On-line schválení splátek do 4 hodin bez nutnosti osobní návštěvy. Úvěrovou smlouvu podepisujete telefonem pomocí SMS zprávy. Zboží proto můžete mít už druhý pracovní den u sebe.
Spočítejte si na naší kalkulačce své splátky pro různé typy úvěrů. U vybraného zboží pak ve třetím kroku košíku vyberete jako typ platby "Splátky Home Credit".
ExaSoft Holding a.s. vykonává zprostředkovatelskou činnost pro Home Credit a.s., poskytovatele finančních služeb.
Grilování na litinovém plátu dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový
rozměr. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu Mexico či California BBQ značky
G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr,
pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní
kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21.
Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Proč zrovna litina?
Litina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování
používají. Je vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání.
Na každé polovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna
polovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené
zeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určená
pro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Zelenina chutně a zdravě
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu?
Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké
kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno
spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli
šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací litinový
plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky
ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi
budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Co takhle pořádný kus masa?
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě
z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při
grilování na plátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v
mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou
kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril,
roztopte litinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si
pohodovou večeři pod širým nebem.
Specifikace
Materiál: litina
Rozměry (Š x V x H): 43 x 1 x 20,5 cm
Hmotnost: 4,8 kg
Parametry
Stav produktu
Nový
Záruka
Záruka pro spotřebitele
24 měsíců
Záruka pro firmu
24 měsíců
Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.
K provozování našeho webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Dejte nám vědět o svých preferencích.
Popis produktu
G21
Grilování na litinovém plátu dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový rozměr. Jste hrdým vlastníkem plynového grilu Mexico či California BBQ značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete grilovací litinový plát G21. Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Proč zrovna litina?
Litina patří mezi nejodolnější materiály, které se pro grilování používají. Je vysoce odolná proti vysokým teplotám a poškrábání. Na každé polovině litinového plátu máte k dispozici jiný druh povrchu. Jedna polovina je hladká a využijete ji především pro grilování nakrájené zeleniny, vajíček a sýrů. Druhá polovina s vroubky je určená pro správné grilování steaků, větších kusů zeleniny a ryb.
Zelenina chutně a zdravě
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém plynovém grilu? Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací litinový plát. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Co takhle pořádný kus masa?
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při grilování na plátu nestane! Při grilování steaků na litinovém plátu v mase zachováte většinu šťávy. Tím na povrchu získáte zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak připravte gril, roztopte litinový plát, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si pohodovou večeři pod širým nebem.
Specifikace
Parametry
Jste spokojeni s úplností a kvalitou popisu produktu? Napište nám.