícím řešením.

Dell D3100 dokovací stanice je dokovací stanice s replikátorem portů pro notebooky značky Dell. Nespornou výhodou tohoto řešení je snadnost použití, kdy veškeré Vaše běžně používané příslušenství připojíte hladce pomocí jediného konektoru.

Přenášíte-li často notebook do a z kanceláře, kde bývá k Vašemu notebooku vedle externí myši a klávesnice připojená rovněž tiskárna, externí monitor či silnější stereofonní reproduktory, jejich časté připojování může být nejen zdržující, ale používané konektory se také snadněji opotřebují.
Z tohoto důvodu je použití replikátoru portů velmi praktické - příslušenství připojíte jednou a port replikátor již vše vyřeší.

Replikátor disponuje celou řadou konektorů a umožňuje například zobrazit plochu až na třech monitorech, kde jednou dokáže zobrazit až 4K rozlišení a na dvou také vysoké FullHD rozlišení. Pro připojení monitorů nebo jiných video zařízení slouží 2x HDMI a 1x DisplayPort konektory.

Připojit nejrůznější periferie jako jsou flash disky, klávesnice, myši, tiskárny a další zařízení můžete prostřednictvím dvojice klasických USB 2.0 nebo pomocí vysokorychlostní trojice USB 3.0 konektorů. Neschází ani výstup pro sluchátka nebo reproduktory a přítomný je i gigabitové síťové rozhraní.

DELL D3100

Stanice slouží k propojení notebooku s až třemi dalšími monitory, různými externími zařízeními a připojení k Internetu jediným kabelem. Představuje snadný způsob rozšíření možností vašeho přenosného počítače a přizpůsobení stolního pracoviště.
Tato elegantní, kompaktní dokovací stanice přináší lepší produktivitu i možnosti zábavy, vysokorychlostní připojení a podporou monitorů Ultra HD 4K. Nabízí také tři porty USB 3.0 a dva porty USB pro zajištění kompatibility s širokou škálou příslušenství, jako jsou externí disky, tiskárny a skenery.
Navíc je vynikající volbou pro podniková prostředí s funkcí Wake-On-LAN (probuzení počítače přes síť) a spouštěním PXE (u vybraných platforem).Rozšiřte svůj stolní počítač díky možnosti připojení až tří monitorů současně. Jeden z nich může mít rozlišení Ultra HD 4K a dva rozlišení Full HD.
Dokovací stanice Dell slouží k rozšíření pracoviště o až tři externí monitory a zvýšení produktivity a usnadnění správy více aplikací.

Dokovací stanice Dell nabízí velmi rychlé přenosy dat mezi připojenými zařízeními. Stanice nabízí také tři porty USB 3.0 a dva porty USB pro zajištění kompatibility s širokou škálou příslušenství, jako jsou externí disky, tiskárny a skenery. Tato dokovací stanice zajišťuje také nabíjení externích zařízení USB.

Notebook již nebude omezen na integrované porty. Pomocí jediného kabelu dokáže dokovací stanice Dell USB 3.0 připojit notebook k různým zařízením, jako jsou tiskárny, skenery a externí pevné disky. K dispozici je také gigabitový ethernetový port, zdířka pro sluchátka a zvukový výstup pro připojení externích reproduktorů.

Dokovací stanice Dell – USB 3.0 je vynikající volbou pro podniková prostředí s funkcí Wake-On-LAN (probuzení počítače přes síť) a spouštěním PXE (u vybraných platforem). Má také integrovaný slot pro kabelový zámek (zámek se prodává samostatně), takže ji lze připevnit ke stolu nebo pracovní stanici.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

USB 3.0: 3 x

USB 2.0: 2 x

RJ45: 1 x

HDMI: 2 x

Zvukový vstup/výstup: 1x

 

Parametry

 
 
Stav produktu  Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele  36 měsíců
Záruka pro firmu  36 měsíců
Jak postupovat při reklamaci Záruční a pozáruční servis zajišťuje DELL ČR. Závadu hlaste telefonicky na čísle 225 772 727.


 
 
 
 

Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi